Pokaż pełną wersje : Bruce-cze1. Tego jeszcze nie bylo, BOT, film o ziomku ktury oszukuje.
Masters Fiara
18-02-2005, 00:25
Oto jest 1 czesc mojego filmu narazie przedstawiem wam osobe kturej nie lubie, ta osoba nie jest polakiem, ale oszukuje jak moze, bardzo mnie ona zaciekawila i jak zlewalem z niej naj prawie zabilem (lorowaniem skorpiona)
Bruce gluwny bochater filmu to nie czlowiek lecz maszyna nie odpowiada nie patrzy czy ktos treni zabija wszystko co napotka (58 Elite Knight)
ale zawiesza sie i da sie to wykozystac co na pewni mi sie uda w nastempnej czesci tego filmu. narazie podziwiejcie inteligencje wysza od czlowieka i jej blendy, bo to co ujzycie jest poprostu OSTRE.
Pliki na Republika
http://republika.pl/xkorki/bruce1.rec
wersja spakowana
http://republika.pl/xkorki/bruce1*****
Linki udostempnione przez Mental II
http://s3.youshareit.com/download.php?fc02b50a01dd59292b4fc9a82137c6a3
http://orto16.w.interia.pl/bruce1.rec
Pliki na Moim Prywantym Serwie nie zawsze Online. (powod LAG)
http://legion-lan.sytes.net/Tibia/bruce1.rec
wersja spakowana
http://legion-lan.sytes.net/Tibia/bruce1*****
P.S dzis(17.02) byl Gm do niego ale sie odezwal (fart) nieraz spodlada trodno go zabic trza go ropnac poleci gdzies to wody i sie zatnie i skorpiony zaluje ze togo nie nakrencilem postram sie to ponowic :P
Swiat Harmonia
Za****** filmik, ale sie usmialem, teraz tylko do gm, ten gosc zasluguje na bana. xD
Masters Fiara
18-02-2005, 01:16
GM byl ale koles bota wylaczyl, kazdy tego ziomka do Report rule wali bo ani trenic ani expic a ten ziom leje levele 24h na dzien wienc troche go pomecze :P i podziele sie z tym :))
Adraka tius
18-02-2005, 08:57
dawnosie tak nie smialem
Palladni
18-02-2005, 11:10
Hahah... Za***isty Filmik :) Szkoda ze niegram na harmoni a pomógł bym :(
Buhahah jak on to robi ?? jakis nowy program zrobil czy co?
Sorry... but the website you are looking for is no longer available on Tripod (or you may have mistyped the URL).
Mental II
18-02-2005, 12:00
CCol ja chce tego bota :P (żart )napewno ten koleś sam sobie tego bota skręcił łeb musiał mieć niezły i niezłe wtyki bo do takiego bota trzeba miec kilka parametrów których cipy strzegom :/
Ale jak bu lurnonć skorpa napewno by sie uhał automatycznie
Gratz filmu Najlepszy film jaki oglondałem ubaw po szyje
REHOSTNIJ ten film! To zedytuję i skomentuję ;).
EDIT:
Jak on to wszystko na macro zrobił, a, że macro ma błędy to łaził po skosie...
jedi knikht krzysiek
18-02-2005, 13:07
Rehost plx...
Z tego co wszyscy piszą to zapowiada sie SUUUUUPER filmik!! :)
Masters Fiara
18-02-2005, 13:22
Sprubujcie sciagnac teraz :)) z tego Drugiego linka jak by ciedziala to msg me na gg wlacze serwer :))
ale przez to mam lagi :P
P.S
Klikasz na link i ZAPISZ JAKO... :P
Pierszy link nie działa a jak wciskam drugi to pojawia się TROCHE literek.
Ale film zapowiada sie ciekawie!
Hemp Gru
18-02-2005, 14:11
Wgraj drugi raz na lycosa.
Nosferatu
18-02-2005, 14:28
qrde zrobienei takiego bota wydaje sie prawie niemozliwe.
btw. link z ***** dziala
Masters Fiara
18-02-2005, 14:39
kumpl sciagnal jeden trza Kliknac na link Drugim Klawiszem Zapisz jako :P
i powinno isc, takie cyferki sa dlatego poniewaz plik jest otwierany za pomaca Internet Explorer a on nie otwiera filmow tibi :P
dla innych dalem plik zip jak nie chce im sie myslec :P
Mental II
18-02-2005, 14:40
qrde zrobienei takiego bota wydaje sie prawie niemozliwe.
btw. link z ***** dziala
Da sie zrobić tylko trzeba mieć dostęp do kilku parametrów
linki do filmu
http://s3.youshareit.com/download.php?fc02b50a01dd59292b4fc9a82137c6a3
http://orto16.w.interia.pl/bruce1.rec
Nie rozczulajcie się, on to zrobił na macro domowej roboty -.-'..
LoL ... co za koras z tego typa :D Ehh te boty :)
Masters Fiara
18-02-2005, 15:10
W rzuciu makro co ty ziomek, na makro zapisujesz ruchy a ten ziomek mysli automatycznie ma podanie wspulzedne i biega po nich i mam dodatkowe , naprzyklad moge go popychac a on i tak wie gdzie ma sie Ropnac wie gdzie sie respi i dobiega do potworkow jak naprzyklad trenilem ;p
i zaczelem go wkozac i pozniej sie skaplem se to bot, ale jak go roblem to sie totalnie pogubil poszedl w jakims kierunku i wpadl na waspy i zaczal sie miotac w kulko, sprubuje to tez sfilmowac moze mi sie uda go dednac :P (skorpy) G arm plx :)) jak narazie dzis nie widzialem zeby expil chyba chce zostawic to na jakis czas :P ale na bank sie pokaze a ja go znowu odwiedze i bede sie z niego nabijac :) on wlacza kompa i zarabia i lev bije jak my sie mamy meczyc NO WAY, nie ma tak latwo troszke bede mu dokuczac hehe.
@Menatl II thx za rehosta bo jego rece nie działają a twoje tak ;)
lewy/fallen
18-02-2005, 15:27
jeśli to nie jest sztuczka twoja i jakiegoś kolegi to nie kumam jak to zrobił tak jakby walnąl skrypt jakiegoś potwora który biega wyznaczoną ścieżka i atakuje określonychprzeciwników ... tylko ten magic rope nie daje spokoju :)
Thimburd
18-02-2005, 15:29
BUahahahahahahaah!!! Świetne! :) To on nabi te wsyzstkie levele na tym programie? Najs :) Też może sobie kiedyś taki programik napiszę ;)
Mam pomysl... tam w jednym miescu krayl co chwile podstawic mu FF i czekac ^^.Zrub jakas akcje z nim musze to zobaczy HWDB (bot)
EDIT: teraz sie dowiedzialem ze to non pvp
ja jestem na harmoni ale niemam PACC :(
filmik spoko i pytanko ;) bedzie ta 2 cześć ? ;) :P :D
W rzuciu makro co ty ziomek, na makro zapisujesz ruchy a ten ziomek mysli automatycznie ma podanie wspulzedne i biega po nich i mam dodatkowe , naprzyklad moge go popychac a on i tak wie gdzie ma sie Ropnac wie gdzie sie respi i dobiega do potworkow jak naprzyklad trenilem ;p
i zaczelem go wkozac i pozniej sie skaplem se to bot, ale jak go roblem to sie totalnie pogubil poszedl w jakims kierunku i wpadl na waspy i zaczal sie miotac w kulko, sprubuje to tez sfilmowac moze mi sie uda go dednac :P (skorpy) G arm plx :)) jak narazie dzis nie widzialem zeby expil chyba chce zostawic to na jakis czas :P ale na bank sie pokaze a ja go znowu odwiedze i bede sie z niego nabijac :) on wlacza kompa i zarabia i lev bije jak my sie mamy meczyc NO WAY, nie ma tak latwo troszke bede mu dokuczac hehe.
I takie macro może być, mutant macro? Nazwij to jak chcesz, ale to program domowej roboty na około 2 godziny, warunek, że musisz potrafić programować w C++... Trza było go zpekować ;), a pozatym mógłbyś nagrywać za każdym razem jak go spotkasz i opublikować jeżeli będzie cos ciekawego jak np. ropnięcie go na pustynie :).
SIQ Reaktywacja
18-02-2005, 19:44
I takie macro może być, mutant macro? Nazwij to jak chcesz, ale to program domowej roboty na około 2 godziny, warunek, że musisz potrafić programować w C++... Trza było go zpekować ;), a pozatym mógłbyś nagrywać za każdym razem jak go spotkasz i opublikować jeżeli będzie cos ciekawego jak np. ropnięcie go na pustynie :).
Światem na którym nagrywano film jest non-pvp dlatego nieda się go "zpekować"
Typo ma fajnego bota (może go opublikuje i wszyscy mu dadza spokuj:P)
Ale to oczywiście w świecie tibi nielegalne ;(
poprostu masakra 8o , fajny moment jak sie zacioł i walnoł utani hur zamiast liny
czekam z niecierpliwością na 2 część
Hehe.. ale jaja, widzialam juz rozne boty ale nie cos takiego... gosc musial miec leb zeby cos takiego wymyslic, hmmm.... ciekawe ciekawe, ale mogl by to doppacowac;p fajne momenty jak sie zawiesza hehe... Szkoda ze to non-pvp;D
Pozdro..
Takie Sobie Coś z Julery
19-02-2005, 12:25
"Error!
Couldn`t open file!"
HHHHHEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP
Masters Fiara
19-02-2005, 12:31
pewnie zle sciagles sprubuj jeszcze ra sciagnac, moze przerwalo ci w polowie albo co sciagnij jeszcze raz i sprawdz.
u mnie cos to odpalic nie chce ... ;/
Mlodyslaw Lucera
19-02-2005, 19:58
JEZU !
Co to mialo byc niewiedzialem ze sa programy tak inteligentne, super ban dla typa i jednoszesnie gratz za zrobienie czegos takiego. Sztuczna inteligencja czy cos czasem zawodzi ale jesli tak na noc zostawic to zawsze cos expa podleci !!! Ale to jednak nieuczciwe wzgledem innych !!! BANA !!! BANA !!! 8o
"Error!
Couldn`t open file!"
HHHHHEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP
Chłopie ty w kązdym temacie z filmikiem piszesz Error może weź sobie tak na drugie imie albo ściągnij nową wersje tibi i tibicam
Wiecie co wam powiem.... niewiem czy jak by ten kolo (ten od bota) dal reporta to czy by nie dostal jakiegos podarunku od "Bogów" wkoncu wykryl powaznego buga w grze i jak to opublikuje w necie i sciagnie to hmm powiedzmy po 500 osob z kazdego servera to.... normalnie nie bede komentowac tego... gmowie by nie dali rady sobie
Tak pozatym ty to tez zreportuj do gmow... wkoncu odkryles kolesia ktory uzywa nielegalnego programu z bogiem w grze... moze jakas podwojna nagroda 8o golden boots plx
Heh kolo niezle wymyslil z tym programem musial sie napracowac pozadnie
ale w koncu tszeba mu trohe poprzeszkadzac bo kolo gra nieuczciwie
Wiecie co wam powiem.... niewiem czy jak by ten kolo (ten od bota) dal reporta to czy by nie dostal jakiegos podarunku od "Bogów" wkoncu wykryl powaznego buga w grze i jak to opublikuje w necie i sciagnie to hmm powiedzmy po 500 osob z kazdego servera to.... normalnie nie bede komentowac tego... gmowie by nie dali rady sobie
Tak pozatym ty to tez zreportuj do gmow... wkoncu odkryles kolesia ktory uzywa nielegalnego programu z bogiem w grze... moze jakas podwojna nagroda 8o golden boots plx
o co ci chodzi? jaki bug? ja tam zadnego bledu nie widze
niezauważyłeś jak krąrzył wogól autora filmiq albo jak rzucił czar utain hur zamiast liny ?? - o takie błedy chodzi
Wexerh: a jak odkryjesz że ktoś używa tibi gg to też będziesz chciał daru od bogów?
Palladni
20-02-2005, 20:33
niezauważyłeś jak krąrzył wogól autora filmiq albo jak rzucił czar utain hur zamiast liny ?? - o takie błedy chodzi
LOL!?!?! To nie bład tibi tylko bota, za zato to Golden Bootsów to niedostaniesz.
takie nudnawe......................... moglo byc lepiej :confused:
Wexerh: a jak odkryjesz że ktoś używa tibi gg to też będziesz chciał daru od bogów?
OmG bug musial byc lol moze mi powiesz ze kur**a koles taskerem se zrobil tego bota ? , musial chyba jakies współzedne miec lol -.- a zreszta tibia gg a bot to chyba mala roznica nie ? , i to raczej troszke grozniejsze od tibi gg jest nie ? byc moze to obciaza server ? , niech wzuci do neta wszyscy sciagna ten program jada na wakacje przyjada z wakacj 100 lvl very gratz (gorzej z rachunkiem za prad) ,
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.