zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze o pomoc

Macik
17-02-2005, 21:07
Witam Was wszystkich tu na forum jest to mój pierwszy temat ale mniejsza z tym :) mianowicie gram na GALANIE i potrzebuje pomocy jeżeli gra ktoś tam i jest przyjaźnie nastawiony :) to prosze o kontakt na gg 5306123 ....
Pozdrawiam Was Narazie

Magus
17-02-2005, 23:40
Ale osochosi O_o?

Dezerter De'War
18-02-2005, 11:02
Radze ci prosic o pomoc w grze( oczywiscie nie po noobowsku) bo w ten sposob robisz fatalne wrazenie, i wychodzisz na nooba, a takim nikt nie chce pomagac...
Btw. co masz na mysli przez pomoc? nie lepiej samemu sie uczyc grac i poginac na paru questach? Gra staje sie o wiele ciekawsza...

MaveriC
18-02-2005, 11:18
ehehhe a moze jestes hunted? :P i szukasz łosia który bedzie Protował :P hyh...fakt jak bylo @up powiedziane....pytaj w grze bo tu tylko wychodzisz na noobka....aha i uzyj POWER OF "SZUKAJ" BUTTON bo kiedyś był jakiś taki temat...co ludzi szukali sobie przyjaciół w grze...nara

fufu
18-02-2005, 11:22
o co chodiz?? iplx nie robcie tkaich tematow np. plx o pomoc, prosze o pomoc , potrzwebuje pomocy bo nic mi ten nagluwek nei mowi oprucz tego ze potrzebusjesz pomocy ^^.

Macik
18-02-2005, 19:48
ok wiem sorrki wiem ze jestem noobem co zrobic.. poprostu szukalem kogos do traina bo cos na galanie nikogo przyjaznie nastawionego nieznalazłem nawet jak z dp wyszedłem juz mnie jakis pk gonił:)rzecz jasna Polak:) ok ok jeszcze raz przepraszam za ten temat
Pozdrawiam Was

Lord Gimil
18-02-2005, 19:54
Ja jestem dla pomocy mozes sobie poskilowac na mnie czasem. Tylko wejdź na gg swoje i to teraz

Knight Nirvana Org
22-02-2005, 16:49
Jestes kołek!!! I tyle że nie dajesz se z tibią rady zkończ z tym bo jeśli prośisz o pomoc to co będzie dalej. :baby: