zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy to mozliwe widzialem to zdjecie na tibianews

duchlik
19-02-2005, 12:03
http://img209.exs.cx/img209/5609/0003104at.jpg (http://www.imageshack.us)

K-ostry
19-02-2005, 12:08
Jesli to nie fake, to jest Antica.

Master Of Devastation
19-02-2005, 12:09
Możliwe ponieważ na antice mają po kilka tych rare itemów ....:)

Black Rider
19-02-2005, 12:11
----
One look about: I'm surrounded. I raise my weapon and see lightning - thunder in the air. Exuberant power. A short glimpse like a slaughtering Thunderstorm, then - silence.
Blood on the floor.
I'm alone again.
I look at my weapon with amazement and remember Kazrad's words:"Nothing can resist Khundahamar". He was right.
----

To kawałek podpisu tego gościa Pytru, no i tam jest mowa o jego broni i piorunach a po jego stronie leży thunder hammer

-edit-

----
former leader of the Red Rose
Demonslayer (1035 times), 7 alone
maybe biggest trader in Tibia...
----
A to jest kawałek podpisu Lightbringera, czy to nie było tak że mlsy ukradł jeden z największych handlarzy w tibii? teraz look na opis "maybe biggest trade in Tibia...

Kepiwi
19-02-2005, 12:11
Screen prawdziwy, ale stary. Więc nie ma sie czym podniecać -.-

Wojtas
19-02-2005, 12:13
Hehe fjany ten screen, tylko szkoda ze stary:/9 o ileto nie fake:P)

Andard
19-02-2005, 12:28
Fotomontaż raczej to nie jest bo jest zrobiony wy***iscie (oczywiscie jesli to jest fotomontarz) ale skoro Antica to to Prawde :P

Regulek
19-02-2005, 12:31
Ja sądze że to fake, bądź OT, ta podłoga mi sie nie podoba...

#Edit
Name: Pytru
Sex: male
Profession: Knight
Level: 55
World: Antica
Residence: Thais
Guild membership: Mariner of the Alliance of Free Tibians
Last login: 08.02.2005 12:13:41 CET

--
Name: Lightbringer
Profession: Royal Paladin
Level: 79
Guild membership: Senator of the Red Rose
Last login: 26.02.2004 20:28:40 CET

Czy sądzicie że taki lvl tam mają takie itemy? Oczywiście to Antica, ale nie przesadzajmy...

Sidhe
19-02-2005, 12:34
Wzorując się na podłodze to nie może być fake ponieważ ten typ podłogi występuje np. w House of Recreation ( Gh na lewo od carlin)

elite
19-02-2005, 12:53
Ja sądze że to fake, bądź OT, ta podłoga mi sie nie podoba...

#Edit
Name: Pytru
Profession: Knight
Level: 55
Guild membership: Mariner of the Alliance of Free Tibians
Last login: 08.02.2005 12:13:41 CET

--
Name: Lightbringer
Profession: Royal Paladin
Level: 79
Guild membership: Senator of the Red Rose
Last login: 26.02.2004 20:28:40 CET

Czy sądzicie że taki lvl tam mają takie itemy? Oczywiście to Antica, ale nie przesadzajmy...

Nie zauwazyles ze ta jedna postac jaki ma last login i w jakiej guildi jest? Red Rose- jedna z 1 guildi- nawet tarcza jest stworzona dla nich... SS jest prawdziwy!

Master Of Devastation
19-02-2005, 12:59
Nie zauwazyles ze ta jedna postac jaki ma last login i w jakiej guildi jest? Red Rose- jedna z 1 guildi- nawet tarcza jest stworzona dla nich... SS jest prawdziwy!

Elite kocham cię za twoją spostrzegawczość :P ;*

Kepiwi
19-02-2005, 13:25
Elite kocham cię za twoją spostrzegawczość :P ;*
Pedał... ;p

Elite dobrze zauważyłeś. To jest 1 guildia w tibi :<

Master Of Devastation
19-02-2005, 13:34
Sorry, ze tak powiem, ale strzasne z was *******y... Chyba kazdy szanujacy sie gracz na Tibii, ze Pytru i Lightbringer to sa ludzie, ktorzy pomagali CipSoftowi wyszukiwac bugi i za swoje zaslugi dostali te itemy. Great axe i thunder hammer posiadaja tylko oni jedyni w calej Tibii :)

OMG.... graet axe posiada jeszcze Luigi z antici ,a thunder hammerów jest kilka w całej tibii ..-.-'

Kepiwi
19-02-2005, 13:40
OMG.... graet axe posiada jeszcze Luigi z antici ,a thunder hammerów jest kilka w całej tibii ..-.-'
Masz rację a poza tym krin z eterni też ma thunder hammera, i jescze jeden frajer na premi, ale tam to wszystko jest -.-

zAkLiNacZ
19-02-2005, 22:35
Moim Zdaniem Zólta POdloga Wystepuje W Wielu Miejscach Dlatego Nie Mam Nic Do Niej Ale Nie WIem czy Ten Ss jest prawidziwy czy fałszywy ale jestem bardziej na nie poniewaz jest to nie mozliwe zeby zdobyc te itemy na ss chyba ze wypadaja z jakiegos qesta o ktorym nie slyszalem lub gm stworzyl, ale mi sie wydaje ze to foto montaz(nie jestem pewny)

Helixaw
19-02-2005, 22:41
Co do żółtej podłogi- jest to willa w greenshore. Północno-wschodnia część wioski. Na antice to oni tam wszystko maja. A jak fake to co? A jak nie fake to co? Lata mi to, co wam to da że to udowodnicie? Pomoże wam spamowanie na 10 stron o tym czy to fake czy nie? Boże, ile juz takich tematow bylo ...

@edit:
To chyba było dość dawno temu sądząc po wyglądzie wazy i skrzynek.

Bender.
19-02-2005, 22:55
To nie fake -.- Lightbringera nazywaja "Trader" ... co z tego jakie LvL'e mają? :/ Magic LongSworda znalazł Arieswar bodajże na 80 czy 90 i człowiek z LvL'em 40 Toghar sie zwie czy coś takiego, nie myślcie jeżeli ktoś kto zaczynał w Tibie grać jako jeden z pierwszych i ma dobre przedmioty musi mieć LvL 100 czy 150+ -.-

sir kubax
19-02-2005, 23:41
screen jaknajbardziej prawdziwy..
lightbringer jest jedna z najciekawszych postacj iw historii Tibii
a ten dom to nie mniej nie wiecej jak greenshore villa

Saviol007
20-02-2005, 02:44
Czasam na Test serverach Gmy rozucajom itemy typu wlasnie MLS GA itp
ale niestety na test serverach niema domkow ani Gh. Ten koles mugl wziosc te itemy od innych ludzi ze swojej gildi albo dostac 1 z tych zeczy od Gma za zrobienie gildi ze swietnymi tradycjami i za jakies zaslugi np. za znalezienie jakiegos powaznego bugu w grze. Napewno to niejest fake ani ots, zresztom na antice jest wiele osub ktore majom takie itemki my mozemy nawed niewiedziec kto co ma, a jednak ma wiec po co tu wnikac :P :baby:

Yolek
20-02-2005, 10:15
Moim zdaniem to nie jest fake.Kiedyś te itemy podobno były do zdobycia z trudnych questów.

-Res-
20-02-2005, 10:16
jak bylo na tibianews to mozliwe :D

Pati-Knight
20-02-2005, 12:24
No prawdo podobne że to było na antice pare osób ma już te magic long swordy itd
@Reguleg
To nie prawdo podobne że to ots bo w otsie nie ma outfitu Knight'a czyli grubaska :P
Pobyt : Ab'dendriel
Level : 11
Skille : 50/45 rosną !

Pamiętaj MODERATOR ma zawsze racje ! :cup:

Adrinow
04-03-2005, 14:46
Zdjęcie nie interesuje mnie gdzie zostało wykonane najważniejsze to jest to że prawdziwe.
Na Antice grając ludzię mówili że te 2 osoby dostały te itemki za znajdywanie błędów czy jak wolicie bugów. Drudzy zaś mówią że kupili na tibiatradecenter placac srogo w dolarach nie wiem ktorzy mają racje. Jedno wiem napewno Skriny jak najbardziej prawdziwe!

Ice^Cube
04-03-2005, 19:13
Ten ss jest prawdziwy, a Thunder Hammerow jest duzo w porownaniu z 3 pozostalymi itemami. Z tego co mi wiadomo, to obaj panowie dostali te itemy za bug report. A koles o nicku Alex, ktory jest wlascicielem tibiashop.com ukradl Cyclomania Sword, poniewaz na poczatku nie bylo opcji SafeTrade, tylko kladlo sie itemy na ladzie, z tego powodu tak wygladaja dzisiaj depo. Alex posiada wszystkie miecze dostepne z wyjatkiem Warlord Sword, po za tym jest najbogatszym kolesiem na Antice (ma kilkadziesiat milionow w gp, bo zeby handlowac na jego stronie trzeba placic gp w grze)

Wszystko co tu napisalem jest pewne, nie sadze aby Pepelu chcial mnie oklamac.

Yours Joixazi

Kepiwi
04-03-2005, 19:28
eej ludzie przeciez teraz na ots mozna sobie zakladac priv acc np:u mnie na serverze jest Miller slyny sorc z Novej ;/
Chcesz o tym poklikać ??

@up
Mądrze piszesz. Jako nieliczny tutaj na forum.

Lamus
04-03-2005, 19:30
Wiecie co ja wam powiem jest to fake
Pytru ma 55 lvl i faktycznie Antica ale skąd by mial te bajerki na stole :P

MNK
04-03-2005, 19:56
Wiecie co ja wam powiem jest to fake
Pytru ma 55 lvl i faktycznie Antica ale skąd by mial te bajerki na stole :P
yh, jeszcze raz powtorze to co inni pisali wczesniej...
kiedys nie liczyl sie lev, tylko dobra zabawa... trzycyfrowa liczba w statystykach nie byla szczytem marzen...
gdyby na tibia.com w character info pokazywal date zalozenia konta, zobaczylbys ze to konta sprzed ladnych paru lat... pozatym red rose to chyba najslawniejsza i jedna z najstarszych gildii w tibii... tak samo aft, to oni organizowali tibianic exhibition, gdzie pokazane byly chyba wszystkie rzadkie przedmioty w tibii, a wiec tez sa na tyle znani ze wlasciciele tych przedmiotow zaufali im i je wypozyczyli...

Dr. Omader
04-03-2005, 21:17
Ehz...
Glupota niektorych ludzi mnie przeraza :/
Widze ze to prawda ze dla wiekszosci liczy sie tylko poziom i miejsce w statystykach. A wiec badzcie TYLKO statystyka, bo legenda nie zostaje sie dlatego ze ma sie wysoki poziom.

Jak powiedizal MNK, kiedys nie liczyl sie poziom i skille, liczyla sie frajda.

A wiec sluchajcie i uczcie sie!
Ktos wczesniej o tym wspomnial ale chyba nikt na to uwagi nie zwrocil :/
Kiedys w tibii nie bylo opcji safe trade, ludzie przy wymianach musieli sobie ufac. Jednak jako iz w kwestiach duzych pieniedzy nie mozna ufac nikomu niektorzy ludzie zaczeli posredniczyc w takich wymianach. Byli oni zwani Traderami czyli po Polsku kupcami. W tamtych czasach bylo 2 szczegolnie aktywnych, ktorzy walczyli o miano najwiekszego kupca, byli to Lightbringer i Alex. Ostatecznie sprawe rozwiazal CipSoft piszac w ksiazce o Alexie i nazywajac go najwiekszym kupcem.
Duzo ludzi twierdzi ze Lightbringer jest posiadaczem jedynego blessed shielda na antica.
Jendak nie ma chyba czlowieka, ktory by wiedzial co dokladnie kryje depo Lightbringera poza nim samym.

Screen jest jak najbardziej prawdziwy. Co do sposobu w jaki te przedmioty zostaly zdobyte nie bede pisal bo plotek i spekulacji na ten temat jest wiecej niz mam wlosow na glowie i nie mam zamiaru puszczac w swiat kolejnych.
Co do AFT(Alliance of Free Tibians) to jest to podobnie jak Red Rose jedna z najstarszych gildi. Jednak co jest w niej szczegolnego i najwazniejszego to poza tym ze dwa razy bodajze zorganizowali Tibianic Exhibition to jest to ze dzieki nim powstal Tibianic. Oni stworzyli Tibianic. Najpierw z parceli, potem po dlugich namowach cipsoftu zaprojektowali go a cipsoft umiescil go w tibii na stale.

Na tym screenie nie sa tylko 4 legendarne przedmioty... sa tam tez 2 legendarne osoby, szczegolnie Lightbringer.

Skoro wiadomo juz wszystko to zamykam temat bo nie mam zaimaru wywalac dalszych kretynizmow pisanych przez ludzi :/