zaloguj się

Pokaż pełną wersje : pac again.....

Scream
17-02-2005, 08:07
czy jesli dostane majla potwierdzajacego ze kasa doszla do cip softu ( poczta wyslalem), to od tego momentu leci pacc? czy dopiero jak go aktywuje? bo chcialem grac na nowym serwerze, ale ten juz powstal a ja pacc jeszcze nie mam, dostane pewno za kilka dni i bede musial czekac na nowy serwer, a nie chcem zeby pacc bezczynnie lecial, bo to ok. miech w plecy.

elite
17-02-2005, 08:34
Pacc leci od pierwszego wlogowania z paccem...

Scream
17-02-2005, 08:36
wiec jesli sie nie wloguje, to moge se tak czekac, nawet miesiac, i nie poniose zadnych konsekwencji?

iglarf
17-02-2005, 11:24
Up@ Chyba tak.. czyli jak sie wlogujesz za miecha to od tego momentu bedzie liczonu pacc ale pewny nie jestem.

Vilej
17-02-2005, 14:39
@re elite, iglarf
Nah

Pacc leci od tego momentu kiedy aktywujesz go na Tibia.com/My account w zakladne "Payments". Wiec jezeli nie jestescie do konca pewni to nie piszcie bo tylko glupoty wmawiacie ;-)

adikwiat
17-02-2005, 14:43
pacc sie aktywuje jak sie wlogujesz na free accont i wylogujesz i kiedy 2 raz wpiszesz passy to ci sie aktywuje
PS: wiem bo sam to robilem

K-ostry
17-02-2005, 14:44
@re elite, iglarf
Nah

Pacc leci od tego momentu kiedy aktywujesz go na Tibia.com/My account w zakladne "Payments". Wiec jezeli nie jestescie do konca pewni to nie piszcie bo tylko glupoty wmawiacie ;-)

Oni są pewni tylko nie wiedzą...

Popieram Vilej'a PACC liczy się od czasu aktywowania go na tibia.com xD

Pozdro, Ostry

Magical Trevor
17-02-2005, 17:06
Ej czyli jak zrobię get a premium account i mam te dane na meila, to jak zapłacę kartą to też musze potwierdzać? Przyjdzie potwierdzenie? I czy pacc bedzie lecial od pierwszego wlogowania? Proszę powiedzcie szczegółowo!