Pokaż pełną wersje : Ciekawostka
Jestem palkiem 9lvl podchodzi do mnie pewien gracz i sie pyta czy moze z nim potrenic. Biore na niego looka i pisze ze ma 7lvl i jest knihgtem. wiec sie zgodzilem. wchodzimy do budynku on mi daje party ja przyjmuje, wchodzimy do pokoju. Nagle on wychodzi pod dzwiami czaruje ogien i nawala we mnie z piorunow, odejmujac grubo ponad 20hp. Ja zanim skoncentrowalem spowrotem uwage na sobie mialem juz napis You are deat.
Czy knight moze tak czarowac na 7 lvlku? Bo mnie to zaskoczylo. :o
Meeen1991
18-02-2005, 21:27
newblie jestes...moze cie z hmm albo lmm atakowal...wystarczy miec chyba tylko 1 mlvl.. ;)
No przyznaje tak moglo byc, ale czy obrazenia od knighta magial na jego 7 lvl i pewnie 1 mlvlu mogol byc ponad 20, 30? Niewiem tego bo jestem poczatkujacy :]
lewy/fallen
18-02-2005, 21:56
zakładając że masz słaby ekwipunek jest to bardzo prawdopodobne :)
PS. na przyszłość trenuj z kumplami tylko xD
Poprawie sie gralem knightem :p 9lvl 45\34
Mój ekwipunek gorszy niz nic. :(
Czy to cos zmienia?
Ekwipunek tu nie ma nic do rzeczy. Jakosc armora nie ma wplywu na sile magii. Przy okazji musze przynac ze jak ci zabieral powyzej 20 hp to albo bil z energy fielda [ ale skad taki m lvl na tym levelu ?!? ] albo z HMM, ale to mysial miec sporego farta zeby tak hitowac :]
Master Of Devastation
19-02-2005, 00:00
Jestem palkiem 9lvl podchodzi do mnie pewien gracz i sie pyta czy moze z nim potrenic. Biore na niego looka i pisze ze ma 7lvl i jest knihgtem. wiec sie zgodzilem. wchodzimy do budynku on mi daje party ja przyjmuje, wchodzimy do pokoju. Nagle on wychodzi pod dzwiami czaruje ogien i nawala we mnie z piorunow, odejmujac grubo ponad 20hp. Ja zanim skoncentrowalem spowrotem uwage na sobie mialem juz napis You are deat.
hahaha z piorunów ,hahahaha nie usne dzisiaj :balwanek:
moglo byc tez tak ze dales party on poszedl z toba do budynku gdzie byli ukryci jego kumple tez w party do ktorego ty dolaczyles i poprostu wyszli i zaczeli w ciebie nawalac z hmm a mieli wyzsze mlvl poniewaz sila hmm mlvl 1-25 jest 20-40hp jednak obrazenia w graczy sa o polowe mniejsze a mlvl 26+ to musial byc sorc lub drut
popatrz na tibii.com od kogo zginoles i wszystko sie wyjasni
hahaha z piorunów ,hahahaha nie usne dzisiaj :balwanek:
Przynajmniej ma ciekawy sposób spojrzenia na otaczający świat, a nie tak jak większość. Ty za to jak byłeś newbie to znałeś wszystkie skróty do perfekcji, HMM, LMM, SD, UH, BP etc? Oczywiście, że nie.
Lord Sozeron
19-02-2005, 16:32
ON cie raczej bil z hmm a jak nawet to tylko 2 magic lv mougl miec , a tak wogole to tylko z kumplami trenuj albo na potworach ;) .
Master Of Devastation
19-02-2005, 23:17
Przynajmniej ma ciekawy sposób spojrzenia na otaczający świat, a nie tak jak większość. Ty za to jak byłeś newbie to znałeś wszystkie skróty do perfekcji, HMM, LMM, SD, UH, BP etc? Oczywiście, że nie.
Ja już nie pamiętam kiedy byłem newbie ,a ty co jego adwokat jesteś ??
Ja już nie pamiętam kiedy byłem newbie ,a ty co jego adwokat jesteś ??
Nie, cholera, nie jestem! (Aczkolwiek mama sędzia, brat prawnik..heh) Ale widzisz, że On jest newbie'm, a mimo to go wyśmiewasz. Zastanów się.
No przyznaje tak moglo byc, ale czy obrazenia od knighta magial na jego 7 lvl i pewnie 1 mlvlu mogol byc ponad 20, 30? Niewiem tego bo jestem poczatkujacy :]
Obrażenia od hmm są głównie dzięki mlvlowi, skąd wiesz, że nie stał i nie robił mlvlu żeby potem zabijać newbie, którzy dadzą z nim party?
EDIT:
Ekwipunek tu nie ma nic do rzeczy. Jakosc armora nie ma wplywu na sile magii.
nuub plx? Wykonaj z kumplem testy z hmm, pierw bij go jak będzie miał całe eq, a potem jak nie będzie na sobie nic. Różnica jest..
Sozemego
20-02-2005, 13:00
Obrażenia od hmm są głównie dzięki mlvlowi, skąd wiesz, że nie stał i nie robił mlvlu żeby potem zabijać newbie, którzy dadzą z nim party?
EDIT:
nuub plx? Wykonaj z kumplem testy z hmm, pierw bij go jak będzie miał całe eq, a potem jak nie będzie na sobie nic. Różnica jest..
Bylo juz pare takich tematow. Obrazenia z SD, explo, UE, exori, exori mort, nie wiem czy flam i vis tez, zalezą od eq. Reszta nie, zwykly przypadek...
No to wszystko co powinien wiedzieć już wie więc temat można zamknąc :)
wladi sorcer
25-02-2005, 20:35
To oczywiście było możliwe. ;/
Fire field zabiera zawsze tyle samo (najpierw 20 a potem po 10), nieważne czy wali tym 100 master sorcer czy 7 knight. Natomiast te pioruny o jakich pisałeś to z pewnością były hmmy. Każdy początkujący ma taką samą siłę magii. Ale myślę że z tymi "grubo ponad 20" to trochę przesadziłeś. Raz by mogło tak mu się fuksem trafić, ale nie cały czas. Myślę, że ci co sięz ciebie naśmiewająza ten temat nie mają racji. Jest to bardzo dobry temat.
Gratuluję. :] Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to wal śmiało:
moje gg-6946761
moja postać-Wladi Sorcer (lunara)
Master Of Devastation
25-02-2005, 22:59
Nie, cholera, nie jestem! (Aczkolwiek mama sędzia, brat prawnik..heh) Ale widzisz, że On jest newbie'm, a mimo to go wyśmiewasz. Zastanów się.
Albo ci się nudzi albo chcesz sobie kolejnego posta nabić ,nie wiem ,nie winikam ,a śmiać się z niego będę bo lubie ...n/c..-.-'
Zdobedziesz troche doswiadczenia i wiedzy na temat Tibi i sam najlepiej zrozumiesz co sie wtedy stalo :) BO mi sie wydaje ze bylo calkiem inaczej a ty z tych nerwow dodales sobie jeszcze jakies szczegoly i wyszla nie prawdopodobna historia :)
Mario Bros
04-03-2005, 18:19
Mnie to 6 poziomowiec zgniutl a ja mialem 10 poziom . odpowiedz na pytanie :
tak poniewaaz gdy umierasz to tam o iles spada level
kszychu13
04-03-2005, 18:37
zakładając że masz słaby ekwipunek jest to bardzo prawdopodobne :)
PS. na przyszłość trenuj z kumplami tylko xD
lol??
to mogly byc a raczej musialy efy inaczej nie da rady zeby 7 knight nawalal po 30 z hmm czlowieku zastanow sie troche
Swietlik galana
04-03-2005, 21:50
Po pierwsze knight na 1 mlvl moze uzywac hmm ale obrazenia na potworach wynosza 20-40 a na ludziach sa o polowe mniejsze czyli mogl cie uderzyc 20 max! Po drugie mogl cie wyrobic i zawolac kumpla sorcerera przekazujac mu party i on cie bij za wiecej bo mial naprzyklad duzy lvl magiczny !
Najlepszym sposobem na nabicie skillow jest poprostu trening z kumplem np z klasy.Spotkalem sie ze przychodzi postac baaaardzo slaba i chce z toba party (jesli sie nie zgodzisz zacznie cie klepac na sqlu ty ja np zabijesz i nie bedziesz mogl wejsc do pz) . Za chwile mozesz zobaczyc jak biegnie baaardzoo szybko jakas postac i zaczyna cie atakowac no i masz niefajnie bo nie wejdziesz do pz
i za chwile you are dead .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.