zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Miłe rozmówki Polaków

Ziomisław
18-02-2005, 11:56
Wczoraj przeszedłem sobie na main i zaczynam gadac z polakami, niestety jeden polak nie jest zbyt miły a co gorsza ma kumpli, ale nie przejmuje sie zbytnio traktuje tibie jak zabawe i oto zamieszczam dwa ss z maszej rozmowy na deafult oraz msg.http://img.photobucket.com/albums/v604/pupa/UO0003.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v604/pupa/UO0002.jpg
Naprawde czasami wstyd mi ze mieszkam w takim kraju gdzie są tacy ludzie ;(
Tak apropo ja to jestem Lord Elitek The Sword Master a on to Soectrum Warrior.
Aha i tak wogole to zaczelo sie od tego ze podszedl do mnie jeden jego kolega i napisal ,,dont blok depo or die"
Przesunalem sie z dp a on zawolal kumpli i taka oto piekna rozmowa.

-Res-
18-02-2005, 11:58
ech :( noobish nationality ;/

MANHIR
18-02-2005, 12:13
A czego sie spodziewacie po czlowieku z niziny spolecznej? Oo Olej takich typkow, bo to tylko psuje gre...

Ziomisław
18-02-2005, 12:18
Nom racja, ale wiecie troche sie smutno robi jak waszych rodziców sie wyzywa ;/

-Res-
18-02-2005, 12:29
dokladnie-jak sie kloci to niech nie miesza w to rodzicow -.-

dobry barbarzyńca
18-02-2005, 14:22
nic tylko dać mu po ryju.... :wiking: <oczywiście w normalnym świecie :p , ale w grze też można ;) , szkoda że ma troche wyższy levelek od Ciebie (co zresztą skrupulatnie wykożystuje), założe się że tacy ludzie onanizują się przed kompem po każdym fragu...>

Ziomisław
18-02-2005, 14:54
Jak ktoś gra na antice i ma niezły lvl to niech mnie pomści :P

Adaras
18-02-2005, 15:55
IQ = -0,896

<Error 306> Warning!

Ziomisław
18-02-2005, 16:30
@up
Dobre :D

Druidek of secura
18-02-2005, 17:12
Jaki lvl masz!? Bo może jestem w stanie coś poraidzć, i jescze jaki ten koles ma 8o :evul:

Pan Własnego Losu
18-02-2005, 19:36
bosze ten koleś ma niewiecej niż 0,0000000000000001 poziomu intelektu :] żeby za takie ćoś odrazu...........

a później mówia że polacy to nooby:/

Lamus
18-02-2005, 19:40
Wiesz co ci powiem jestes nOOB X( i tyle po co takie nam zdjęcia na Forum
Daj cos lepszego jak masz :p

Ziomisław
18-02-2005, 19:41
Jak tam ktos sie pytal to mam 8 lvl ale juz nie gram na anticy bo jak widze ze takie n00by tam są to mi sie grac odechciewa ;/

Cyr Szeryf
18-02-2005, 19:57
tez nie rozumie takich ludzi co jeszcze rodakowi tak gadają :(

btw@ fajna rozdzielczosc :cup:

Adaras
18-02-2005, 22:26
Wiesz co ci powiem jestes nOOB X( i tyle po co takie nam zdjęcia na Forum
Daj cos lepszego jak masz :p
Najpierw spójrz na siebie. I naucz się definicji "nooba". Po co nam takie posty na forum, huh.

Rynek
19-02-2005, 06:27
Ziomisław dam ci rade olej kolesia miej go w D**** nie bierz sobie tego co on gada do serca ja tez non topa sie ujadam z jedym kolesiem z harmonia Poohatek of Bhaal koles jest ostro stukniety nie dost ze kradnie (na koncie ma juz: mpa,g-armora,blue robe.itp.itd ukradzione) to jeszcze cie jedzie pierw ciebie puzniej jedzie twoich rodzicow na koncu ci daje ignora a wiesz dlaczego? bo w gebie jest kazdy mocny wogole przez neta ale jak bys z nim stanol twarza w twarz to by slowa nie powiedzial wez go olej nie znizaj sie do jego poziomu intelektualnego ktorego on nie ma od tego trzeba zaczac :) a co do lamusa wez sie chlopie 10 razy zastanow zanim cos napiszesz

roland
19-02-2005, 09:10
Ziomisław dam ci rade olej kolesia miej go w D**** nie bierz sobie tego co on gada do serca ja tez non topa sie ujadam z jedym kolesiem z harmonia Poohatek of Bhaal koles jest ostro stukniety nie dost ze kradnie (na koncie ma juz: mpa,g-armora,blue robe.itp.itd ukradzione) to jeszcze cie jedzie pierw ciebie puzniej jedzie twoich rodzicow na koncu ci daje ignora a wiesz dlaczego? bo w gebie jest kazdy mocny wogole przez neta ale jak bys z nim stanol twarza w twarz to by slowa nie powiedzial wez go olej nie znizaj sie do jego poziomu intelektualnego ktorego on nie ma od tego trzeba zaczac :) a co do lamusa wez sie chlopie 10 razy zastanow zanim cos napiszesz
Nosfe, ma, g-arma ukradł Mefciowi :) A co do topiku, to graj dalej, gościu miał red sqla, na takim świecie ci nic nie zrobi.

Sie mapes
19-02-2005, 11:48
Dresiarz z niego i tyle, takiego gadania to tlyko sie smiac, bo jakby na rl sie do neigo podeszlo to by skamlal

no coz polak polakowi wilkiem :(

Yukoro
19-02-2005, 11:56
Czasami kultura Polaków jest na zastraszajaco niskim poziomie ale zalezy czym cie tak zdenerwowal??

Lavelas
19-02-2005, 12:01
troche hamsko jak na rodzicow ci bluzgaja tez tego nie lubie ale wyzutki tez graja w tibie i trzeba sie przyzwyczaic :D

Black Rider
19-02-2005, 12:29
Taaa... Ja grałem na novej i tez miałem podbną sytuacje, treniłem sobie z qmplem on poszedl na sniadanie [hehe] i nagle przyszly jakies nooby, zabily go. Potem sie pytalem dlaczego itp. a oni zaczeli bluzgac -.-. Okazalo sie ze wozili sie tak tylko dlatego ze maja qmpli. Ehhh ci qmple tez nie byli za mili -.-. Próbowałem ich ignorowac czy cos, ale w koncu rook :(.

zAkLiNacZ
19-02-2005, 22:39
Ta... Wystarczy Ze Tylko Zabijesz POtwora Albo Skosisz Loota Z Zabitego Zioma To Odrazu Bluzgi Leca "you are hundet by ....... (zawsze muwia jakiegos najlepszego zioma na serwie)" .Ale Polacy Tez Sa Tacy :(:(:(:(

Rynek
20-02-2005, 04:58
Nie kazdy polak jak na takim wysokim poziomie jak my :P:P:P:P:P wiecie zaluje ze nie mozna przenosic postaci z serva na serva tak to by koles mial rooka :) poniewaz wziol bym moja mame i 3 kumpli (Nazgul Moonblade,Sir Saneris,Sir Maximo) i poprostu bym ich powybijal wszystkich doslownie bo szczerze wk**** mnie jak polak nie potrafi szanowac 2 polaka wkoncu to tez czlowiek

PS: dla tych co maja slabe nerwy i zaraz bluzgaja mam rade lepiej nie mow nic bo pozniej mozesz tego zalowac!.
PS2: JA CHCE BYC GM'em :P FREE ITEMS FOR GOOD POLAND PLAYERS :P glosujcie na mnie a dostaniecie wszystko :P (hehe zart :P)
PS3: sorki za bledy

Fatality
06-07-2005, 20:03
Olej go ;)
Jakiś noob
Nie ma co sobie psuć gry takimi noobami :)

atrureks
06-07-2005, 20:18

pare razy skopałem kolesi za takie cos... nie wierzyli ze przejade sie do ich wsi... :F :evul:

Master Mind
06-07-2005, 20:28
e tam e tam e tam e tam

Rusus Knight
28-03-2006, 14:30
Czasami Tak JEst.Ale **** nie przejmuj sie to Tylko gra xD. Pewnie taki kozak tylko dlatego ze kolegów ma .;) :P

Pacjenteczka
28-03-2006, 15:35
A wy mówicie że BR to nooby... :/

Korwil
08-04-2006, 10:58
Soectrum Warrior to byl spox ziomek.Ale sprzedal chara jakiemus Hujowi...

Venderer
08-04-2006, 11:38
Wyznaję taką zasadę, że jeśli już ktoś zniża się do obrażania rodziców to poprostu jest na przegranej pozycji i desperacko chwyta się wszystkich "brudów", aby tylko wyprowadzić Cię z równowagi.

Tacy ludzie są poprostu żałośni ;) Najlepiej jest ich po prostu zignorować, bo oni napawają się tym, że ty sie nimi przejmujesz ;)

Podam Ci mój przykład:
Expiłem sobie 10 lvlowcem na rotach w Venore, gdy nagle zaczął mnie atakować 16 lv paladin. Dałem rade spokojnie ucieć ponieważ koleś miał 0 Pvp, co mu oczywiście potem wypomniałem na PM, a co go niezmiernie zdenerwowało ;)
Jedyną jego przewagą było to że miał runqi i i wyższy level.

Później atakował mnie jeszcze kilka razy. Jednak gdy już podexpiłem do 18 lvla, to zaczął tylko mnie przesuwać i wypisywał na PM same obelgi (również(rz?) o rodzicach), więc poprostu go zignorowałem, aż mu się znudziło ;)