Pokaż pełną wersje : Co to ma byc??!!
Wracam sobie z elfow w ab do depo zeby sprzedac plate armor biore trade wymieniam sie oczywiscie plate armor .Po wymienie patrze a BS znikl!!
CO TO MA BYC!!
Wracam sobie z elfow w ab do depo zeby sprzedac plate armor biore trade wymieniam sie oczywiscie plate armor .Po wymienie patrze a BS znikl!!
CO TO MA BYC!!
Pewnie w między czasie pojawił się GM BeeSojadek i go zjadł.
Przedmioty same nie znikają.
@re down:
Nie GM BeeSojadek .. to może Elf BeeSokradziej ?
Jak umiesz sprawić aby ci przedmoity znikały to może zrób jakiś show jak David Copperfield .. a jak same znikają bez twojej pomocy to już w ogóle wyższa szkoła jazdy.
Mojemu koledze też kiedyś znikła tarcza .. jak się potem okazała na huncie przypadkowo wsadził speara do ręki w miejsce tarczy a ona zostala gdzieś na ziemii. Mit znikających przedmiotów obalony.
Pewnie w między czasie pojawił się GM BeeSojadek i go zjadł.
Przedmioty same nie znikają.
A jednak znikaja...
-=HuRu=-
19-02-2005, 00:51
nie miałem nigdy doczynienia z tak zwaną cofką serwera i nie chce nikogo wprowadzać w błąd ale może był cofnięty serw. z jakiegoś powodu :p
$corcerer
19-02-2005, 00:59
Nie był.
Poza tym, podałbyś jakiś konkretniejszy dowód, bo jakoś na słowo ci nie wierzę. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, że mam słonia (nie slonika) w karafce.
-=HuRu=-
19-02-2005, 01:04
No więc nie był ale dam słowo że coś mi się kiedyś takiego obiło o uszy co prawda obracam się bardzo0o często w gronie noo0obów tym bardziej jak grałem na celeście (bez obrazy dla serwa i normalnych graczy na tym serwie) i słyszałem od kogoś o czymś takim jak cofka serwera PS: mojemu bratu kiedyś "zginoł" Serpent Sword i do teraz myśli że wbiłem na jego ACC i wywaliłem go do wody specjalnie :p
Jak cofaja serwer to podczas wchodzenia do gry wyskakuje ci okienko z informacja o tym, nie da sie nie zauważyc.
$corcerer
19-02-2005, 01:06
Cofka byłaby ogłoszona jako komunikat zaraz po wejściu na acc (MOTD)
-=HuRu=-
19-02-2005, 01:07
no tak widziałem wiele razy coś takiego ale nigdy mi sie tego nie chciało czytać ponieważ z natury leniwy jestem :p thx następnym razem będę wiedzieć :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.