Pokaż pełną wersje : Wolf Staff czas na Huru'sa ^^
-=HuRu=-
20-02-2005, 01:07
MOże nie jest to piekne, może nie jest to wogóle ładne ale to moje :D
Narazie tylko0o jeden item jak będą pozytywne komentarze to się pomyśli nad zrobieniem czegoś więcej . . :p na koniec dodam jeszcze HAIL PAIN ! ;)
http://img.photobucket.com/albums/v672/sd2huru/others/WolfStaff.jpg
Odrazu mówie nie wygląda to jak Staff bardziej jak Spear ale ładniej brzmi jak się wymawia Staff
Gesundheit
20-02-2005, 02:04
B ładne ale troszke trzeba będzie popracować ;)
moja ocena 4/6
Yazon Zigrin
20-02-2005, 08:04
Ładne ale powiększ swója gamę kolorów... 7/10
Ładne. ( 4+/6 ) Zrób więcej prac to bedziemy mogli ocenić twój talent. :)
Vanhelsen
20-02-2005, 13:36
To nie powinien być Wolf Spear?? Bo staff to kij a tu jest dzida/włócznia :P
-=HuRu=-
20-02-2005, 15:27
POwinien być wolf spear ale staff lepiej brzmi :p Thx za posty wszczególności za krytyke :) to mója pierwsza praca więc może dlatego taka kijowa mysle nad czymś więcej ale zobacze jaki będzie tego efekt jeszcze raz Thx ;)
Colier Scoredyne
20-02-2005, 16:34
Moze byc ;) tylko popracuj nad cieniowaniem.
-=HuRu=-
20-02-2005, 16:39
no co do cieniowania mam z tym problemy tym bardziej jak uzywam do tego painta PS: widziałem twoje grafiki bardzo0o ładnie cieniujesz ;)
(prawie) wszyscy na tym forum używają painta. :) Ale nie zrażaj się pierwszymi niepowodzeniami. Rysuj dalej.
Nie jest źle, ale postaraj się następnym razem dawać jakieś cienie, rozbłyski, coś w tym stylu. I jeszcze jedna uwaga...
HAIL Pain??
No dobra, może i kochasz ból, ale nie musisz go tak powszechnie wychwalać :P
-=HuRu=-
21-02-2005, 20:36
@UP
przyznam ci racje robienie grafik w paincie można porównać do masochizmu :p musze więc ściągnąć jakiś program do obróbki grafiki bo przyznam się szczerze że nie umiem cieniować w Paincie :p
Gesundheit
21-02-2005, 20:44
@UP
przyznam ci racje robienie grafik w paincie można porównać do masochizmu :p musze więc ściągnąć jakiś program do obróbki grafiki bo przyznam się szczerze że nie umiem cieniować w Paincie :p
Jeżeli nie umiesz cieniować w paincie to nie jesteś godzien na miane Artist :confused: nie chodzi o to aby mieć jakis Extra Kur.wa Elite Golden Mega WypasionY Wy***.isty crown armor tylko chodzi o cierpliwość dla kogo robisz te grafiki ? dla swojego doświadczenia dla swojego uznania cyz dla innych uznań? Zastanów się nad tym..ja robie w Piancie od kilku miesięcy..jestem w tym prawie dobry ale widzisz nadal ćwicze..nie używaj Paint SHop Pro 9 bo to szajs dla grafików to jest tak jak byś na księdza powiedział Ksiądz to ****a..takie jest obrzydzenie jak koleś robi w innym programie niż paint...OBRZYDZENIE TO JEST I ZNIEWOLENIE DLA ARTISTÓW...
-=HuRu=-
22-02-2005, 12:14
@UP
. . masz racje twoje słowa zmotywowały mnie do dalszej zabawy w paincie wszystko0o co piękne wymaga czasu ucze się cienio0ować ściągnołem z neta jakieś kolorowanki dla dzieci poniżej 8 lat i cieniuje :p narazie nie wygląda to za dobrze ale może wQrótce. . .
Wy tu gadu gadu a ja mysle, ze tez potrafie narysowac cos blyskotliwego~~
-=HuRu=-
22-02-2005, 17:45
Wy tu gadu gadu a ja mysle, ze tez potrafie narysowac cos blyskotliwego~~
Życze szczęścia ;) z chęcią zobacze lookne i ocenie :) początki bywają tródne
Fajny ten "staff" taki ładny i kojarzy mi się z wilkiem nie wiem czemu :P
Fajne, ale to ostrze wydaje się takie jakieś krzywe.
7+/10 (popraw cieniowanie) ;)
Randlemen
01-03-2005, 18:03
Ładne ale powiększ swója gamę kolorów... 7/10
A po kiego game kolorów ma powiększać??? Tu by się cieniowanie jedynie przydało, bo chyba nie ma go tu wogule...Ale mogę się mylić :p . Jakby więcej wprowadził kolorów to by wyglądało jak zabawka dla dzieci. Moim zdaniem ciekawy pomysł - bardzo dobre kształty i nazwa też taka fajna jakaś :) BBUUUAAHHHAA.
-=HuRu=-
06-03-2005, 19:24
No nie cienio0owalem bo mi sie nie chcialo :p w paincie to ciezkie troszke a co do kolorow to jakos tak mi sie kliklo i tak powstaly z poczatQ ten staff mialbyc Niebiesko0o zielony LoL :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.