PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie się podziały...

Artlon
18-02-2005, 11:35
Hmmmmm szczerze nie mam pojęcia czy temat o podobnej tematyce istnieje, bo przejżeć wszystkie jakie znajdują się na tym forum, to zajmuje troszkę czasu ;) Łażąc po tibi i przeglądając tabelkę z potworami zauważyłem coś dziwnego: czy nie mieliście wrażenia, że czegoś tu brakuje ? No właśnie o tym mówię...gdzie do jasnej ciasnej podziały się najzwyklejsze w świecie, tępe, wydające dziwne dźwięki...zombiszony ? Normalnie szczyt najbardziej śmiechowy z nieumarłych i go tutaj zabrakło :confused: Jak sami możecie zobaczyć, mamy już prawie wszystkie rodzaje umarlaków: są ghoule, szkielety, licze, vampiry, jakieś tam bestie z kości, drakolicze...ooo tego nie mamy :p ale fajnie jakby było 8o no ale wracając do tematu, to naprawdę nie uważacie tego za dziwne hmmmmmmm

Hallabard
18-02-2005, 11:45
Jak to nie ma zombie ? A Crypt Shambler ? Jego się zalicza do zombie.

Raczeq
18-02-2005, 11:54
bardziej niz nad nieumarlymi pomyslal bym nad Zywiolakami lub entami mozer jakis cerber :]

Artlon
18-02-2005, 12:18
No tak tak ale coś co się nazywa "crypt shambler" czy jakoś tak :p to nie jest 100 % zombiszon :confused: a jak mi się przypomni "Powrót żywych trupów" to naprawdę zaczyna mi ich brakować ;)
Hmmmmm cerber fajna rzecz tfu....fajny zwierzaczek :evul: ale ja to z chęcią bym sobie powalczył z gryfami 8o powinny one być prawie tak silne jak smoki huhuhuh już widzę te ogromniaste rozpostarte skrzydła 8o

Knight Simon Dark lord
18-02-2005, 12:21
widać że grało się w HOMAM III a co myślicie o ograch były takie średnie coś jak cyclop

Artlon
18-02-2005, 12:38
Nooo a jak ;) w końcu HoMM III to już hit i absolutna klasyna :D ale szczerze mówiąc co do pomysłu z gryfami to mnie zainspirowały gryfy w Disciplesie II 8o o wiele lepsze od herosków moim zdaniem i fajniejszy mroczniejszy klimat...ale wracając do potworów: hmmmm ogry no całkiem fajnie by się prezentowały, ale super by było jakby jeszcze dodano możliwość jeżdżenia konno, te walki na wierzchowcach...ehhhhh a co do potworków to wracamy do herosa :p no i gdzie się podziały: roki (te ogromne orły), ANIOŁY ludzie ANIOŁY, jak są i demony to czemu nie 8o a powinny być równo sile z demonami, no i jednorożce ofcourse :evul: huhuhu

K-ostry
18-02-2005, 13:31
Mi Ghoul przypomina właśnie Zombie....

Darkness Dragon Master
18-02-2005, 13:48
HAha A co powiecie na Wyverne ?? Ządne krwi potwory ;) No, ale do wymyślania stworków temat już jest :D temat cghyba można już zamknąć co nie?? 8 :p

Artlon
18-02-2005, 14:00
Mi Ghoul przypomina właśnie Zombie....

A co ma wspólnego ghoul z zombiakiem ?? przecież to są totalnie odmienne potwory, może troszkę podobnie wyglądają, ale ghoule są o wiele inteligentniejsze od zombiszonów, oraz stają się nimi ludzie, którzy żywili się ludzkim mięsem BUHAHAHA :evul: a zombiak, to albo jakiś necro cię ożywi, albo inny zombi cię pogryzie 8o no i szczerze można zamknąć ten temat :)

ciemne dropsy
18-02-2005, 14:38
A mozecie mi wytluamczyc tak dokladniej czym jest ghoul w swiecie rpg?

elmo_us
18-02-2005, 15:04
A mozecie mi wytluamczyc tak dokladniej czym jest ghoul w swiecie rpg?
Nom do konca nie wytlumacze, ale jezeli umrzesz w i pogryzie ( nie zje ) cie ghul to sam sie stajesz ghulem, ale skad pierwsze ghule sie wziely , kto wie pewnie zabawka jakiegos maga.
A ghule nie sa wcale inteligentne, to po prostu nieumarli ktorzy jedyne co maja w glowie to podstawowy instynkt ( czytaj. jedzenie).
Ghoul to rpg'owy zombie.

Artlon
18-02-2005, 16:05
A ghule nie sa wcale inteligentne, to po prostu nieumarli ktorzy jedyne co maja w glowie to podstawowy instynkt ( czytaj. jedzenie).
Ghoul to rpg'owy zombie.

Ranyyy boskie co ty za brednie piszesz...
Przedewszystkim nie mówię tu o inteligencji typu: rozmawiaj, używaj jakiejś broni, ale w przeciwieństwie do zombiaków nie pchają się one frontem, tylko zwykle zaczajały się do ofiary gdzieś w cieniu po czym powalały na ziemi i zjadały to już jest oznaka inteligencji, gdyż wykorzystują pewną strategię, aby zdobyć pokarm...I powiedz mi co za idiota ci powiedział, że ghoul to rpg-owy zomibie ??? Sam gram w RPG-i już ponad 2 lata i mówię tu o papierowych, a nie tych na kompie i obleciałem już sporo systemów (D&D, Warhammer, Wampir) i ghoul to zupełenie inny stór od zombie i jedynie to co ich łączy to jest to iż są nieumarłymi i żywią się ludzkim mięsem. Zajżyj sobie do każdego bestiarjusza i tam znajdziesz to co ci mówiełem...to jest tak jak ktoś zabiera głos jak sam nie ma pojęcia w pewnej sprawie ;)

Karusa
18-02-2005, 16:18
bardziej niz nad nieumarlymi pomyslal bym nad Zywiolakami lub entami mozer jakis cerber :]
mogłby by też być archanioły i arcydiabły ;):);)

Tomciog
18-02-2005, 16:20
@up
Z Heroesa wzięte :)

Helixaw
18-02-2005, 18:00
Taa, a ja chce pokemony xD

sry za offtopic-chory jestem i mam minute przy kompie musialem zaspamowac ^^