zaloguj się

Pokaż pełną wersje : konkursy

Dirty Sanchez
18-02-2005, 23:54
Tak sobie myslalem ze cipowie mogli by wymyslec jakies konkursy
nagrodami byly by pacc przedluzenie pacca albo jakies itemki
ja wymyslilem konkurs
mozna by zebrac np. fire sworda lub fire axe i demon set
i dostaniesz Magic Plate Armor
niewi troche glupi ten konkurs ale moze wy cos wymyslicie
prosze o wymyslanie jakis konkorsow
szukalem nie bylo takiego tematu
pozdro all

Aversin
19-02-2005, 00:14
Tak sobie myslalem ze cipowie mogli by wymyslec jakies konkursy
nagrodami byly by pacc przedluzenie pacca albo jakies itemki
ja wymyslilem konkurs
mozna by zebrac np. fire sworda lub fire axe i demon set
i dostaniesz Magic Plate Armor
niewi troche glupi ten konkurs ale moze wy cos wymyslicie
prosze o wymyslanie jakis konkorsow
szukalem nie bylo takiego tematu
pozdro all

Zebrać demon set czyli jak rozumiem Demon Legs, Demon Helmet, Demon Armor oraz Demon Shield ? .. ehrm .. no comment .. powodzenia.

@re down:
Ja nie mam nic do p-seta czy k-seta to użytkownik, który rzucił pomysł chciałby demon seta zbierać i wyraźnie to napisał .. cytuje: "demon set":p

slimaczek
19-02-2005, 00:29
@up
Set to nie koniecznie musi być hełm, tarcza, zbroja i spodnie, wystarczą spodnie i armor (np. plate set, knight set itd.)

Sozemego
19-02-2005, 00:33
@up
Set to nie koniecznie musi być hełm, tarcza, zbroja i spodnie, wystarczą spodnie i armor (np. plate set, knight set itd.)

Super, i tak zdobycie demon legow graniczy z niemozliwoscią, demon armor to anihilator.

Dirty Sanchez
19-02-2005, 00:52
ok ok sorki ludzie
glupi ten konkurs wymyslilem
moze wy cos wymyslicie

$corcerer
19-02-2005, 00:57
Wytlumacz mi jedno:
CO TEN POST MA DAĆ?

Ludzie napiszą że dobrze żeby konkursy byly, inni ze nie, a po 3 dniach topik pójdzie w zapomnienie.

I nie wciskaj mi kitu, że jakiś CIPSoft (sic!), albo GM jest polakiem i na pewno wcieli ten pomysl do życia, jeśli tylko będzie tu wystarczająca ilość pozytywnych odpowiedzi, więc WPISUJCIE SIĘ PLX!!!!!

4 meh = dno+metr mułu.

Aversin
19-02-2005, 00:58
:topic:
@Dirty Sanchez:

Nick: Dirty Sanchez

Nie pomieszały ci się troszke programy ? :p

Pacek
19-02-2005, 08:57
po pierwsze MPA łatwiej zdobyc niz Demon armor, po drugie takie konkursy nie były by złe tylko że jeśli cip miało by coś takiego wprowadzić to nie na tibi tylko na RL i na przykład konkurs wyglądał by tak: Jęsli chcesz wygrać jeden z 10 zestawów pacc na 3 miechy wyślij sms po numer 26452 o treści pacc, koszt smsa 2 Euro, czas trwania konkursu do 10 pażdziernika , i tak to by mogło wyglądać bo cip są pazerne na piniądze ( jak każdy) a co to za zysk jeśliktoś zrobi coś na serwerah skoro cip i tak może wszystko nawet wyżuciś 100 mls do depo w venore