zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Skille

B@rY
17-02-2005, 10:40
Jak myśli cie czy oplaca sie trenować bardzo duzo naprzyklad muj kolega ma skille 90//61 palladyn na 21 lvlu (to nie żart) ale jeżeli dednie to skill poleci i odrabiania jest duzo a jesli bendzie mial wyrzszy lvl to bendzie mial wiencej zycia i wtedy bendzie mu trudniej dednonć wienc niebendzie mial tyle do odrabiania skilli.
Wienc podsumowyjonc czy jesteście za biciem skilli w kosmos czy raczej na ruwni z lvlem.?

Elfret*
17-02-2005, 11:12
Twój kolega hyba lubi trenowac :P
Ja uważam zę skile są równie ważne jak lvl i mlvl. Jeżeli chcesz mieć dobrego chara to musisz miec lvl w miare proporcjonalny do skili, daje ci to możliwość expienie na lepszych potworkach zużywajac mniej runek itp. ;P

iglarf
17-02-2005, 11:17
Skile sa bardzo wazna rzeczą ale oczywiscie tylko u rycka i pallka.Moim zdaniem bez wysokich skilli nie da sie wysoko zajsc.Wiec lepiej trenic na nizszych lvl bo pozniej nie bedzie sie nam chcialo gdyz bedziemy chcieli miec jak najwyzszy lvl.
Z drugiej strony jednak jesli osoba x ma na 100 lvlu skille 90/90 a osoba y na 70 lvl skille 90/90 to osoba x mam lvl i skille a osoba y ma same skille...
Mam nadzieje ze ktos mnie zrozumial :P

Evul Tibian
17-02-2005, 12:08
@offtopic
Tak są najważnejszą żeczą w grze

twoja znajomosc ortografii polskiej mnie zadziwila :o jak mozna napisac rzecz przez ż?

@topic
Wedlug mnie skille sa najwazniejsze bo od nich zalezy jak dobrze moja postac bedzie uzywac tarcze i jak celnie bedzie uderzac bronia, lvl odkladam na drugie miejsce

@down
ale mi to bije w oczy jak ktos pisze rzecz przez ż, przeciez to jest zenada http://img236.exs.cx/img236/452/idiota8pf.png stuningowana emota z tibia.pl

B@rY
17-02-2005, 12:10
:glupek: Weś sie odlep od mojej ortografii, to nie twoja sprawa niepoto robie temat zebyś patrzył czy robie błędy ortograficzne czy nie
@down
ale mi to bije w oczy jak ktos pisze rzecz przez ż, przeciez to jest zenada dobra a mi sie bije w oczy jak ktoś sepleni....seplenseple

B@rY
17-02-2005, 12:17
:mag: Głosujcie ludzie głosujcie nieobijać mi sie tu ma byc 100 głosów oddanych
:mag:

Dwimenor
17-02-2005, 12:36
@B@rY
Jeżeli robisz dużo błędów-przepuszczaj tekst przez Worda przed publikacją
Za dużą ilość błędów w poście można dostać ostrzeżenie
Btw: Edytuj posty, zamiast pisać nowe.
@Topic
Skille są ważne, ale nie najważniejsze.
Pamiętam, kiedyś był gość z skillami 80/80 na 8lv. Z takimi skillami ciężko deadnąć, jeżeli się nie szarżuje. A nawet jeżeli się to stanie-to i tak 79/79 a 80/80 to niewielka różnica. Kiedyś tam odrobi to.

@Down
Kto?? ja?? Przecież głosowałem.

B@rY
17-02-2005, 12:38
@Zamknijmy temat błędów
Dobra powiedzmy bende tak robil
@Topic Zagłosuj w ankiecie bo jeszcze niezagłosowałeś

Steve-0
17-02-2005, 12:55
A nei uwazasz ze im wiekszeskille tym TRUDNIEJ jest mu dednac ??? o.O
lolzzz

B@rY
17-02-2005, 12:57
Właśnie tak napisałem proponuje udać się do okulisty...

Kajzer
17-02-2005, 13:04
A nei uwazasz ze im wiekszeskille tym TRUDNIEJ jest mu dednac ??? o.O
lolzzz
jezeli chodzi o palka to nie za duzo mu to daje chyba ze chodzi o szybkosc zabicia potwora
powiedzmy ze palek ma skile 90/70 a drugi ma 30/20 jak i w pierwszym tak i drugim przypadku knight z dobrym skilem bedzie siekal palka po 100+ bo przy tzymaniu luku lub kuszy def sie nie liczy;] chyba ze palek bedzie uciekal i walil z spearow;p

Storm Silverhand
17-02-2005, 15:36
@Kajzer
Mądrze gadasz :P

Topic
Jak dla mnie knight powinien ostro skilować a palek powienien najpierw walnąć pożądny lvl. I zawsze powinni mieć przy sobie 1-2 bp uhów bo wtedy nie będzie takiego ryzyka deada i nie będzie trzeba odrabiać skili.

Evul Tibian
17-02-2005, 17:01
@offtopic
mam wrazenie ze palkowi szybciej leci dist niz knightowi np. sword. To jest prawda czy tylko moje przywidzenia? :o

slimaczek
17-02-2005, 17:07
Dak, Sgijje som faszne. Jjjesdes nupem sze o do pydasz !!!

Ehh nie masz lepszych pytań?

Detharon
17-02-2005, 17:15
Człowieku....przepuść czasem coś przez worda bo nawet sonda źle napisana.

Temat troche bez sensu, odpowiem bo widze że nie lubisz szukać po forum...

Ja uważam że skille są ważne, im wyższe tym lepiej ale jak ma się za duże (tak jak podałeś w przykładzie kumpla) to jest duża strata przy śmierci.
Zależy na jakich potworkach lubi się expić to taki skill potrzebny.

sir Tifejo
17-02-2005, 20:22
Skille "som" jedna z najwazniejszych rzeczy w grze, ale wg, mnie bardziej sie licza koledzy itp. a nie tylko lvl mlvl i skille. Moje zdanie :)

Pozdrawiam
T.

Shinjix
17-02-2005, 20:25
Ujmę to tak: Skille są ważne ale ludzie bardziej respektują level...

p.l
17-02-2005, 20:28
Ekh, do *@#&^@)#! jasnej, czemu zakładasz temat skoro 2 dni temu był identyczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kani_mani
17-02-2005, 20:35
Skille sa ważne, jeśli nie najważniejsze... A co do respektowania lvl, to trochę racji w tym jest, chociaż czasami jest to trochę śmieszne jak np. 28lvl goni 53 i zadaje mu hity ponad 100...