Pokaż pełną wersje : Super filmik adv 80 lvl +dl solo!
nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
a wiec daje jeszcze raz linka dla tych wsyzstkich ktorzy nie zdazyli sciognoc!
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/dl_solo-80lvl*****
NOWY HOST W .REC:
www.mojhoster.republika.pl/dl_solo+80lvl.rec
prosze o wasze komentarze jeszcze raz !
Wiślaczek
17-02-2005, 20:34
nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
prosze o wasze komentarze jeszcze raz !
Zmien format to na pewno sciagne...
Zbyt duze ryzyko ze jest keyloger.
Ps.Masz racje modki ci zazdroszcza i dlatego usuwaja twoje tematy.:) j/k
Edit:
Shinjix podal ci linka...
ok zmienie format spoksik(tu nie ma zadnego keyloggera) tylko pwoiedz gdzie moge hsotnoc w .rec??
ok zmienie format spoksik(tu nie ma zadnego keyloggera) tylko pwoiedz gdzie moge hsotnoc w .rec??
http://www.tripod.lycos.com/
[QUOTE=Demonic]nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
prosze o wasze komentarze jeszcze raz ![/QUOT
KEYLOGGER!!!!!!Jak Poprawisz na *rec. To Wiara Sciongnie a Nie *rar.
NIE ŚCIĄGAĆ !!!!!!!!!x(x(x(
Zamknąć te głupie mordy, w środku jest plik *.rec, i po co tyle krzyku?!
http://www.tripod.lycos.com/
ok zaraz beddziecie miec .rec
On napisał "pozdro dla tibia.pl". Ciekawe co myśli o "nas" teraz skoro podejrzewacie każdego kto da *.rec..
@Topic
Ładny filmik, gz awansu, ale skille mógłbyś podkręcić ;P..
Wiślaczek
17-02-2005, 20:43
EDIT:
Zamknąć te głupie mordy, w środku jest plik *.rec, i po co tyle krzyku?!
No to takim razie ten filmik sobie obejrze.
@Demonic:
Sorry za moje bezpodstawne watliwosci.
NIE BÓJTA SIĘ, NIE GRAM W TIBIĘ I WŁAŚNIE TO ŚCIAGAM! Potem zedytuje czy keylogg czy co ;P..
Lubie Cie:P sprawdzaj sprawdzaj,lecz sadze ze to KeyLogg :o :baby: :baby:
[QUOTE=Demonic]nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
prosze o wasze komentarze jeszcze raz ![/QUOT
KEYLOGGER!!!!!!Jak Poprawisz na *rec. To Wiara Sciongnie a Nie *rar.
NIE ŚCIĄGAĆ !!!!!!!!!x(x(x(
Lubie Cie:P sprawdzaj sprawdzaj,lecz sadze ze to KeyLogg :o :baby: :baby:
lol wy jestescie keyloggery ZARAZ BEDZIE CIE MIEC WASZ .REC
Wiślaczek
17-02-2005, 20:47
[QUOTE=Bartazz]
noobie idz do domu malolacie nie chce mi sie z toba gadac czy nie widzisz ze inni pisza ze to dobre fajfo jedna jak jest ***** to keylogger wiesz wogole co to jest?? moze mama ci pwoie jak jej minetke trzasniesz!
W regulaminie tego forum jest napisane ze nie wolno obrazac innych uzytkownikow.
Dajcie Mi Stronke Na Ktorej Latwo Sie Hostuje I W .rec!!!!! X(
lol wy jestescie keyloggery ZARAZ BEDZIE CIE MIEC WASZ .REC
To Dalej Pi**o dawaj w *rec. Jeśli Umiesz Hahahahah .. Moze Mama Ci Powie Jak Jej Minetke Trzaśniesz...Hahahha :D:D:D:D
To Dalej Pi**o dawaj w *rec. Jeśli Umiesz Hahahahah .. Moze Mam Ci Powie Jak Jej Minetke Trzaśniesz...Hahahha
dzieciaku powinni cie zbanowac za to ze mnie obrazasz1
no i co moze nie umiem hostnoc tego na lycosie ale sie staram!
btw. w tibi jestes ciotom i na rl tez komputerowcu! :baby:
No to takim razie ten filmik sobie obejrze.
@Demonic:
Sorry za moje bezpodstawne watliwosci.
Każde wątpliwości dotyczące ****** mają podstawy. Oczywiście można umieścić keyloggera w *.rec, ale wtedy nie będzie działał [chociaż niektóre źródła próbóją dowieść, że da się zrobić by działało, ale nie uda się to raczej amatorowi].
Oryginalnie napisane przez Demonice
noobie idz do domu malolacie nie chce mi sie z toba gadac czy nie widzisz ze inni pisza ze to dobre fajfo jedna jak jest ***** to keylogger wiesz wogole co to jest?? moze mama ci pwoie jak jej minetke trzasniesz!..
A CO NA TO POWIESZ POWINNI CIE ZBANOWAC ZANTO DZIECIAKU ZE MNIE OBRAZASZ HAHAHA TY LALUSIU :ban: :ban: :ban:
noobie idz do domu malolacie nie chce mi sie z toba gadac czy nie widzisz ze inni pisza ze to dobre fajfo jedna jak jest ***** to keylogger wiesz wogole co to jest?? moze mama ci pwoie jak jej minetke trzasniesz!..
A CO NA TO POWIESZ POWINNI CIE ZBANOWAC ZANTO DZIECIAKU ZE MNIE OBRAZASZ HAHAHA TY LALUSIU :ban: :ban: :ban:
A po co hostować? Jak idioci się boją o keylogga i że im zeżresz 18-lvlowe postaci to ich problem!
Dla przykładu podam wam coś z topicu na tibia.de(Ten sam autor, ten sam film, ten sam ******):
MegaKosz napisał: "rehost as a .rec plz, its not that i dont trust you but isnt that a rar file?, and i dont hav winrar" Elysian odpisał: "u are big noob!! it's safe u stupid BR. all can tell u it's safe !!!!! i dont know where can i host .rec"
Ma rację, nie pękajcie i zasysajcie bez obaw i bez kolejnych głupich postów!
@Superman
A ja mam podstawy sądzić, że jestes 41 letnim pedofilem?*;P Tak, mam, tego raczej nigdy nie sprawdzę, ale mogę za to sprawdzić czy jest w pliku keylogger zanim zacznę kogoś obrażać..
=======
* - nie bluzgać mnie, to jest tylko pierwszy lepszy przykład, mam podstawy, ale są one bezsensu, oto chosi..
Wiślaczek
17-02-2005, 21:26
@Demonic
A po co hostować? Jak idioci się boją o keylogga i że im zeżresz 18-lvlowe postaci to ich problem!
Dla przykładu podam wam coś z topicu na tibia.de(Ten sam autor, ten sam film, ten sam ******):
MegaKosz napisał: "rehost as a .rec plz, its not that i dont trust you but isnt that a rar file?, and i dont hav winrar" Elysian odpisał: "u are big noob!! it's safe u stupid BR. all can tell u it's safe !!!!! i dont know where can i host .rec"
@Superman
A ja mam podstawy sądzić, że jestes 41 letnim pedofilem?*;P Tak, mam, tego raczej nigdy nie sprawdzę, ale mogę za to sprawdzić czy jest w pliku keylogger zanim zacznę kogoś obrażać..
=======
* - nie bluzgać mnie, to jest tylko pierwszy lepszy przykład, mam podstawy, ale są one bezsensu, oto chosi..
Kur... jezeli jescze raz na mnie powiesz na noob lub idiota to sie wkurze...
Skad wiesz ze mam +/- 19 lev??
@All
Nie klocic sie mi tu bo zglodze ten temat modka...
@Demonic
@Superman
=======
wiesz ten elysian na tibia.de to ja strasznie mnie denerwuje jak ludzie mnie uwazaja za hackera ;/
musialem temu ziomowi na tibia.de powiedziec co o nim mysle bo juz mnie wysadzalo przed kompem.
Ty jestes jedynym spoko ziomkiem i myslącym na tibia.pl nie krzyczysz i nie gadasz " nie sciogac keylogger" bo wiesz ze jak siogniesz plik ***** i podejrzysz co w srodku to nic sie nie stanie keylogger moze byc tylko w ***** a ten bartaz~~ czy jak mu tam z kad moze wiedziec ze to keylogger jezeli nawet tego nie sciognol . pewnie ma 10 lat i mysli ze wsyzstko wie ;/
Thero= jedyny normalny czlowiek na tibia.pl :)
wiesz ten elysian na tibia.de to ja strasznie mnie denerwuje jak ludzie mnie uwazaja za hackera ;/
musialem temu ziomowi na tibia.de powiedziec co o nim mysle bo juz mnie wysadzalo przed kompem.
Ty jestes jedynym spoko ziomkiem i myslącym na tibia.pl nie krzyczysz i nie gadasz " nie sciogac keylogger" bo wiesz ze jak siogniesz plik ***** i podejrzysz co w srodku to nic sie nie stanie keylogger moze byc tylko w ***** a ten bartaz~~ czy jak mu tam z kad moze wiedziec ze to keylogger jezeli nawet tego nie sciognol . pewnie ma 10 lat i mysli ze wsyzstko wie ;/
Thero= jedyny normalny czlowiek na tibia.pl :)
Dobra Sorry Ale Nie Mow Tak Ze Mam 10 Lat itp ... bo Niewiesz ... i Tak mi Sie Zdaje bo Mialem 45 EK i Sciongnolem *rar i Mialem Hacka....i mam 34 EK..Wienc Sorry...Jeszce Raz...I Jeśli Bys Mogl To Zmien Na *rec Bo Chcialbym se Oglondnonc Filmik....
Olorion.
17-02-2005, 22:32
GZ advanca i dla :P Podobalo mi sie ze biegles, nie mogac zabic zadnego potwora, zeby nie bylo ze nabiles 80 lvl na przyklad na cycu ;]
Dobra Sorry Ale Nie Mow Tak Ze Mam 10 Lat itp ... bo Niewiesz ... i Tak mi Sie Zdaje bo Mialem 45 EK i Sciongnolem *rar i Mialem Hacka....i mam 34 EK..Wienc Sorry...Jeszce Raz...I Jeśli Bys Mogl To Zmien Na *rec Bo Chcialbym se Oglondnonc Filmik....
.rec jest juz hostniety jakbys nie zauwazyl obejrzyj sobie film wszyscy go chwala.
btw. DZIEKI WSZYSTKIM
Gratz 80 lvlu szkoda tylko ze kolega dedl :(
Hey, pomyliłeś się! Elysian napisał to go Megakosza, a nie do założyciela tematu(ciebie). Mu chodziło o to, że on sam jest n00b bo wszystkich od razu podejrzewa po rozszerzeniach.. ://
@Wiślaczek
Kur... jezeli jescze raz na mnie powiesz na noob lub idiota to sie wkurze... Skad wiesz ze mam +/- 19 lev?? @All Nie klocic sie mi tu bo zglodze ten temat modka...
Możesz zgłosić, I don't care ;P. Nie mam pojęcia jaki masz lvl, ale n00bki(nie myślałem o Tobie, chodzi mi ot takich, którzy się zawsze boją i spammują) potrafią najwyżej dobić do 20 lvlu;).
@Topic
Możemy już na tym skończyć pisanie o keyloggerach...
Filmik Za***i**y...Gratz Levela , Gratz Eq , Gratz Dl , no...poprostu Gratz dawaj wiencej bo ten byl za***isty... :D :D :D
18-02-2005, 10:55
Ja tam pociągłem jak jeszcze .rec nie bylo i jakos mnie nikt nie schakowal :P . Fajny filmik, rob wiecej :) !
Filmik Za***i**y...Gratz Levela , Gratz Eq , Gratz Dl , no...poprostu Gratz dawaj wiencej bo ten byl za***isty... :D :D :D
heh no nie przesadzaj z eq bo mialem hacka wszystkie skille w dol o 5 a eq stracilem aol, mms, mpa, rh, bohy, c legs, etc..... plus jakies inne peirdy loczne wartosc straty 1200k ;/+ ban 30 dni ale jakios sie podnosze.
spoko bede robil wiecej gilmikow i tak to nie byl moj pierwszy ;]
SIQ Reaktywacja
18-02-2005, 14:56
KEYYLOG PODEJZANE!!!!!!
-.- Dlaczego na tym forum niektórzy są takimi nOObami
tzn. ktoś umieści plik rec w rarze i odrazu że tam jest keylogger
jeśli niewierzycie to nieściągajcie a nie pier****cie że keylogger
jeśli niewiecie to na niekturych serwerach nieda się umieścić pliku rec a czasem z powodu rozmiaru pliku używa sie rara
:baby: To jest oblicze polskich nOObów :baby:
Wiślaczek
18-02-2005, 15:28
-.- Dlaczego na tym forum niektórzy są takimi nOObami
tzn. ktoś umieści plik rec w rarze i odrazu że tam jest keylogger
jeśli niewierzycie to nieściągajcie a nie pier****cie że keylogger
jeśli niewiecie to na niekturych serwerach nieda się umieścić pliku rec a czasem z powodu rozmiaru pliku używa sie rara
:baby: To jest oblicze polskich nOObów :baby:
Jezeli wedlug ciebie ten kto sie obawia ze w pliku moze byc keyloger to noob,to ja ci gratuluje...
Siergiey
18-02-2005, 15:43
Jezeli wedlug ciebie ten kto sie obawia ze w pliku moze byc keyloger to noob,to ja ci gratuluje...
A nie moze sobie taki baran sprawdzic co jest w srodku?! Milo by ci bylo jakby cie bezpodstawnie oskarzali, ze np ukradles cos ze sklepu a tego nie zrobiles? To jest tak samo -.- Sprawdzic, a potem mowic o keylogerach.
Wiślaczek
18-02-2005, 15:54
A nie moze sobie taki baran sprawdzic co jest w srodku?! Milo by ci bylo jakby cie bezpodstawnie oskarzali, ze np ukradles cos ze sklepu a tego nie zrobiles? To jest tak samo -.- Sprawdzic, a potem mowic o keylogerach.
Powiedz mi gdzie ja napisalem ze tam jest keyloger...
Zacytuj mnie...
Szorstak
20-02-2005, 01:04
01:08 Protte Master: WSZYSCY CO OBEJZA TEN FILM SA BOLUSIAMI I NIECH WIEDZA ZE PROTTE MASTER I TAK WYMIATA
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Wes koles sie schowaj. Sam jestes bolusiem i to ****a takim ze szkoda gadac.
p.s. k*rwa sie pisze przez "u' a nie tak jak ty zawsze piszesz przez "ó"
kalashnikov
20-02-2005, 20:09
01:08 Protte Master: WSZYSCY CO OBEJZA TEN FILM SA BOLUSIAMI I NIECH WIEDZA ZE PROTTE MASTER I TAK WYMIATA
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Wes koles sie schowaj. Sam jestes bolusiem i to ****a takim ze szkoda gadac.
p.s. k*rwa sie pisze przez "u' a nie tak jak ty zawsze piszesz przez "ó"
BUHAHAHAHA dobre popieram on jest bolusiem!!
btw.ZA***ISTY FILM
-=Melon=-
20-02-2005, 22:13
Gratuluje advance i wygranej walki :) popracuj jeszcze tylko nad skillami :p ale ogolnie bardzo fajne
Wow!! najlepszy filmik jaki ogladalem 8o 8o
Filmik fajny gratz levelu ale szkoda deda kolegi :(
patrikoz
21-02-2005, 16:24
Fajny film. W dobrym stylu ubiles D-Lorda ale mogles wychodzic z tamtad zeby wypic manafluidy wrocic, exori itd. Pozdro dla tego co mowil o bolusiach :) aha i za bardzo sobie rzadziles :P
voolygar
21-02-2005, 18:44
jesli to ten sam film co na 4um tibia.de to powiem 2 rzeczy
1 . gratz 80 lvu
2. twoi koledzy to ostre lamy
jesli to ten sam film co na 4um tibia.de to powiem 2 rzeczy
1 . gratz 80 lvu
2. twoi koledzy to ostre lamy
tak to ten sam bo hostnelem go tutaj i na tibia.de ;]
Malutki Palladino
23-02-2005, 21:57
No gratki 80 lvlku ... Ale oczywiscie DL'a solo takze ... Nice :p
jezeli chcielibyscie zebym nagral wam jakies filmiki to mowcie postaram sie zrobic ;] :cup:
DominikGonzo
24-02-2005, 05:27
[QUOTE=Demonic]heh no nie przesadzaj z eq bo mialem hacka wszystkie skille w dol o 5 a eq stracilem aol, mms, mpa, rh, bohy, c legs, etc..... plus jakies inne peirdy loczne wartosc straty 1200k ;/+ ban 30 dni ale jakios sie podnosze.
Jasne! Dobrze wiem co miales na sobie itp, po hack doprowadzil do bana, nie dedles ani razu, skile zawsze miales cienkie i nigdy nie miales MPA, co prawda zamiar kupic miales, lecz kasy na niego az tyle nie miales.
Super filmik. Gratz lvla i dragon lorda solo.
Ps. Co stracił ten kumpel co deda miał??
[QUOTE=Demonic]heh no nie przesadzaj z eq bo mialem hacka wszystkie skille w dol o 5 a eq stracilem aol, mms, mpa, rh, bohy, c legs, etc..... plus jakies inne peirdy loczne wartosc straty 1200k ;/+ ban 30 dni ale jakios sie podnosze.
Jasne! Dobrze wiem co miales na sobie itp, po hack doprowadzil do bana, nie dedles ani razu, skile zawsze miales cienkie i nigdy nie miales MPA, co prawda zamiar kupic miales, lecz kasy na niego az tyle nie miales.
a o to osob ktora mnie hackla (z*** genetyczny) kiedys mu ryj roz***ie!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.