zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak grac w "MU"

Sliwa Necro
17-02-2005, 19:37
Wiec zacznijmy od tego ze wczoraj 16.02.2005 znudizla mi sie tibia i szukam jakies fajnej gry.Zaraz kumpel pisze ze "mu"jest fajna.Ale ja niewiem jak w nia grac :(.Prosze szybko o odpowiedz!![/COLOR]

bol'tus
24-03-2005, 16:08
wlazisz na www.muonline.com i tam w downloadzie masz mu sciagasz rozpakowajesz i grasz . Acha i chara robisz tez na stronce mu :D
PoZdRo

Dryb
24-03-2005, 16:11
A ja sie zarejestrowałem, tylko sciągnąć nie mogę (chcę grać tylko po to aby nubów z mojej klasy wypieprzyć).

Kłk
24-03-2005, 16:28
oMg nie idzcie na global ^^ nie oplaca sie :) lepiej pograjcie sobie na privach
mu.xp.pl i tam poszukajcie dzialu z prywatnymi serwerami ... na priwach jest o wiele lepiej :) Szybciej mozna lvl nabic ... admini z ktorymi mozna nawiazac kontakt i co najwazniejsze ^^ male lagi albo ich brak :) :D

Ps. zeby ktos nie zrozumial mojego postu /\ tak ze ja lubie Mu ...
Ta gra to i tak jest tylko g***o... nudna, bez sensu ... i w ogole $h!7

Czarny Paladyn
24-03-2005, 16:32
Polecam ci lekture strony
http://www.mu.abc.pl/

Avager
24-03-2005, 17:11
Mu...rany czy wy dalej tacy **** jesteście ? Przecierz to gra nie wypał (nawet na privach !!!!).

Hacki są wszędzie a na privach nie ma po co grać ... z kolegami (2-3 rany..).

Wszystkie gry takie jak:
-Tibia
-Mu Online
-Knight Online

Są tak porypane że hey !!!!
Nie ma sensu w nie grać .
Krótko mówiąc kup se gre bez abonamentu (GW np.) i se graj za free w coś co nie ma hacków itp.

P.S.
Czytaj mój zchaosowany post, jak nie kapujesz, poraz 1000 raz, aż zakapujesz.

Shinjix
24-03-2005, 17:24
@Up
A hacki przewaznie sa przez głupoę gracza. Jak jesteś głupi, nieostrozny i lekkomyslny to rzeczywiście cie ciągle hackują :)

Jak grać w mu???
Dobrze!!! ;)

Avager
24-03-2005, 17:39
@Up
A hacki przewaznie sa przez głupoę gracza. Jak jesteś głupi, nieostrozny i lekkomyslny to rzeczywiście cie ciągle hackują :)

Jak grać w mu???
Dobrze!!! ;)

Kolejne biedne dziecie głupoty (sorka że głupoty, ale czy ty czytać umiesz?)
CZy ja tam napisałem że mnie shackowali ??? Mi chodzi o to że gra jest SHACKOWANA (GRA !~!!~! A nie moje postacie, więc naucz się czytać )

Sam mam hacki to wszystkich gier na CD więc... heh, rozprowadzam ? nie, czasem se ściągam Mu czy tam Knight Online, robie w 1 dzień lvl w Mu 150+ (1hit kill rox) a w knight online 1 dzionek = 40-50 lvl (speed hack, Auto Loot) Więc co to za sens jeśli np. ja mam hacki grać w gre ?
Co druga osoba w tych grach używa hacków = nie opłacalne granie (dlatego też sam nie gram w to z tego powodu że i JA jak i INNI mają hacki)

Shinjix
24-03-2005, 17:42
@Up
To ci współczuje, bo do niczego nie mozesz dojść bez "wspomagaczy" 8o

Ja dziecko głupoty???
Patrząc na twoje jakze poprawne i inteligentne posty w tym temacie można odnieść inne wrażenie. Sorki jeżeli cię uraziłem :)

Avager
24-03-2005, 18:55
up:

Nie rozumiesz treści postów...

Gram z hackami bo nie ma poco grać jeśli co druga osoba używa hacków ! Co to za sens grania jeśli nie masz szans, ja tam wole grać uczciwie (dlatego gram se tam tylko po to by zabić czas ... czekam na GW).

Więc może byś czytał jako tako ? ze zrozumieniem (wiem że w dzisiejszych czasach to trudne ale spróbuj, to nie boli).

Nie, nie obraziłeś mnie, nie obrażam się gdy ktoś kto nawet czytać nie umie nazwie mnie głupkiem.

Edit:

przestańmy się kłucić (czy też kłócić, nie jestem pewien) bo robi się z tego spam/chat.

Czarny Paladyn
24-03-2005, 19:09
Shinjix, zrozum go... Przesilenie letnie się zbliża :P A poza tym słoneczko ostatnio tak mocna grzeje :D

Avager
24-03-2005, 23:05
Shinjix, zrozum go... Przesilenie letnie się zbliża :P A poza tym słoneczko ostatnio tak mocna grzeje :D

sry ale ja w górach u kuzynka jestem ;) ... a tu troche przyzimnawo a słoneczka coś nie zbyt widać :D .

Pozatym te gry które wymieniłem .... to era małolatów (MU dla dzieci 10 lat, KO dla 10-12 Tibia.... to już 5-30).

Poprostu gry te sie znudziły:
-Tibia - zabrała mi 2,5 roku...heh
- KO - 1 miech i potem hacki sie znalazły ....
- MU - 2 miechy i hacki sie znalazły ....

więc poco grać jeśli same hacki wchodzą w ręce lub gra się znudziła ;) . A ponażekać na gry zawsze można, krótko mówiąc:
KO , MU, TIBIA SUX !!!!!!!!!

Ashlon
24-03-2005, 23:32
sry ale ja w górach u kuzynka jestem ;) ... a tu troche przyzimnawo a słoneczka coś nie zbyt widać :D .

Pozatym te gry które wymieniłem .... to era małolatów (MU dla dzieci 10 lat, KO dla 10-12 Tibia.... to już 5-30).

Poprostu gry te sie znudziły:
-Tibia - zabrała mi 2,5 roku...heh
- KO - 1 miech i potem hacki sie znalazły ....
- MU - 2 miechy i hacki sie znalazły ....

więc poco grać jeśli same hacki wchodzą w ręce lub gra się znudziła ;) . A ponażekać na gry zawsze można, krótko mówiąc:
KO , MU, TIBIA SUX !!!!!!!!!

No tos sie inteligencja popisal. Grac w "debilne gry" przez taki okres czasu. Pogratulowac. Jesli kazdy myslalby tak jak ty, to niedlugo "hacki" pojawia sie przy produkcji & uzywaniu lodowek. Po prostu, aby nie uzywac hackow, trzeba miec klase. A tej ci najwyrazniej brakuje.

Tryt
24-03-2005, 23:57
@Avager Tymczasowy: no i co z tego że co druga osoba używa hacków?? Mógł by ich używać każdy ale co a tego?!?! grasz dla siebie, dla zabawy, dla zbicia czasu, dla kumpli i co cię obchodzą inni :baby:? no ale ty chyba jestes zwolennikiem przyslowia "Jak weszłeś miedzy wrony musisz krakać jak one" (czy jakoś tak ;) )

@Topic: raz próbowałem grac w Mu ale za cholere nie mogłem się zarejestrować :baby: narazie gram w Tibie i szybko z nia nie skoncze B)

Shinjix
25-03-2005, 00:12
@Avager
Moi poprzednicy ci powiedzieli dosadnie, a mi się juz nie chce klucic, bo to bez sensu... I wiesz co wywnioskowałem z twoich postów?? Że dla ciebie gówniane gry to te co ci się znudziły bądź te, w których nie mozesz byc najlepszy...
Biorąc pod uwagę twoje podejście do gier mozna by rzec, że nie powinniśmy grać w żadne gry, bo do wszystkiego są hacki (kody itp.).

Co do tego, że Tibia to gra nie wypał(pisałeś w którymś poście): To dlaczego grałeś w nią 2.5 roku???

więc poco grać jeśli same hacki wchodzą w ręce
Żeby zabić czas, żeby sie nie nudzic, zeby pograc z kumplami, zeby oderwac sie od rzeczywistosci.... Po to, zeby pokazac innym, ze ma sie klase i potrafi sie do czegos dojsc bez "hacków" ;)

PS: W jakich górach jestes??? Sudety r0x!!!
Pozdro
Shinjix

Ing
25-03-2005, 02:56
Mu jest wieśniackim, nie trzymającym klimatu hack 'n' slashem. Następca Diablo. Nie polecam grac w ten syf, no chyba, że ktoś się uprze. Nie lepiej pograć w coś porządnego, z inteligentnymi ludźmi po drogiej stronie (Rose, Lineage2, Ragnarok, Everquest)?

Avager
25-03-2005, 11:25
up:

No właśnie, dokładnie. Tyle że ja wysunołem inną wadę gry ...

Co do tych co ty polecasz, no to ja powiem że EverQuest 2 tera ma Free Traila, który nie potrzebuje Karty Kredytowej (Miracle !!!!) . Tyle że minusem tej gry jest to, że jak chcesz żeby jakoś wyglądała to ... wymaga spooooooro(ja gram na Mniejszych niż medium Detalkach z rozdzielką 1024x768 (najmniejsza X( ) na kompie cu ofcoze udźwigał GW na Full detalach, HL 2 Na full i Doom 3 Z lekkimi spadkami FPS'ów na Medium ....

Lineage 2 Jest fajną grą, tylko że jakoś mi nie pasuje... zabadzo przypomina mi WoW .

Rose - No raczej gra dla mniejszych (ta grafa, te moby ... pszczółki i inne fasolki czy co to jest).

Ragnrok - Nie będe mówił bo nie grałem (po grafie widze że mi nie będzie pasować)

Co do KO - Syf totalny

Mu - Jeszcze większy (jak można mieć problem z rejestracją ? Tego nie kapuje...)

Tibia - Grałem 2,5 roku (jak mówiłem) ale się przejadła, Ciągle coraz więcej utrudnień dla graczy z Facc (nie jestem taki bogaty jak większość z was ... że rodzice zarabiają razem z 6k +++ ) . Więc na takiego stałego Pacca to nie miałem co liczyć. Pozatym coraz więcej osób z Polski co gadać nawet po angielsku nie umieją (chociażby najprostsze zdania...).

Dobra ja już się kończy kłócić ... nawet moje błedy ortograficzne wypominacie :D . Ale dalej uważam, że jak gra jest shackowana to nie ma sensu grać, bo co to za sens grania (dla mnie zbytnio nie ma sensu gra bez PvP :baby: ) jeśli jakaś osoba ma lvl prawie max zrobiony w 3 dni jeśli ty masz zaledwie 40 i też w takimsamym czasie zrobiony.

A i jeszcze jedno, Dla tych co lubią RTS-y to polecam Shattered Galaxy :

www.sgalaxy.com

-Instalka tylko 170mb
-Gra za free (możliwość kupna Pacca)
-Własnoręczne uzbrajanie swoich jednostek w coraz to nowsze bronie, pancerze, silniki, baterie zapewniające regeneracje jednoski, pojemność energii oraz czy może zrobić samo destrukcje !
-Mozliwość rozwoju w 4 kierynki (Piechota, Pojazdy, Samoloty, Organiczne Stworzenia - Alieny)
-Maxymalny lvl na pierwszej planecie - 22 (lepiej mieć 22 w piechocie, 22 w pojazdach, 22 w samolotach i 22 w organicznym - za to bedziesz mieć więcej punktów do przydziału do swoich atrybutów)
Max lvl dla ludzi co nie płacą za gra = NIE SKOŃCZONY !!!! (minus tego że się nie płaci to że:
*po 50 lvl exp leci wolniej
*nie masz dostępu do Złotej broni (co zupełnie nie przeszkadza)