Pokaż pełną wersje : pac again.....
czy jesli dostane majla potwierdzajacego ze kasa doszla do cip softu ( poczta wyslalem), to od tego momentu leci pacc? czy dopiero jak go aktywuje? bo chcialem grac na nowym serwerze, ale ten juz powstal a ja pacc jeszcze nie mam, dostane pewno za kilka dni i bede musial czekac na nowy serwer, a nie chcem zeby pacc bezczynnie lecial, bo to ok. miech w plecy.
Pacc leci od pierwszego wlogowania z paccem...
wiec jesli sie nie wloguje, to moge se tak czekac, nawet miesiac, i nie poniose zadnych konsekwencji?
Up@ Chyba tak.. czyli jak sie wlogujesz za miecha to od tego momentu bedzie liczonu pacc ale pewny nie jestem.
@re elite, iglarf
Nah
Pacc leci od tego momentu kiedy aktywujesz go na Tibia.com/My account w zakladne "Payments". Wiec jezeli nie jestescie do konca pewni to nie piszcie bo tylko glupoty wmawiacie ;-)
adikwiat
17-02-2005, 14:43
pacc sie aktywuje jak sie wlogujesz na free accont i wylogujesz i kiedy 2 raz wpiszesz passy to ci sie aktywuje
PS: wiem bo sam to robilem
@re elite, iglarf
Nah
Pacc leci od tego momentu kiedy aktywujesz go na Tibia.com/My account w zakladne "Payments". Wiec jezeli nie jestescie do konca pewni to nie piszcie bo tylko glupoty wmawiacie ;-)
Oni są pewni tylko nie wiedzą...
Popieram Vilej'a PACC liczy się od czasu aktywowania go na tibia.com xD
Pozdro, Ostry
Magical Trevor
17-02-2005, 17:06
Ej czyli jak zrobię get a premium account i mam te dane na meila, to jak zapłacę kartą to też musze potwierdzać? Przyjdzie potwierdzenie? I czy pacc bedzie lecial od pierwszego wlogowania? Proszę powiedzcie szczegółowo!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.