PDA

Pokaż pełną wersje : Co wybrac??

Swietlik galana
19-02-2005, 08:48
Jestem magiem nie posiadam pacc i mam nastepujace czary: find person , light healing , light , fire field , hmm , energy field , gfb , explosion , sd , invisible , i summon creature . Jak radzicie ktory teraz czar kupic?? A moze zaczac kupowac
tarcze zbroje itd??

SIQ Reaktywacja
19-02-2005, 10:39
Napisz coś więcej np.Jakie masz eq? Który level? A wtedy bendzie latwiej ci pomóc. :P

Swietlik galana
19-02-2005, 11:52
Napisz coś więcej np.Jakie masz eq? Który level? A wtedy bendzie latwiej ci pomóc. :P
Dark helmet , scale armor :( , Brass legs :( Dwarven shield , D Hammer no i to na tyle z mojego eq mam 15 lvl i 27mlvl

Zindahjira
19-02-2005, 12:31
Z czarów kup sobie leczące czary spontaniczne jak exura gran czy exura vita. Później jeszcze dorzuć jeszcze mana shield. Z eq polecam dla Ciebie blue robe (ach ten udźwig magów), szarpnij się też na lepsze legsy. Tarczę, helmet i bohy kupuj około 30 lvl kiedy to mlvl już będziesz miał na wysokim poziomie (powinien być około 40 poziomu).

Kalashnikov Mage
20-02-2005, 10:59
Czarów poki co ci wiecej nie potrzeba, kase ze sprzedazy BP przeznacz na ciut lepszy eq (tarcza i bron na poczatek do wymiany) dzieki temu latwiej bedziesz expil, tak sobie wymieniaj wszystko i exp do 23-25 lvl recznie lub z summeonem (bo masz ten czar), a potem przezuc sie jak wolisz pol recznie/pol z runkami, badz sumonem, albo summon + runki:D

Kalashnikov Mage
20-02-2005, 11:01
BYM ZAPOMNIAL! z czarow (po malym upgrade eq) dokup e-wave i mana shielda:)