Pokaż pełną wersje : Ban :(:(
Ostatni dostalem bana napisalem do gm'a ze moja siostra grala!! Nie jeste spewnien ale chyab sie zgodzil na zlikwidowanie bana!! wiec prosze mi poiwedzec co oznacza "The player complained about this banishment.
After discussing the case the player accepted the banishment."bo z angielskiego nie zabradzo mi idzie;(
Nie mam dla Ciebie dobrej wiadomości.
"The player complained about this banishment.
After discussing the case the player accepted the banishment."
"Gracz poskarżył się w związku z otrzymanym bannem. Po przedyskutowaniu sprawy, grasz zaakceptował banna."
Mój kolega napisał, że poszedł do kuchnii i kolega powiedział jego postacią: "Sell premium account" - bann na tydzień i pouczenie, że to jego wina i ma uważać, bo może dostać jeszcze za 'sharing account'.
no ja powiedzialem ze moja siostra 7 letnia grala i tez cos gadal o sharing account!! A byla szansa zeby anulowal bana??
Jest cień szansy. Ale zazwyczaj jeżeli popełniasz coś niezgodnego z regulaminem to jesteś tego świadomy i nie masz żadnego wytłumaczenia do anulowania bana. A wymówki typu: byłem pijany, babcia grała nic nie dadzą. To twoje konto, twoja postać i musisz pilnować jak nią grasz. Btw. chyba nawet nie ma cienia szansy :|
Darkness Dragon Master
16-02-2005, 21:54
Mój kolega napisał, że poszedł do kuchnii i kolega powiedział jego postacią: "Sell premium account" - bann na tydzień i pouczenie, że to jego wina i ma uważać, bo może dostać jeszcze za 'sharing account'.[/QUOTE]
Po przeczytaniu tego, zrozumialem, że sharing account to coś jeszcze gorszego :( . Niestety nie wiem o co chodzi ;)
@UP : czyli dzielenie konta (gra na nim wiecej niz 1 osoba). Wiec nie tlumaczyc sie, ze ktos gral toba, bo dostaniesz bana nr 2 ;)
@topic : a za co dostales bana? Za macro (chyba wlasnie ty pisales o macrowniu w topicu o gmach)? A gmow gowno obchodzi, kto toba gral, wazne, ze ktos lamal regulamin z twojego IP. Jesli tak by nie bylo, to kazdy by sie tlumczyl mama/bratem/babcia/psem. Btw. jesli dalej bedziesz odwolywal sie od bana, a odwolanie nie zostanie uznane, ban zacznie sie "od nowa". I jeszcze jedno - zeby sie odwolac, nalezy miec NAPRAWDE MOCNE argumenty.
Evul Tibian
17-02-2005, 00:55
@offtopic
bo z angielskiego nie zabradzo mi idzie;(
Znajomosc jezyka angielskiego- podstawa gry w Tibie. Jesli ni eznasz angielskiego to za to tez mozesz dostac bana ;)
Moj kolega dostal banna na 2 lata :) nie wiem co dokladnie powiedzial ale musial powiedziec bardzo zlego!! :D
widzilem jak ktos kiedys dostal bana w pewnej grze on-line do 2050 roku, zhakowal moderatora:P, kurde nie wiem jak twoja siedmio letnia siostra wimiata ze przez nia dostales bana:P, pewnie zna lepiej angielski niz ty:P
$corcerer
29-04-2005, 16:01
Heh, argument że ktoś grał jak odszedłeś od kompa jest na poziomie dwulatka. Trzeba było uważać, to twoje konto i TY jestś za nie odpowiedzialny. Nikt inny.
Polecam też slowniki.onet.pl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.