Pokaż pełną wersje : dluuugie ciche mp3
Chopkers
18-02-2005, 10:45
mam maly problemik :/
powiedzcie mi czy to mozliwe ze komputer jest uczulony na dany zespol xD
otoz od kilku tygodni proboje kazą sciagnąć jakąkolwiek piosenke green day'a.
co sciagne obojetnie jaki kawalek ktory przewidywalnie trwa 3 minuty, trwa 15 minut, i do tego to nie jest piosenka tylko sam szum.
mozecie mi cos doradzic, abym wreszcie mogl sciagnac green daya?
@re wszystko nizej.
jak sie sciaga wszystkie mozliwe piosenki jakie kazaa wyszukala, i zadna z nich nie dziala, to nie moze byc wina usera od ktorego sciagam xD
p.s. narazie sukcess jedna piosenka dziala.
a jak ktos ma moze mp3 green day - boulevard of broken dreams. prosil bym o wrzucenie na jakie ftp i zapodanie linka
kazza juz taka jest ze jest pelna shitu -.- nic na to nie poradzisz, musisz wybrac piosenke ktora ma jak najlepsza jakosc i najwiecej uzytkownikow (tak z 6-7 i wiecej) no i pasmo, tez jak najwieksze- szybciej sie sciaga :]
Gesundheit
18-02-2005, 11:11
Fakt,kazza jets shitem i ma pełno shitu ;) proponowałbym ci Win Mix bardzo dobry program do ściągania.
NORMALY OBYWATEL RP
18-02-2005, 17:42
eMule to najlepszy program p2p wedlug mnie:P I w dodatku banalny w obsludze sciagnij z www.nowe.pl
Sprubuj jescze na http://www.seekasong.com fajna stronka nawet;)
J. Hunter
18-02-2005, 18:34
Albo po prostu poszukać w necie wpisz Green day download, albo po prostu mp3 i powinno gdzieś być
Heh, ale pewnie nikt nie wie skąd ten szit jest. Otóż RIAA wrzuca do neta baaaardzo dużo mp3, które to właśnie są wszelkimi szumami, poucinanymi piosenkami i wszelkim pozostałym szajsem. Ma to na celu zniechęcenie użytkowników do korzystania np. z Kazyy, przez co program upadłby, a to w końcu kolejny wielki krok w walce z piractwem. I jak na razie im się udaje, dużo ludzi zniechęciło się do Kazyy, ale RIAA zaczyna atakować pozostałe programy P2P, najlepiej korzystać z tych mniej znanych, nimi RIAA się nie zajmuje, dopóki nie stwarzają one dużego zagrożenia. Spróbuj sobie po prostu poszukać jakiejkolwiek piosenki, która jest na listach przebojów, takiej, której może szukać dużo ludzi. Większość wyników to właśnie będą szity.
co do programu do sciagania plikow to jak dla mnie najlepszy jest getright a utworu poszukaj na www.allofmp3.com
eMule to najlepszy program p2p wedlug mnie:P I w dodatku banalny w obsludze sciagnij z www.nowe.pl
Popieram ;).
Raistlinek
18-02-2005, 19:39
co do programu do sciagania plikow to jak dla mnie najlepszy jest getright a utworu poszukaj na www.allofmp3.com
heh rozwaliłeś mnie :]
getright to program do wspomagania ściągania, nie działa on na zasadzie p2p.
a przy okazji- też używam getrighta :D i czasem Flashget'a
a jak ktos ma moze mp3 green day - boulevard of broken dreams. prosil bym o wrzucenie na jakie ftp i zapodanie linka
http://home.no/dabek/04%20-%20Green%20Day%20-%20Boulevard%20Of%20Broken%20Dreams.mp3
Nie sądzisz, że getright nie jest raczej p2p, tylko akceleratorem ściągania plików.
Lol ludzie to się nazywa czytanie ze zrozumieniem. Przecież gość wyraźnie napisał że "najlepszym programem do ściągania plików jest getright a mp3 można znaleźć na stronie wwwblablabla" co w domyśle miało znaczyć, że getright jest najlepszym programem do ściągania piosenek ze stron www, w tym przypadku z wwwblablabla. Jakoś nie wydaje mi się by pomylił getrighta z jakims programem P2P czy coś w tym stylu.
No cóż, gratulacje.
BTW: eMule i tak rządzi i zdecydowanie najmniej jest na nim szitu, aczkolwiek jak ściągałem piosenki rammsteina (to było całkiem niedawno) to pościągał mi się amerykański hiphop albo jakieś inne gówno.
oczywiście utwory usunąłem po upływie 24 godzin :D:D:D
@ Linek
Bardzo dobrze chłopcze ! Masz 5, możesz siadać.
Warto także zauważyć, że zasrani amerykańcy nie zbyt dużo mogą zrobić eMule'owi, o ile dalej będą istnieć linki edk2, co nie ? Niestety kilka dni temu podła ostatnia taka strona torrentowa w ameryce. Mam nadzieję, że zaraza nie dojdzie do nas...
Apropos ! Stwierdziłem ostatnio, że te utwory to są nawet dobre, tylko, że rozciągnięte na 15-30 minutach ^^.
Polecam http://www.emp3world.com/
Chopkers
19-02-2005, 10:17
dzieki all za pomoc, zwlaszcza Dabekowi :cup:
wczoraj szukalem na stronkach z mp3 ale w wiekszosci widialem tylko "100$ za rok" czy cos w tym rodzaju.
po porbie sciagniecia torrentem, sciagnol mi sie humn ZSRR :D
teraz potestuje Mulka, WinMX'a i soulseeka.
p.s. PROSZE MODKOW O ZAMKNIECIE TEMATU!!
Za pomoca torrenta sciagasz cala plyte, albo cala dyskografie i masz spokoj...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.