zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Filmiki od Jonasza (inferna)

Rosiu
19-02-2005, 20:33
Ze wzgledu na problemy ze sciaganiem z mojego starego serwera postanowilem umiescic wszystkie filmiki jakie posiadam na nowym ftp ofiarowanym przez pewnego pana ;)
Co tydzień nowości wiec mam nadzieje ze ten temat sie utrzyma ;)
Filmy ktore umieszczam na poczatku pewnie juz znacie wiec prosze o pochamowanie krytyki na ten temat , zapraszam do ogladania :)

Outfit hack:
http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/outfit%hack.rec

FILMY Z PK (NIE INFERNA)
[url]http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/Tirinius_Serversave.rec

http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/goldenagainwas.rec

Oczywiście filmy tylko z inferny

DL hunt Filthy Ragon najwyzszy lvl na inferni
http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/filthygoesdls.rec

DL solo w moim wykonaniu przy okazji droga do questa na naginate :
http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/JonaszDLsolo.rec

Poczatek Wojny:
DR vs IE
http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/infernawar.rec

Demony Z Filthy Ragonem:
http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/demonswithfilthy.rec

I Oczywiście udany dl hunt:
http://www.kanaros.webd.pl/jonasz/dlhuntdirkphloxjonasz.rec

Mlodyslaw Lucera
19-02-2005, 20:37
BARDZO FAJNE FILMIKI 1 troszke nudny ale im dalej tym lepiej 2 bardzo mi sie podobał a 3 mnie powalił calkiem długo tam siedzieliscie i GRATZ Z lootu DSM !!! POZDRO
Lucera sux !!!

Adraka tius
19-02-2005, 20:44
własnie sciagam dam edita pozniej:p

DJ Sonix
19-02-2005, 20:45
Ok zara bede oglądał bo sie narazie sciąga i dam Comment
Filmik fajnt nice !!

Parafianek @@
19-02-2005, 21:21
Powiem tylko jedno super filmy!! :cup: :cup:

Lavelas
19-02-2005, 22:01
fajne filmiki oby takich bylo wiecej :D

gari
20-02-2005, 09:14
Super filmik. Zawalisty tn sorc, tylko czy on nie zuywa jakies makro do strzelania runkami? Czy po prostu tak szybko macha ręką? 8o

Thero
20-02-2005, 11:42
Super, but where is your aol? 0.o..

Ralh
20-02-2005, 12:33
Super, but where is your aol? 0.o..

Na infernie niema ani aoli ani blessow :)

Kali Palladyn the Druid
20-02-2005, 14:58
SZCZEŻE POWIEM cI IŻ TY I TWOJE FILMIKI SĄ DO BANI PONIEWAŻ TY I TWOJE FILMIKI NIE POCHODZĄ Z LUNARY!!!!!!
LUNARA HOOLIGAN'S

M@NieK
20-02-2005, 15:21
P.s jak ja lubie Jonasza :}

To teraz kilka slow o Tobie mam okazje :]

Pamietasz jak mnie u***ales? chociaz zaplacilem, przeprosilem "zapomniana here"

na Forum tibii.com pisali o Tobie takie posty ze ja dziekuje :> Thiefowanie itp...

Chcialem Tylko powiedziec... Ze jestes lama... nie u***al bys takiego samego lvla tylko low....

Suck Me Dick Plz :}
Pozdro gildia Nightmares...
p.s ciesz ze wtedy nie padles... bo sie szykowali...

a tak do wszysytkich... wiem ze to nie na temat, tylko chcialem powiedziec ze Jonasz to zupełny smiec... p.s nawe magic walla nie umiesz przejsc lolq... zycze Ci z calego serca.. i moi qmpel zebys sie wylozyl...

Ralh
20-02-2005, 15:36
SZCZEŻE POWIEM cI IŻ TY I TWOJE FILMIKI SĄ DO BANI PONIEWAŻ TY I TWOJE FILMIKI NIE POCHODZĄ Z LUNARY!!!!!!
LUNARA HOOLIGAN'S

Gosciu miej, ze litosc -.- Pojdz do sklepu kup sznur i sie powies, dla dobra spoleczenstwa -.-

Rosiu
21-02-2005, 13:09
LUNARA HOOLIGAN'S

lunara sucks i tyle co powiem wybij sie na inferni to pogadamy gosciu

Rosiu
21-02-2005, 13:12
P.s jak ja lubie Jonasza :}

To teraz kilka slow o Tobie mam okazje :]

Pamietasz jak mnie u***ales? chociaz zaplacilem, przeprosilem "zapomniana here"

na Forum tibii.com pisali o Tobie takie posty ze ja dziekuje :> Thiefowanie itp...

Chcialem Tylko powiedziec... Ze jestes lama... nie u***al bys takiego samego lvla tylko low....

Suck Me Dick Plz :}
Pozdro gildia Nightmares...
p.s ciesz ze wtedy nie padles... bo sie szykowali...

a tak do wszysytkich... wiem ze to nie na temat, tylko chcialem powiedziec ze Jonasz to zupełny smiec... p.s nawe magic walla nie umiesz przejsc lolq... zycze Ci z calego serca.. i moi qmpel zebys sie wylozyl...

kolejny idiota
kotry mysli ze odpuszcze nie zaplaciles to raz za pkowanie random moich znajomych zbaijam kazdego i mam kilka fragow powyzej 50 lvla nubq jesli chodiz o moje pvp chetnie sie z tobe zmierze moim uh makerem i wiele ludzi moze wstawic sie za mna ze ci nakopie do dupy gnoju wiec uwazaj co mowisz
ps. czekam na twoja ekipa i ta gildie nightmares

//rosiu

Rosiu
21-02-2005, 17:40
dodałem filmik dle w wykonaniu filthy ragona ;)

PiXik
21-02-2005, 17:52
narazie nie o filmach.twoje porachunki są bez sensu twój qmpel mnie zabił potem ja go chciałem i mnie zabiłeś.mniejsza o to ale nie ściemniaj na forum.myślałem że wysłali cię na zieloną trawkę i tak było a teraz jesteś chyba współownerem jonasza lub qpiłeś go albo ci go dali.mój qmpel gra na infernie i mówił mi że niezłe klocki w kopalniach odwalasz.jedno jest pewne:nie jesteś taki święty jak byś chciał

Stone Sword
21-02-2005, 18:00
gratz, fajne filmy :)

Btw. prawie jak zawsze musialy tu sie znalesc plytkie komenty.
No more noobs plx :/

@Kali Palladyn the Druid:
Simple, jestes smieszny...

Ralh
21-02-2005, 18:13
Przestancie sie wyzywac:P, bo moderatorzy zaraz zamkna tego posta :/ i skad ja bede bral takie fajne filmiki :P

Stone Sword
21-02-2005, 18:24
Przestancie sie wyzywac:P, bo moderatorzy zaraz zamkna tego posta :/ i skad ja bede bral takie fajne filmiki :P

Mi poprostu czasami juz brakuje sil, jak czytam cos takiego jak wyzej ;)

voolygar
21-02-2005, 18:41
banda ****a idiotow " rezerwuje sobie posta " "ohoho jestem 1 koment potem" co wy sie ****a spuszczacie jesli napiszecie 1 posta -.- , to jest poprostu zalosne !!
ontopic : filmy ujda

Siergiey
21-02-2005, 20:03
Mowie wam najlepsza jest wojna xD ponad 40 minut filmu i ani jednego deda;]
Hunt na dlach calkiem fajny i sie niezly loot posypal.

Moro
21-02-2005, 21:40
Sierg, ty grasz na infie ;s ?
Jak tak ( a na pewno tak) to msg mnie in game ;>
Bot u pewno i tak nie podasz nicka z jakis tam powodow ;)
A dlaczego chce wiedziec, dlatego ze lubie wiedziec duzo :D

Btw. pewno spoko filmy, zaraz obejze, hunt fifiego juz widzialem ;p
Wypowiedzi Afzeliusa na priv rzadza ;)
Dobrze ze juz nie ma tej wojny ;p, "Dr vs IE" ciekawe czemu DR sie rozroslo od razu i co tam robil serg~ itp. ;)
I to gadanie o probie pozbycia sie pk z inferny, to czemu gnarpa~ bronil ? ;p
n/c

Ralh
21-02-2005, 22:42
Mi poprostu czasami juz brakuje sil, jak czytam cos takiego jak wyzej ;)

Wiesz mi tez brak sil jak widze takich gosci jak ty -.- Myslisz, ze jestes wspanialy tak ^^ ohh my idol -.-

reeA
22-02-2005, 20:08
aktualnie ściągam... Ale jezeli jestes Jonasz Headsmasher to znam z caffe twojego poprzedniego ownera ! :D

Ostry!
22-02-2005, 20:22
Wszystkie filmiki spox!

M@NieK
22-02-2005, 20:59
kolejny idiota
kotry mysli ze odpuszcze nie zaplaciles to raz za pkowanie random moich znajomych zbaijam kazdego i mam kilka fragow powyzej 50 lvla nubq jesli chodiz o moje pvp chetnie sie z tobe zmierze moim uh makerem i wiele ludzi moze wstawic sie za mna ze ci nakopie do dupy gnoju wiec uwazaj co mowisz
ps. czekam na twoja ekipa i ta gildie nightmares

//rosiu

Wal sie n00bie :( uwazasz sie za hero tam... lolq ... ty n00b jestes.. jak znajdziesz afkera logasz sie na swojego druta i jedziesz go ubic ( twoja stronka ) ciole taka prawda... jestes dla mnie nikim

Siergiey
23-02-2005, 15:16
Sierg, ty grasz na infie ;s ?
Jak tak ( a na pewno tak) to msg mnie in game ;>
Bot u pewno i tak nie podasz nicka z jakis tam powodow ;)
A dlaczego chce wiedziec, dlatego ze lubie wiedziec duzo :D

Gram, wiecej szczegolow napisze na privie ;]

Co do zabijania afkerow: oducza sie afkowac, to glupota afkowac na enforced pvp, kazdy (prawie) by zabijal afkujacych ludzi;] jesli nie wlasno recznie to przy pomocy czegos innego.
I swoja droga kazdy mowi ze jonek bije slabsze lvle, nie zebym go bronil. Sam kiedys tak pisalem, ale nie wiecie jak to jest jak sie ma wladze, jak sie ciebie boja, uciekaja na twoj widok, sa gotowi dac wszystko zeby tylko mogli przezyc, jak przepraszaja i prosza zeby ich nie zabijac - nie znacie tego uczucia ;] (do low lvli grajacych na powaznie) Sama frajda ;]

Ralh
23-02-2005, 16:31
Gram, wiecej szczegolow napisze na privie ;]

Co do zabijania afkerow: oducza sie afkowac, to glupota afkowac na enforced pvp, kazdy (prawie) by zabijal afkujacych ludzi;] jesli nie wlasno recznie to przy pomocy czegos innego.
I swoja droga kazdy mowi ze jonek bije slabsze lvle, nie zebym go bronil. Sam kiedys tak pisalem, ale nie wiecie jak to jest jak sie ma wladze, jak sie ciebie boja, uciekaja na twoj widok, sa gotowi dac wszystko zeby tylko mogli przezyc, jak przepraszaja i prosza zeby ich nie zabijac - nie znacie tego uczucia ;] (do low lvli grajacych na powaznie) Sama frajda ;]

A to ty masz taka wladze :P?

Stone Sword
23-02-2005, 18:22
Wiesz mi tez brak sil jak widze takich gosci jak ty -.- Myslisz, ze jestes wspanialy tak ^^ ohh my idol -.-

Nie mam zamiaru sie z toba uzerac i tyle...

>>Anonim<<
23-02-2005, 18:36
czyszby jesteś lolem żeby filmik dawac z tibi.de
zeby sie pochwalic!!

S_P_i_E_R_D_A_L_A_J
H_U_J_U
_Z_
T_A_K_I_M_I
_F_I_L_M_A_M_I

elite
23-02-2005, 18:53
LUNARA HOOLIGAN'S
N/C.... Czy ty myslisz czlowieku co piszesz? Pomsyl..

Olorion.
23-02-2005, 19:36
czyszby jesteś lolem żeby filmik dawac z tibi.de
zeby sie pochwalic!!

S_P_i_E_R_D_A_L_A_J
H_U_J_U
_Z_
T_A_K_I_M_I
_F_I_L_M_A_M_I

lol, ale to sa jego filmy..... x]

Siergiey
23-02-2005, 19:55
A to ty masz taka wladze :P?
A chcesz zobaczyc? ;] lol
Na infernie nie nazduzywalem wladzy.
Zdradze ci jedna tajemnice...nabij lvl ponad 30 i idz na trole, zacznij atakowac ludzi, kaz zeby placili i dali ci wszystko co maja ;D Beda cie blagac zebys ich zostawil xD

LORD VOLDEMORT
23-02-2005, 20:22
a gdzie prowadzila ta bramka lvlowa

Ralh
23-02-2005, 23:16
A chcesz zobaczyc? ;] lol
Na infernie nie nazduzywalem wladzy.
Zdradze ci jedna tajemnice...nabij lvl ponad 30 i idz na trole, zacznij atakowac ludzi, kaz zeby placili i dali ci wszystko co maja ;D Beda cie blagac zebys ich zostawil xD
Tak sie sklada ze mam dosc wysoki lvl (duzo wiekszy od 30) na infernie:P I nie naduzywam wladzy tylko expie :> (me pg :P)

Malutki Palladino
24-02-2005, 00:29
Calkiem spox filmiki ... Oby takich wiecej ... Pozdro :cup:

Rosiu
25-02-2005, 21:33
dodalem nowe filmy

Ralh
25-02-2005, 22:54
Moze dam jakis swoj maly komentarzyk do tych 2 nowych filmow :>

@Saveservera (czy jak mu tam :P)
NUDA, gosc ma zalosne pvp -.-

@goldenagainwas
A tego sorca to ja juz nieczaje, zmarnowal cala mane na jakiegos glupiego demona... dal sie trapnac...mial okazje trapnac tamta ekipe ale nie mial fb...

BTW. Ale to nie sa twoje chary (te dwa sorce):>? z tego co wiem to ty masz lepsze pvp :) Daj cos lepszego plxor

PS: INFERNA ROX i tyle :P
PS2: Dawaj wiecej filmikow z inferny :>

Steve-0
26-02-2005, 12:53
LUNARA HOOLIGAN'S
A ty jestes glupi , i nie umiesz po polsku pisac...
[QUOTE]SZCZEŻE
Filmiki zarypiaste :)
INFERNA ROXXX

kajteq
28-02-2005, 23:17
Taa... pogratulowalem ci dsm'a w grze ale nic mi nie przeszkadza zrobic tego tutaj xP No wiec gratz moze kiedys (10-20 lvli) wybiore sie z wami xP

Te filmy (Jonasz head~) sa na pewno jego...

Kiedys nagramy filmik na Infernie z mass pk ;p