Pokaż pełną wersje : Spike Bolts
Kamlot De'Kapy
17-02-2005, 22:07
Wymyśliłem nowy rodzaj bełta :p nazwałem go Spike Bolts (Ps.ma 50 atack :p)No to przejćmy do rzeczy
http://img216.exs.cx/img216/6283/uo00037gn.jpg
Jak ktoś bedzie mial coś podobnego można tutaj go umieścić :p
No Comment :baby: :baby: :baby:
Tibiańczyk
17-02-2005, 22:16
Chyba spike crossbow a nie bolt, nie za jasno przypadkiem?
Pienkna Knight
17-02-2005, 23:21
1) Tibia GG
2) Nie jest to śmieszne
3)Close temat
Hehehe fajnie mi tam sie podoba :)
To jego sprawa czy uzywa tibi gg czy nie wiec dajcie mu spokuj
-=DanieL=-
17-02-2005, 23:53
zaraz bana dostaniesz za tibia gg :/ -.-" to jest gulanie w tibie sie gra bez ułatwień bo taki jest sens gry dążysz do wygranych mimo utrudnien
Kamlot De'Kapy
18-02-2005, 07:10
Chyba spike crossbow a nie bolt, nie za jasno przypadkiem?
chodzilo mi o to ze spike to jest strzala ;)
No niezły koleś na samym początku pisze że to jest "Spike Bolts" a teraz mówi że chodzi mu o strzałe 8o Weż zastanów sięco piszesz X( Temat do kastracji :topic:
Ayde Shoron
18-02-2005, 08:19
Łapiesz go za słowa!! Chodziło mu o to że spike sword jest pociskiem do kuszy! NABOJEM jeśli można tak powiedzieć... :p
palnijcie sie w łeb wszyscy -.- mi sie screen podoba moze za duzo sie nad nim napracowac nie trzeba bylo ale przedmioty dosc dobrze pasuja do siebie.
co do tibia gg a c*** was to obchodzi kto czego uzywa? jego sprawa jego konto jak mu shackuja to bedzie płakał, btw 90% procent furomowiczow to 20 levy, nawet modki w wiekrzosci duzej klasy nie przedstawiają :< wiec czy hackna tego czy tamtego duza strata nie jest
jakuzzja
18-02-2005, 08:26
1) Tibia GG
2) Nie jest to śmieszne
3)Close temat
Jaka Tibia GG????? Ja tu nic nie widze zwionzanego z tibia gg X(
ale i tak bolów nie widac jak strzelamy :baby:
LOLOLOLOLOL :baby: :baby:
Iris on Eternia
18-02-2005, 08:52
@up
Maybe want glasses?
Eno we, nierozumiem. Położył se gość spike sworda na crossbowa i podnieta. Żeby to jeszce bylo cos smiesznego, niezwyklego, ale to zwykly item na drugim zwyklym itemku.
@Kajzer
Chłopcze a ty mi powiedz o czym świadczy lvl. Może o wiedzy o tibii? No tak, im wiekszy lvl tym wiecej sie wie, no jaaasne. A tutorem moze zostac tylko bubble...
Ci co maja nizszy lvl są nawet lepsi. Wiadomo że tibia nie wciągneła ich tak ze od rana do nocy huntują, a pózniej się podniecają ze maja mase expa...
Gromexor
18-02-2005, 12:17
Widać, że sie nudziłeś
Sorcerer The Pucek
18-02-2005, 15:20
iris dokladnie!
kiedys byl gosc na 50lv+ i nie wiedzial jak sie krzyczy (#y) -.-
a co do screea ujdzie nie napracowales sie
Wkuzaaja mnie ludzie ktorzy wytykaja innym ze uzywaja np tibi gg , bo to juz jego sprawa , a sami jada na mc lub na innym macro
Co do screena... to chlopak ma fantazje ;)
No coment. Mi się nie podoba.Nic trudnego :baby: Zamknąć ten temat :cup:
fajne deko do domku ^^ THX
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.