Pokaż pełną wersje : Co fajniejsze: śnieg, czy piasek?
J. Hunter
18-02-2005, 17:27
Powiem tak, zawsze intrygowało mnie w/w pytanie i powiem wam że wg mnie bezkonkurencyjnie wygrywa śnieg, bo można z nim robić praktycznie to samo co z piaskiem ale wygodniej. Pamietacie pewnie jak was zakopywali w piasku? I jak był efekt? Piasek właził w najbardziej wku***ce miejsca i nie było jak go wyciagnać. :/ Poza tym ostatnio z Czopkersem i naszym kumplem robiliśmy rozróbe na śniegu i zakopali mnie tak jak w piasku. Zimno nie było a afekt najwygodniejszy bo nie martwiłem się gdzie mi wlezie śnieg :p
Jakie są wasze odczucia?
Abraham2
18-02-2005, 17:31
Pasek rox!!
Może nie da sie z nim robić tyle co ze śniegiem ale chociaż nie jest zimny(brrr...nie lubie zimna):D:D:D:D
No tak, ale najczesciej ten piasek jest w poblizu wody, wiec idziesz do niej i wychodzisz za chwile caly czysciutki. Tak wiec, tak jak moj przedmowca stawiam na piasek, kocham te wylegiwanie sie na plazy na cieplym piasku w wakacje.
Ses a co jeśli zakopią cię w piaskownicy ? :D
W lecie tęskno mi za śniegiem, a w zimie za plażą :D Ale aktualny stan zdrowia zmusza mnie do piasku :P
StoProcentsynu
18-02-2005, 17:48
Śnieg Roxior dzisiaj z kumplem zrobilismy wielkie iglo zmieściły się 4 osoby i było jeszcze miejsce można było sobie spokojnie stanąć dobra zajawka polecam kazdemu 8o
Hallabard
18-02-2005, 17:58
Hmmm... mam okulary i jak jest zadymka śnieżna to mam ośnieżone okularki, a jak jest zadymka piaskowa to nie dość że rysują mi się cyngle to jeszcze włazi w oczy i wogóle piasek jest sux. Śnieg rulez ! Piaskiem można się rzucać ? No mozna ale jak się dostanie w twarz to nie jest za przyjemnie. W śniegu nie ma tyle robactwa, po śniegu mozna jeździć na nartach i wieele rzeczy mówiących że snieg wymiata :P
dobry barbarzyńca
18-02-2005, 18:04
nie lubię zimna :p B)
piasek może Cie ubrudzić 8o
ale śnieg też, może być obsikany, albo może być pod nim kupa :o i możesz tego nie zauważyć... to byłby zonk 8o
Uncle Warrior
18-02-2005, 20:00
nie lubię zimna :p B)
piasek może Cie ubrudzić 8o
ale śnieg też, może być obsikany, albo może być pod nim kupa :o i możesz tego nie zauważyć... to byłby zonk 8o
A pod piaskiem nie moze byc? Wole snieg bo ma ladny bialy kolor i jest zimny :P
dap-galothij
18-02-2005, 20:02
mnie kumpel tez zakopał w śniegu. trochę trudno się wychodziło:)
śnieg jest lepszy:)
Gesundheit
18-02-2005, 20:09
Śnieg Rox!! ale wtedy zwierzątka marzną :( więc jestem i za tym i za piaskiem :)
L..i..S..e..K
18-02-2005, 20:11
Snieg? hmmm nie , nie w tym wieku.. juz mnie to nie kręci.
Piasek? noo nad mozem w lato + ładne dziewczyny = za***ista sprawa :)
śnieg roX!!!zjeżdżanie na sankach z osiedlowej skoczni prowizorycznej rządzi :)
she_devil
18-02-2005, 22:19
Piaasek. Ostatnio jest mi zimno kiedy klasie jest goraco wiec w piasku bedoie mi lep0iej
Ses a co jeśli zakopią cię w piaskownicy ? :D
To wtedy trza wejsc do najblizszej kaluzy i korzystac do woli :)
Śnieg, taki mięciutki, taki puszysty :P..
Tibiańczyk
19-02-2005, 12:15
Oczywiście że śnieg :>>>
Matheous
19-02-2005, 12:26
Ja nie lubie ani tego ani tego-wole jak jest umiarkowana temperatura:) Powinna byc trzecia opcja-trawa;P(ale nie maryśka, wy ćpuny!!!:)
Z piasku się nie ulepi takiego bałwana:
http://members.chello.pl/m.lasota/fiucior=)/fiucior%20(4).jpg
Evul Tibian
19-02-2005, 12:33
Oxygane podal tak mocne argumenty ze musze byc za sniegiem :p
Ale piasek nie spada z nieba, nie wywołując przy okazji tak wspaniałego i wzruszającego widoku białych płatków, kręcących się i lekko unoszonych przez delikatny wiatr *.*
http://www.freetype.net/features/games/galgame/pix/kanon_s.jpg
Mam piep.rzoną obsesję na punkcie śniegu XD Śnieg jest wspaniały *.*
Piaseeeeeee RuleZzz ;D Wyobraźcie sobie: plaża, szum morza, opalanie się na gorącym piasku ;] i te sprawy. A ze sniegiem mi się kojarzyu straszna śnieżyca, taka, że nie można z domu wyjść :)
J. Hunter
19-02-2005, 18:22
noo nad mozem w lato + ładne dziewczyny = za***ista sprawa :)
Wiesz, ja bardziej wole dziewczyny w misiowych nausznikach, w mikołajowych czapkach, opatulone w ciepłe kurtki, skrywając pod nimi swoje brzuszki :]
Śnieg=Góry.
Piasek=Morze.
To były skojarzenia...wybieram śnieg, bo góry mnie bardziej inspirują. Morze to wielka wodnista odchłań. A góry i śnieg, to: Narty(i inne jazdy), wspinaczka itd.
Ze śniegu można lepić bałwana B) , zabić kogoś śnieżkami, zrobić aniołka na ziemi, a piaskiem ewentualnie oślepić albo zakopać.
W zimę właściwie chce się piasku, a w lato śniegu. Dlatego z pór roku najbardziej lubię wiosnę :)
Wystarczy powodów?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.