PDA

Pokaż pełną wersje : pomocy

Grahoz
20-02-2005, 11:08
ludzie mam pytanie. Jestem uurztkownikiem ***owej sieci i mam tylko wenetrzne ip tzn łącze sie z netem za pomoca sieci LAN i mam takie lagi ze ledwo moge grac i ciagle IP BLOCK a jak bym se wykupił zewnętrzne IP czy by to cos pomogło czy by te lagi sie zmieniejszyły cyz bym niemiał już IP BLOCKÓW ?? :P PLX ODPISZCIE

VanZiga
20-02-2005, 11:11
ludzie mam pytanie. Jestem uurztkownikiem ***owej sieci i mam tylko wenetrzne ip tzn łącze sie z netem za pomoca sieci LAN i mam takie lagi ze ledwo moge grac a jak bym se wykupił zewnętrzne IP czy by to cos pomogło czy by te lagi sie zmieniejszyły ?? :P PLX ODPISZCIE

masz net z kumplami zalozony ? bo jak tak to nic niepomoze
w 2 przypadku tez nic niepomoze ..
jak macie wspolny HIS na kilka osob i niedzielony transfer to bedzie normalne ze bedziesz mial lagi :/

Dagenoth
20-02-2005, 11:25
ludzie mam pytanie. Jestem uurztkownikiem ***owej sieci i mam tylko wenetrzne ip tzn łącze sie z netem za pomoca sieci LAN i mam takie lagi ze ledwo moge grac i ciagle IP BLOCK a jak bym se wykupił zewnętrzne IP czy by to cos pomogło czy by te lagi sie zmieniejszyły cyz bym niemiał już IP BLOCKÓW ?? :P PLX ODPISZCIE
gdybyś wykupił zewnętrzne ip to ip blocka byś już nie miał, ale lagi byłyby dalej