Pokaż pełną wersje : Co nowego po małym update??
Freesnake
05-02-2004, 10:42
No właśnie co nowego?? Jakoś moderatorzy nie kwapią się z założeniem takiego tematu więc ja go zakładam. Na tibia.com nie ma żadnych informacji na tern temat, a LAGI są porównywalne z poprzednimi. Więc pytam jeszccze raz---- CO NOWEGO??
Z tego co ja zauważyłem, to nie ma absolutnie lagów (no , może czasem ale naprade żadko). W porównaniu z poprzednimi, gdzie nie mogłem nawet ratowi uciec, to jest naprawde wspaniale.
Edit:
Przenosze do inne ~
Jakim update?
Jeśli chodzi o wczorajsze wyłączenie, to zapewne nie ma NIC nowego. Przecież CIPowie pisali, że to ma być update systemu na serwerze. Jak ty windowsa przeinstalujesz, to zmieni się cokolwiek w tibii wtedy? zapewne nie, moze troszkę mniejsze lagi będziesz miał, bo akurat chwilowo kazy nie masz odpalonej :D. W grze też nic się nie zmieniło, jedyne, co teoretycznie może być zauważalne, to że lagi mogą (ale nie muszą) być mniejsze.
Ja także zauważyłęm, że lagi są mneijsze.
Ale jeśli liczysz na nowe bronie i potwory to się zawiedziesz bo nic takiego nie doszło
Dla mnie roznica jest jak miedzy niebem a ziemia. Wczesniej po 17 nawet sie ruszyc nie moglem, chyba ze po mass kicku, a teraz wszystko glanc jest!
Eustachy
05-02-2004, 15:55
nasz serwer w bloku jest taki sobie :D
jak zawsze gralem to od 14 lagi :(
a teraz jest wypasnie....
moge grac ile chce :P
Nie wiem co jest nowego po tym update ale lagów napewno nie ubyło. Mam małe lagi jak zawsze i nie poczułem żadnej różnicy. (I oczywiście przez takie małe lagi czasami mnie wywala z gry). 8)
U mnie prawie nie ma lagów :D
Ja tez zaowarzylem spadek lagow w godzinach szczytu, za to co 2-3 godziny mam freeza kilkunastosekundowego (jeszcze nie padlem, ale raz bylo blisko).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.