zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Setzer Gambler

Wypas
18-02-2005, 14:59
Filmik z tibi.de

Setzer Gambler lev 185 zabija solo behemoty

filmik (http://raper.uol.sites.uol.com.br/disco_virtual/compartilhada/Fernando/behehunt.rec)

Jakby nie działał to tu jest drugi link

filmik (http://www.home.no/sepoki/behehunt.rec)

Rychu
18-02-2005, 15:36
Filmik spoko tylko szkoda ze loot z***any

Benitez
18-02-2005, 15:40
Sciagam, jak zobaczylem temat, pomyslalem ze pewnie w ***:P No ale jak w rec... zaraz oblookam :)

Adamsik
18-02-2005, 15:41
<rezerwuje posta>

Co to ma być??!?!? "rezerwuje posta"

Czy was tak bardzo podnieca to ze jako pierwsi wypowiedzieliście się w temacie? O ile pamietam to ostatni przejaw czegoś takiego widziałem jakiś rok temu na tym forum. Myślałem ze coś sie tutaj zmieniło ale tu przybywa idiotów.

PS.
JESTEM TRZECI!!!

Wypas
18-02-2005, 15:47
Co to ma być??!?!? "rezerwuje posta"

Czy was tak bardzo podnieca to ze jako pierwsi wypowiedzieliście się w temacie? O ile pamietam to ostatni przejaw czegoś takiego widziałem jakiś rok temu na tym forum. Myślałem ze coś sie tutaj zmieniło ale tu przybywa idiotów.

PS.
JESTEM TRZECI!!!

Ja codziennie widze wpisy jestem pierwszy huraaaa :cup:

Rychu
18-02-2005, 16:01
a co mam pisac moze mnie jara ze jestem 1 ?

Thero
18-02-2005, 16:03
@Up
A nie jarasz się? :D

@Topic
Kiepski loot ;//..

Hemp Gru
18-02-2005, 16:43
Dobry film, ładny ma mlvl :o

Takie Sobie Coś z Julery
18-02-2005, 18:01
"Error!
Couldn`t open file!"

halp mi, plxxxx!! ;( :( chcę oglądnąć ten filmik, Setzer Gambler to mój "ulubieniec" :) i po prostu... plx halp mi :( co z tym zrobić, żeby działało?? :( plx, halp...

D@niel
18-02-2005, 18:33
Dobry film, ładny ma mlvl :o

hehe to najleprzy mag na Julerze i ma najwiękrzy lvl wśród sorków w tibi(nie jestem pewien czy to aktualne )

Grenni
18-02-2005, 18:44
tak to aktualne ;]

Hemp Gru
18-02-2005, 18:51
No to was zmartwie - Cachero 196 master na Calmerze

Wypas
18-02-2005, 19:03
pewnie miałby większy ale 3 dni temu Demon go zabił :(

Raiderek
18-02-2005, 19:18
EEE tam mi loot się podobał ;) STeel boots i 2Gsy na drzewie nie rosną ;) przynajmniej za runki mu sie wruciło i to w jakim stopniu ;)

Encore
18-02-2005, 20:25
hehe to najleprzy mag na Julerze i ma najwiękrzy lvl wśród sorków w tibi(nie jestem pewien czy to aktualne )

ojj... tego bym nie powiedzial :) Cachero jest najlepszym sorcem w tibi :P i niedlugo mu 200 lvl styknie :]

Guriel
18-02-2005, 20:34
setzer gambler to moj idol za streeckiem:P bo ze streecka mozna sie posmiac a z setzera to nie za bardzo bo odrazu odpisuje "hunted"... (2x tak zrobilem do setzera i mi tak napisal, a do streecka to go ****olem z sd to mi oddal kase za sd:P)

Takie Sobie Coś z Julery
19-02-2005, 10:11
"Error!
Couldn`t open file!"

halp mi, plxxxx!! ;( :( chcę oglądnąć ten filmik, Setzer Gambler to mój "ulubieniec" :) i po prostu... plx halp mi :( co z tym zrobić, żeby działało?? :( plx, halp...

no, pomóżcie!! błagam.... :(

zAkLiNacZ
19-02-2005, 19:39
Filmik Wpozo Setzer Ładne Hity Walil Z Sd No Na Loota Tez Nie Mozna Nazekac :P

Takie Sobie Coś z Julery
19-02-2005, 20:02
czy ktoś do cholery mi pomoże??!! zdycham z ciekawości, jak to ma Setzer Gambler,mój "ulubieniec" (lol, taki lvl na magu to jest coś!),ludzie wychwalają filmik,a mi wyskakuje TO:
"Error!
Couldn`t open file!"
komunikat pokazuje się natychmiast po wybraniu filmiku z listy filmów, w oknei Tibii X( X( X( X( X( co to ma być ??!!!czy ktoś do kurzej nędzy mi pomoże??!!

Lenin komunista
19-02-2005, 20:36
Setzer to pan nie ma co. ;) Nie chce sie mu otwierac trupow. :D

Zauwarzylem ze juz go nie ma w justice league of julera wie ktos dlaczego?

TomiK
19-02-2005, 21:31

Cachero z Calmery ma najwiekszy lvl wsrod Sorcow ale Gambler i tak wymiata ^^

arvegil
19-02-2005, 21:43
Filmik spoko ale mam pytanie. Jaki druid ma najwyższy lvl w tibi? Proszę o nick...z góry thx

Grenni
20-02-2005, 08:37
Cachero lvl 196 ms , 2 bo Bubble tylko 7 lvli roznicy ^^ , ale padł ostatnio na demonach takze nie wiadomo jak u tego z motywacją =/
Co do druidów Antica: Hesperides 161 lvl elder , dla ciekawostki dodam ze postac na tym lvl'u ma 4625 many,wiec mogla by zrobic cos ponad 2 bp uh za jednym zamachem ;]

Takie Sobie Coś z Julery
20-02-2005, 14:15
dziękuję że mi pomogliście, niema co X( X( X( X( X( no normalnie zaczepisty filmik, tylko że nie mogę go oglądnąć!!!
"Error!
Couldn`t open file!"
ma ktoś pojęcie co z tym zrobić??!! filmik musze koniecznie oglądnąć!! X( X(

Drizzt Do'Urdenn
20-02-2005, 16:08
@Takie sobie cos z Julery

A probowales kur*a jasna tego drugiego linka?????!!!! Jakos tylko ty masz problem ze sciagnieciem..nikt wiecej. I przestan tyle biadolic bo sie niedobrze robi..
Jezu wszedzie pelno idiotow

Czester
20-02-2005, 16:41
Cachero jest aktualnie najsilniejszym sorcem w tibi ale setzer duzo expi wiec moze go scignac a filmik jest zaczepisty

Wypas
20-02-2005, 17:05
dziękuję że mi pomogliście, niema co X( X( X( X( X( no normalnie zaczepisty filmik, tylko że nie mogę go oglądnąć!!!
"Error!
Couldn`t open file!"
ma ktoś pojęcie co z tym zrobić??!! filmik musze koniecznie oglądnąć!! X( X(

Niedziała pewnei dlatego że :

1.Masz starą wersje tibi.cam
2.Masz starą wersje tibi
3.Plik z filmem masz w innym katalogu

Jeśli wszystko jest dobrze to niewiem czemu niedziała.

Hunters-Head
20-02-2005, 18:30
Ziomek Powyżej ^^
Ten ziom nie jest najlepszym magiem w tibi tylko
CACHERO ;)

Goldstein Knight
20-02-2005, 18:57
Filmik fajny ... Troszke sd poszło na huncik ale myśle , że loot wzróci cene runków .... :)

Wypas
20-02-2005, 21:14
Filmik fajny ... Troszke sd poszło na huncik ale myśle , że loot wzróci cene runków .... :)

Pomyśl że gdyby miał blokera i nie walił z sd to by bloker więcej wydał na uhy niż on na sd i loot by był na 2 ;)

Takie Sobie Coś z Julery
20-02-2005, 21:41
@Takie sobie cos z Julery

A probowales kur*a jasna tego drugiego linka?????!!!! Jakos tylko ty masz problem ze sciągnięciem..nikt wiecej. I przestan tyle biadolic bo sie niedobrze robi..
Jezu wszedzie pelno idiotow

naucz się czytać!!!nie mam problemów ze ściągnięciem(jak juz jesteśmy przy tym-próbowałem wszystkie linki)!!tylko z WŁĄCZENIEM filmu. pojawia mi się okienko o treści
"Error!
Couldn`t open file!"
filmik mam w katalogu z TibiCam, inaczej nie byłoby go na liście!!!wersję Tibii mam też dobrą, bo w przypadku złej wersjii pojawia się inny komunikat
wersję TibiCam też chyba mam dobrą...

Wypas
21-02-2005, 12:59
naucz się czytać!!!nie mam problemów ze ściągnięciem(jak juz jesteśmy przy tym-próbowałem wszystkie linki)!!tylko z WŁĄCZENIEM filmu. pojawia mi się okienko o treści
"Error!
Couldn`t open file!"
filmik mam w katalogu z TibiCam, inaczej nie byłoby go na liście!!!wersję Tibii mam też dobrą, bo w przypadku złej wersjii pojawia się inny komunikat
wersję TibiCam też chyba mam dobrą...

no właśnie chyba ale czy napewno ?

Dwik
21-02-2005, 15:57
Masz za dużo filmów na liście. Wiem bo też mi taki błąd wyskakuje jak mam ich zbyt dużo. Usuń stare (ew. przenies do innego katalogu) i spróbuj ponownie.
@topic
Film jest spoko ;] Ach te jego Sd xD

Takie Sobie Coś z Julery
21-02-2005, 18:06
ok, już mi działa. po prostu... nie wiem czemu... ale jak zmienię nazwę pliku (plik domyślnie nazywa się "behehunt.rec") na "behe hunt by Setzer.rec to mi przestaje działać
co do ilości filmów na liście, jak jest ich za dużo, to się pokazuje jakiś "Error!" (czerwony)

D@niel
21-02-2005, 18:11
Zauwarzylem ze juz go nie ma w justice league of julera wie ktos dlaczego?
Bo odszedł po wojnie z New Wild on ale nie wiem dokładnie dlaczego

Guard Termit
22-02-2005, 15:03
Filmik extra ale slaby loot. ogólnie gratz pomysłu :) nice hity setzer bil :evul:

Ruxofi
25-02-2005, 21:18
Filmik spoxik. Fajne hity szły. Loot też fajny. Ale mam pytanie. Spójżcie na jego rzecz pod ręką. Ma tam <ankh>. Co on daje???
Z tego co mi wiadomo to nic !! Prosze o odp..

Wypas
25-02-2005, 21:30
Filmik spoxik. Fajne hity szły. Loot też fajny. Ale mam pytanie. Spójżcie na jego rzecz pod ręką. Ma tam <ankh>. Co on daje???
Z tego co mi wiadomo to nic !! Prosze o odp..

A poco ludzie noszą krzyżyki na szyi. ;)