zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Avatary

Pan Vizharan
18-02-2005, 17:08
Ludzie! Wasz avatar to jestescie wyi ma cos mowic o was. Wy*******cie z forum te avatary z komixow LOSUX'a! Blagam. Doktorze Wielbladzie zrob cos!!

www.losux.prv.pl - dla niewtajemniczonych

Wiślaczek
18-02-2005, 17:15
Ludzie! Wasz avatar to jestescie wyi ma cos mowic o was. Wy*******cie z forum te avatary z komixow LOSUX'a! Blagam. Doktorze Wielbladzie zrob cos!!

Mi tam takie avatary nie przeskadzaja,ale co tam :)Wedlug mnie kazdy ma prwao miec taki Losuxsowy avantar.
@Night~
Bylem pierwszy :)

Nightwalker
18-02-2005, 17:15

Tłumacze na polski:
Ludzie! Wasz avatar to jesteście wy! Ma coś mówić o was! Usuńcie z forum avatary z komiksów Losux'a! Błagam! Wielbłądołaku zrób coś.

Moim zdaniem avy z Losuxa sąnudne i mało orginalne, ale nikt nie morze kazać im zmienićtego(właściwie możę :P, ale komu to po co?) Nie nie jestem pingwino podobnym ptakiem, wieć avatar to nie moje zdjęcie ;] Spojrzenie tego ptaka rzeczywiście oddaje w pewien sposób mój charakter ;]

Pan Vizharan
18-02-2005, 17:18
niektore osoby maja do czegos prawa autorskie.... te komixy akurat moim zdaniem sa za***iste...

hoomik
18-02-2005, 17:53
niektore osoby maja do czegos prawa autorskie.... te komixy akurat moim zdaniem sa za***iste...
a kogo to obchodzi? Nie podobaja ci sie avatary - blokujesz ich wyswietlanie w przegladarce (no, przynajmniej w firefoxie mozna, jak w innych - nie wiem). Jakiez to proste, nie?

Shinjix
18-02-2005, 17:57
Mało orginalne i dobijające jest po raz 10 dziennie zobaczyć ten sam avatar(z tą samą postacią) z LOSUX'a..... Ale nic z tym sie nie da zrobić....

Adaras
18-02-2005, 18:16
Hm..Osobiście tak czy owak wkrótce zmienię avatar, to nieuniknione. Jednak co do osób posiadających takie jak ja nie mam zastrzeżeń (ogółem LoSUX).
Mój avatar tak dokładnie pokazuje mojego katechetę, że nie mogę się z nim na razie rozstać...;)

Yazon Zigrin
18-02-2005, 18:51
Avatatry z LOSUX'a (wg mnie) to podziw dla twórcy i prawa autroskie nie mają z tym nic wspólnego (czemu inni mogą mieć z jakiejś gry.... prawa autorskie)... ja akurat jestem bardzo podobny do Jednookiego Bałwana zkosmosu i dlatego wziąłem go na avatar

roland
18-02-2005, 19:52
Tak, czy którys, z tych, którzy używają avatara losuxa, pytał się autora o zgodę? Ciekawe...

Uncle Warrior
18-02-2005, 20:20
Tak, czy którys, z tych, którzy używają avatara losuxa, pytał się autora o zgodę? Ciekawe...
Jak chce miec avatara z jakiejs gry to mam dzwonic do firmy, ktora ja zrobila? Eee... no za***iscie.

Dryb
21-02-2005, 16:28
Mam avatar z losuxa, ale go zmieniam, bo mi też się nudzą. Ludzie maja takie avatary, jakie IM SIĘ PODOBAJĄ!!
Nie mam więcej do powiedzenia.
<EDIT> Już nie mam z losuxa.