Pokaż pełną wersje : PW ...najwyzej dostane BANA :P
Unleashed
18-02-2005, 22:25
Tak się bawi polskie podziemie :evul:
http://img.photobucket.com/albums/v664/Tibiaskull/2.jpg
-=HuRu=-
18-02-2005, 22:26
już to gdzieś widziałem nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak prawa autorskie ale fajnie :]
Unleashed
18-02-2005, 22:30
...Zgadza sie ... bo to moje tyle ze nie bylem pewny czy to w końcu wrzucilem czy tez nie :p
-=HuRu=-
18-02-2005, 22:32
...Zgadza sie ... bo to moje tyle ze nie bylem pewny czy to w końcu wrzucilem czy tez nie :p
więc ja ci mówie że wrzuciłeś ;) i to nie raz ale 2 razy tylko0o że nie w tym temacie
Cookievann
18-02-2005, 22:52
hmmmmmmm lekka kiła. do bani plansza z samymi trupami. lepszy by były ss'y z banana quest niz to X( X( X( X( X( X( X(
-=HuRu=-
18-02-2005, 22:59
hmmmmmmm lekka kiła. do bani plansza z samymi trupami. lepszy by były ss'y z banana quest niz to X( X( X( X( X( X( X(
I tu popieram a pozatym czy autor tego tematu wie co to za znak na SS'sie ?
Chyba nie powinno się rzeczy tego typu używać w byle czym by przynajmiej uszanować pamięć i tród poległych co nie ?? X(
SIQ Reaktywacja
18-02-2005, 23:00
Ale czemu to ma służyć???
Jeżeli to miało być śmieszne to ci niewyszło :P
-żartowałem- ubaw po pachy :baby:
[EDIT1] Tym co napisałem drwie sobie z niego a nie się bawie z jego pier***onego fake'a!
Niezrozumiałeś mnie :P
-=HuRu=-
18-02-2005, 23:04
Ale czemu to ma służyć???
Jeżeli to miało być śmieszne to ci niewyszło :P
-żartowałem- ubaw po pachy :baby:
Błagam ludzie przestańcie co wy mi robicie z mózgiem wypowiedziami tego typu! co w tym było takiego zabawnego lol zastanawiam się jaki będzie następny SS walnij sobie coś z Hitlerem bedzie jeszcze zabawniej BiG LoL !
Witam.
@wszyscy
Dziecinada....
pozdro
Ale z ciebie życiowy noob pewnie nawet nie wiesz kiedy tego symbolu używano. X(
Delmicjusz :P
19-02-2005, 20:54
Ehh... widać że dzieci nie przekraczające 12 roku życia...
Ban dla tego pana plxi0r...
@Dr.Unknown
Niby w jaki sposób pokazałem swoją "niedojrzałość" !? Ja bym dał mu bana za bezsensowny temat i uzywanie w taki sposób symbolu ludzi walczących o to że byś mógł żyć w wolnym kraju...
Wiesz nie wiem kto tu jest niedojrzały bo Ty masz 15 a ja 19 lat...
Mimo All Pzdr
-=HuRu=-
19-02-2005, 21:20
"Ban dla tego pana plxi0r..." Wądpie by za takie przewinienie dawano bany ale popieram cię dziecko0o zakładające ten temat pewnie nawet nie wiedziało co to za znak i co on symbolizował/symbolizuje :confused: MOdki powinni zrobic wyjątek dla tego pana zakładającego ten temat ale to jest oczywiście tylko0o moje zdanie :p
i co ma kotwica do martwych minotaurów? aaaa, to miał byc żart?
MUAHAHAHAHAHHAHA
faktycznie, ubaw po pachy :[
Old Nevik
20-02-2005, 00:19
Ale z ciebie życiowy noob pewnie nawet nie wiesz kiedy tego symbolu używano. X(
DObra wiesz conikogo to nie obchodzi ze znasz sie na znakach ja tez nie wiem kiedy tego uzywano
Aco do teog zioma co wstawilte screeny chlopak prubowal zartowac ale cos mu nie wyszlo trzeba to zaakceptowac ze Downy sa w srod nas
-=HuRu=-
20-02-2005, 00:59
lol wiesz ten znak to nie jest jakiś tam sobie znak to jest mega znak a mianowicie symbol powstania troszke histori trzeba znać no nie ?
DObra wiesz conikogo to nie obchodzi ze znasz sie na znakach ja tez nie wiem kiedy tego uzywano
Aco do teog zioma co wstawilte screeny chlopak prubowal zartowac ale cos mu nie wyszlo trzeba to zaakceptowac ze Downy sa w srod nas
Lol ze ty nie wiesz co to za znak (symbol) i kiedy go urzywano to świadczy tylko o tobie !!
Warloczek
20-02-2005, 11:49
Ludzie, jak tak można?
Skasować temat prosze.
Autor tego tematu jak sam napisał w tytule pwoinien dostać bana, cóż za zniewaga ;( czemu polacy są tacy? ;(
Błagam ludzie przestańcie co wy mi robicie z mózgiem wypowiedziami tego typu! co w tym było takiego zabawnego lol zastanawiam się jaki będzie następny SS walnij sobie coś z Hitlerem bedzie jeszcze zabawniej BiG LoL !
http://www.tasicz.dolsat.pl/hitler.jpg
Michael Danny Liberty
20-02-2005, 12:42
według mnie autor tego czegoś popisał się nie tylko brakiem szacynku ale i brakiem kompetencji i histori:
ten symbol przedstawia powstanie warszawskie pod koniec II wojny swiatowej
ięc niedość że obrażasz pamieć poległych to jeszcze... zrobiłeś z tego znaku karykaturę to świadczy że taki z ciebie polak jak z japonczyka francuz...chańba!!! X(
p.s Pw to jest "Powstanie Warszawskie" a nie polska walcząca....
Dr.Unknown
20-02-2005, 13:05
Ehh... widać że dzieci nie przekraczające 12 roku życia...
Ban dla tego pana plxi0r...
Zamknij się chłopcze, bo jak narazie to ty nie wykazujesz się dojżałością, znam dużo 12 latków i 11 latek (:P) dojżalszych od ciebie.
według mnie autor tego czegoś popisał się nie tylko brakiem szacynku ale i brakiem kompetencji i histori:
ten symbol przedstawia powstanie warszawskie pod koniec II wojny swiatowej
ięc niedość że obrażasz pamieć poległych to jeszcze... zrobiłeś z tego znaku karykaturę to świadczy że taki z ciebie polak jak z japonczyka francuz...chańba!!! X(
Nie chcem się kłucic ale to ogólnie chodziło o ludzi walczących w ukryciu np harcerze którzy nie byli w wojsku walczyli w taki sposób :]
Michael Danny Liberty
20-02-2005, 16:00
Nie chcem się kłucic ale to ogólnie chodziło o ludzi walczących w ukryciu np harcerze którzy nie byli w wojsku walczyli w taki sposób :]
podczas PW walczyli nawet cywile itp ,więc......
to ciekawe dlaczego w Trójmieście jest pomnik przedstawiający tę właśnie "kotwicę" ... na 99% Polska Walcząca, a nie p. warszawskie.
re: temat
zdjęcie to dno + metr mułu.
@Michael jakiśtam
Widać że nawet lektur szkolnych nie czytałeś bo o PW i kotwicach było w "Kamieniach na szaniec". A że w telewizji jak było ostatnio głośno o Powstaniu Warszawskim z okazji rocznicy takowego i przy okazji pokazywali kowice a tobie sie jedno z drugim skojarzyło to cuż...
-=HuRu=-
20-02-2005, 16:48
Heh zdjęcie Hitlera,świat schodzi na psy. czytałem kiedyś Kamienie na szaniec to była książka opowiadająca o zastępie partyzantów walczących podczas oQpacji NIemieckiej o ile się nie myle PS: ważne że się oriętuje o co chodzi :p
podczas PW walczyli nawet cywile itp ,więc......
Lol Więc co ?? A Harcerz to nie cywil więc ...
SIQ Reaktywacja
20-02-2005, 18:23
LUDZIE!
Co wy wogóle zrobiliście z tego tematu zaczęło się od znaczku "polska walcząca"(czy jakoś tak:P) a kończy na hitlerze....-.-
Jakieś wielkie nazistowskie g**no
Temat do usunięcia .....
lol może moderator powinien zalozyc osobny dzial dotyczacy historii? lol":D
W tym momencie zachowałes się jak gówniarz,czy to jest takie smieszne co w tym smiesznego? Gdybys zyl w tamtych czasach za to co pokazałes By Cie pewnie ukarali,ale cóż...
plus minus moim zdaniem wrzuciłbym Tu wniosek o banicje konta.
Pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.