Pokaż pełną wersje : Czy nie uwazacie ze tibia jest nudnawa, a tenatu na forum glupie?
Wlasnie. Mi tibia juz zaczyna sie troszkie nudzic. Zeby dojsc do X lv gram sporo czasu, a tu przyhodzi jakis koles i w tydzien robi to co ja X( To troszkie mnie irytuje. A was tibia nie zaczyna nudzic? Po drugie to na tym forum coraz mniej mozna znalesc fajnych tematow, w ktorych mozna by pogadac (albo jestem slepy porawdze mnie jak sie myle :)) ), a jest coraz wiecej nuudnych topicow ciagnacych sie niczym brazylijskie telenowele.
JAkie wy macie zdanie?
Edit: Sry za bledy, ale jestem padniety i to dlatego..
. Mi tibia juz zaczyna sie troszkie nudzic. Zeby dojsc do X lv gram sporo czasu, a tu przyhodzi jakis koles i w tydzien robi to co ja
Ponieaż nieumiesz dobvrze grać?
Trzeba doskonalić swoje umiejętności- poza tym się zrażasz szybko strasznie
Po drugie to na tym forum coraz mniej mozna znalesc fajnych tematow, w ktorych mozna by pogadac
Ostatnio jest mały zastój, ale po upgrade strony będzie OK
rowerek33
05-02-2004, 15:47
1 forum tworza ludzie jacy na nim sa a ja sadze ze ci lepsi odchodza a przychodza...
2 tibia jest nudzaca bo w przeciwienstwie do innych gier trzeba na nia poswiecic kupe czasu ( a jak zginiesz to tak jakbys w jednym dniu w szkole zlapal 5 kos i dwie uwagi albo gorzej dla mnie gorzej ja jak zgine to sobie od razu 3 postacie dochodze nimi do 2 levlea gra sie konczy nimi i w ogóle przeraban
3 moze nie lubisz grac w rpg moze w half-life byl by dla ciebie lepszy i Counter-Strike
Oryginalnie dodany przez eerion
. Mi tibia juz zaczyna sie troszkie nudzic. Zeby dojsc do X lv gram sporo czasu, a tu przyhodzi jakis koles i w tydzien robi to co ja
Ponieaż nieumiesz dobvrze grać?
Nie wiesz jak gram to nie powines udzielac takich opini. Jednak zmiana serwera to nie yl dobry pomysl, wszystko co lubilem w tibi zostawilem na tamty serwerze... Jestem ogolnie przygnebiony i nudno mi... Chyba poczytam sobie jakiegos bloga.. :rolleyes:
A tak wogole to tibie zje***y apdejty cipow.
nnnnnnuuuuuudddddnnnnnnoooooo
(hb nie dziala, nikomu nie chce sie grac w GTA ;( )
$corcerer
05-02-2004, 19:42
1. To ze Ci nudno to nie powód zeby nabijać posty w nieciekawym merytorycznie topiq ("a jest coraz wiecej nuudnych topicow ciagnacych sie niczym brazylijskie telenowele. " <==to idealnie pasuje do tego...)
2.
>>A tak wogole to tibie zje***y apdejty cipow.
Wcale nie. Po prostu nie chce Ci sie zmienic przyzwyczajeń i juz :)
Biraldan/Betikes
05-02-2004, 22:28
W tibie gram już od dawna (około 1,5 roku może nawet dłużej) i jakoś tak we wrześniu 2003 tibia kompletnie mi sie znudziła, zrobiłem sobie 4 miechy przerwy i niedawno wróciłem i wierzcie lub nie ale wróciła mi także ochota do gry.
Aczkolwiek musze sie zgodzić z tym że irytujace jest jak ktoś nabija w tydzień to co ja nabiłem w rok, a nikt nie może mi zarzucic że nieumiejętnie gram poprostu ja w tibi zauwarzam coś więcej niż exp i skille. A co do update'u to jedyny błąd jaki popełnili CIP'owie to ten system questów, teraz gospodarka (zwłaszcza na antice) jest rozwalona na maxa.
Czkowron
06-02-2004, 15:06
Nie wiem jak wy , ale ja sie z Jedi w zupeności zgadzam.tibia to naprawde przynudnawa gierka.Rozejrzyjcie się do okola.Jest tyle o 100 razy ciekawszych.
i niedawno wróciłem i wierzcie lub nie ale wróciła mi także ochota do gry.
Też tak miałęm więc to wierzcie czy nei to było niepotrzebne bo wielu graczy tak miało
Nie wiem jak wy , ale ja sie z Jedi w zupeności zgadzam.tibia to naprawde przynudnawa gierka.Rozejrzyjcie się do okola.Jest tyle o 100 razy ciekawszych
JAk widze taki tekst to mnie pusty śmiech bierze.....
to że ty tak uważasz to nie znaczy ze inni też....
Człowieku zrozum ze nie wszyscy mają kalpki na oczach ajk ty i taki sam gust jak ty.
Ja mimo że gram w tibię oglądam różne inne gry
I uważam mimo wszystko ze tibia jest najlepsza jak dotąd.....
Gdy sie duzo trenuje to moze sie znudzic ale trzeba sie wspierac tym ze kiedys bedziesz mial 60level i bedziesz mial super postac.
To fakt, Tibia może się czasem znudzić. Szczegolnie po serii smierci nie spowodowanych twoim błędem. Mass kicki, lagi etc. Padłeś, biegniesz po cialo, drugi raz padles. Robisz wtedy przerwe i ochota ci wraca po kilku, kilkunastu dniach. No w moim przypadku był to miesiąc.
Jedi: Piszesz, że temety są beznadziejne. Spróbuj się wykazać inicjatywą i zacznij jakiś temat co przyciągnie wszystkich i się rozkręci nie jak telenowela tylko jak film fabularny.
Ja gram jusz 7 miechow i moja postac ma dopiero 19 lev i takie sobie skile moji znajomi robią to w tydzień. Mnie to nie dziwi bo gdy bym chciał też bym tak mugł ale ja wole sobie poziwedzać porozmawiać z różnymi graczami albo wprowadzam sobie urozmaicenia np. przez święta chodziłem "po kolędzie" w tibi i najgorsze skompiardła zawsze coś rzuciły.
Sir kubbonius
13-02-2004, 20:09
ja tez sie delektowalem tibia sporo a malo expilem duzo gadalem poznawalem przechadzalem sie na wycieczki ogladalem pod AB newbie jak graja i trzesa sie na moj widok :P) ale w te pare tyg zrobilem 20 lvl wiec niwiarygodne jest 19 lvl -7 mies? stary chyba na kazdym swięcie cos spiewales (zydowskich tez :D )
Faktycznie, nie którzy potrafią bardzo szybko expić... faktem jest też również to, że nasza "męczarnia" keidyś przyniesie odpowiednią nagrodę...
Sry za Off topic:
Jedi według mnie jesteś już bardzo doświadczonym Userem a temat założyłeś w:
O wszystkim i o niczym
Prawdziwe życie oraz sprawy niezwiązane z Tibią
Ni musisz odchodzić, mozesz przeżucić, się na inną profesję, czasami pomaga też zacząć z kumplem o 1 lv. grać, potem na mainie trenić w team, skile ćwiczyć(palladyni,knightowie), runki robić. Naprawdę spróbój zrobić nową postać. A wracając do tematów na forum, na forum jest coraz więcej newbie, napewno i ty pamiętasz swoje posty z początku twojej kariery forumowicza. Ja pamiętam swoje, i przyznają że w pewnych momętach pisałem takie bzdury, że jeszcze mi wstyd z tego powodu.
Bofedojo
15-02-2004, 17:06
Nom jak ktos opuszcza szkole, gra 1~ godzin dziennie, to moze robi jakis dobry lvl w tydzien, ale przeciez gra to nie wszystko. Dla mnie zycie forumowicza dopiero teraz sie rozkreca i jak mowisz ze sa nudne tematy to popatrz sobie prawie wszystkie sa juz pozamykane lub wykasowane.
EDIT:Aha te update grudniowe nie bylo takie zle pomoglo low lvlom uprzykszylo zycie high lvlom mysle ze ty( nie pamietam kto zalozyl temat) jestes high lvlem i dlatego ci sie nie podoba. To nie przez update tibia sie staje nudna i denerwujaca to przez to ze mnozy sie ciagle PKa.
Mnie się kiedyś też znudziła (PKowali mnie ciągle ;( ) prestałem w nią grać chyba przez 2 tygodnie. Powoli zaczynałem grać nową postacią, aż średnio w weekendy gram 13 godzin dziennie. Właśnie to jest (nie chce żeby się pojawił czerwony napis "cenzura") głupie, że od Tibii nie można się oderwać :/ To jest magia Tibii na realu :/
a ja gram i gram, i mnie zabijają i znowu mnie zabijają ale się nie wkurzam i dalej gram i gram.... ;)
Verhettin
18-02-2004, 08:26
ja jak sie nudze tibia ( a czasem to sie zdaza) to biore paru kumpli i lece na :
*silnego potwora
*pk hunt
*albo poprostu wylaczam tibie i gram w np. icewind dale 2:P
sa takie rozwiazania:P
ja gralem w tibie cale wakacje pozniej przerwalem az do grudnia i gralem do stycznia przerwa i teraz gram w tydzien zrobilem 20 lvl to sie nie dziwie ale szkoda ze odchodza moi kumple z Isary. Ja gram w wolnych chwilach an Snesie lub Nesie.wiec sie nie nudze a nudno w tym ze za duzo osob
Tematy na forum są głupie:
Z tym się nie zgodzę, tematy na forum są fajne (a przynajmniej te które czytam, czyli O wszystkim i o niczym oraz RPG), przykładem może być ten temat :) w którym wszyscy dowodzą wszystkim jacy wszyscy oprócz ich samych są głupi i się nie znają na rzeczy(brzmi to trochę nie po polsku, ale tak właśnie miało być =)). Jak checie posłuchać rozmowy na głupi temat to podaję wam fragment którego słucham tu i teraz:
- To uciekły mi pakty bo ten kraś sobie poszedł
- no no
- NO TO JAK TO!
- no no człowieka albo elfa jakiegoś weźmiemy
- chamstwo! znajdź jakiegoś. (srrrut)
(,,,)
- Starożytni Władcy!.... Nie ma takiego księstwa
- skasował się! dlaczego to zrobił... dlaczego
- nie wiem
- ja mam go na gadu-gadu, nie ucieknie mi tak łatwo
(oczywiście wszystko w decybelach znacznie przewyższających głośność syreny policyjnej... wiem, wiem, przesadziłem ale chciałem żeby to wyglądało bardziej obrazowo)
Tibia jest nudna:
Raczej nie nudna tylko motonna (co w końcu prowadzi do nudy). Dawniej robiłem tak że np. grałem 30 min, włączałem inną grę, potem znowu grałem w tibię 30 min, grałem w coś innego i tak dopóki nie przyszło odejść od komputera (żeby musieć wysłuchiwać rozmów na tematy zaprezentowane powyżej i to w momencie gdy leci jakiś fajny film w TV). Jak się potem okazało, taka metoda pozwoliła mi nie znudzić się tibią przez 2, 3 miechy, ale doprowadziło do tego że moja postać była lame.
TAK! To prawda! Jest dużo więcej gier lepszych niż Tibia, tylko i wyłącznie dlatego że te gry NIE SĄ monotonne i ten kto myśli inaczej MA KLAPKI NA OCZACH (<=== to jest dowodzenie wszystkim że wszyscy są głupi i nic nie rozumieją oprócz innych)... albo nie ma kasiory (lub ochoty by ruszyć dupę) by zakupić pożądną grę, tudzież znajomych piratów.
Swoją drogą czemu Tibia zrobiła furorę większą od HB czy też MUuuuuu.
Ten post może się wydać obraźliwy dla niektórych, taki miał być, nie będę się bawił w bezsensowne przekonywanie innych drogą pokojową, już dawno przekonałem się że ona nie przynosi większego skutku. W życiu liczy się by mieć więcej tu (pokazuje na ramię) niż tu (pokazuje na czoło)... tylko że u mnie jest odwrotnie.
No, to teraz zarzuccie argumentami cobym mógł je obalić
Zmieniam zdanie jednak tibia dalej mnie kreci :D
A tak propos to ile jest wart keszu w realu sorc na 26 lv z k-set fire sword dragon shield, devil helmet bo z sorca to zadnego pozytku nie ma... I teraz jest najslabszy w calej tibi...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.