PDA

Pokaż pełną wersje : Druid island

Osmoza jonse
20-02-2005, 01:21
mam do was wielka prosbe slyszalem ze istnieje na pohu wyspa dla druidow i czy mogl bym dostac jakies ss z tej wyspy mam nadzieje ze ten teamt nie bedzie usuniety tylko kontunuwany to zapewne wiele osob chcailo by zobaczyc ta wyspe
z gory thx na ss :))
pozdro

morphy
20-02-2005, 08:59
ta jest na pohu taka wyspa na niej (podobno) są tylko jabłka wchodzi sie na nią przez teleport a jak chcesz tam wejsc to od swoiotyni na pohu idz w dul bedą takie 4 kamienie w srodku teleport

Granvile zTitani :-)
20-02-2005, 09:02
Na tej wyspie znajduje sie quest z 2 small
Emendrals nic nie trzeba pokonac.Są tez róze oraz jablka> :) UWAGA.Tego teleportu strzegą rózne orci oraz moze byc zlurowany gs

druid vacha
20-02-2005, 09:08
To sie zdecyduj trzeba cos pokonywac czy nie ;P bo z tego co powiedziales to niewiadomo :D

Shinjix
20-02-2005, 09:11
To sie zdecyduj trzeba cos pokonywac czy nie ;P bo z tego co powiedziales to niewiadomo :D
Na samej wyspie nic do pokonywania nie masz ale zanim tam dojdziesz musisz pokonać: Demon Skeletony, Orc Shamany, Orc Berserkery, Ghule< Giant Spidery, Dragony....

-Res-
20-02-2005, 10:07
sa am jablka i malutki quest wiecej nie powiem :)

Osmoza jonse
20-02-2005, 20:25
spoko ja wiem ze to na pohu ale ja prosilbym o jakies skrinki z tej wyspy i z tego questa hmm moze pojde tam moim drutem keidys ale PRosze was o skrinki a nie jak tam dojsc .. thx

Takie Sobie Coś z Julery
20-02-2005, 21:34
wyspa druidów to idealne miejsce na afkowanie :) i trening druidem, oraz robienie runek. hey, czy to jest PZ czy nie?bo jak nie, to ide tam i robie runy tylko :P

Ashlon
20-02-2005, 21:44
wyspa druidów to idealne miejsce na afkowanie :) i trening druidem, oraz robienie runek. hey, czy to jest PZ czy nie?bo jak nie, to ide tam i robie runy tylko :P

Tam nie ma PZ. Dzieki temu tematowi za to wyspa bedzie czesto odwiedzana...;)