zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Licznik

Siergiey
18-02-2005, 15:59
Jak wiadomo tibia.pl jest strona o grze rpg. I zeby bylo klimatycznie mozna zastosowac taki licznik, jak na tym forum:
http://www.innyswiat.pl/?forum,4,101
Wiem, ze moga byc problemy z dolaczeniem takiego czegos (sam sie nie za bardzo na tym znam ;s), i wiem, ze licznik zostal usuniety, by ludzie nie nabijali sobie postow. Mimo to, i tak bzdurne tematy sa ciagle tworzone, ludzie na jedno pytanie daja taka sama odpowiedz, jak w poprzednim poscie,
nowe topiki, ktorych pytania, sa zawarte w poradnikach lub innych bardziej rozbudowanych tematach.

Wiec mozna by przywrocic licznik w nowej formie. Napiszcie co o tym sadzicie.

hoomik
18-02-2005, 16:11
Sadzimy, ze jest to calkowicie zbedne. Raz, ze napisanie skryptu pod akurat TO forum troche czasu by zajelo. Dwa, ze pojawiloby sie jeszcze wiecej spamu niz jest teraz, a wtedy to juz bedzie prawdziwa katastrofa. Trzy, po co na sile udziwniac?

MatKus
18-02-2005, 20:50
Tu nie chodzi o napisanie skryptu pod to forum, bo to akurat nie problem, na coś takiego widziałem już gotowce.
Problem w tym, że takie coś będzie zachęcało ludzi do pisania bezsensownych postów, byle tylko miec ich więcej i mieć wyższy poziom, wiecej HP itd. Z tego właśnie powodu wywaliliśmy licznik postów (no dobra, nei do końca, ale przynajmniej nie widać go na pierwszy rzut oka), więc nie mamy zamiaru robić czegoś jeszcze bardziej pro-spamowego.

Siergiey
19-02-2005, 13:07
Tu nie chodzi o napisanie skryptu pod to forum, bo to akurat nie problem, na coś takiego widziałem już gotowce.
Problem w tym, że takie coś będzie zachęcało ludzi do pisania bezsensownych postów, byle tylko miec ich więcej i mieć wyższy poziom, wiecej HP itd. Z tego właśnie powodu wywaliliśmy licznik postów (no dobra, nei do końca, ale przynajmniej nie widać go na pierwszy rzut oka), więc nie mamy zamiaru robić czegoś jeszcze bardziej pro-spamowego.
Myslalem o tym ;] Zakladajac, ze taki licznik bylby wprowadzony, moznaby rowniez zwiekszyc grono modow, ktorzy by usuwali glupie tematy i posty (byloby z tym duzo roboty, bo musieliby czytac kazdy temat, lub uzytkownicy informowali by o glupich tematach/postach)
Chociaz ostatecznie, taki licznik to rzecz zbedna ;P