Pokaż pełną wersje : Tu są zdjęcia huntów człowieka przez potworki.
Zeezowaty czzlek
20-02-2005, 15:22
Ludzie wstawiajcie tu obrazki z huntów waszych postaci przez potworki może kogoś ustrzegniecie przed katastrofą B) . Oto mój obrazek nie wiem czy wyszedł... Help!!! I`m rabo! Jestem tutaj knightem :crusader: na dolera nie pamiętam leva :x:
Master Of Devastation
20-02-2005, 15:23
Wogóle nie kminie tematu...
lol, po co to ? każdy może sobie wejść na tibia.pl -> mapka respawnu i sprawdzić co gdzie jest. a jak będą jeszcze jakieś wątpliwości to nowy temat i ma odpowiedź.
PS. screen ci nie wyszedł. why ?? może przez złą nazwe, brak linka ( a może wogóle serwera) i złe znaczniki ?
Sorcerer The Pucek
20-02-2005, 16:35
screen z kompa?
kapuje temat (chyba) ale i tak beznadziejny
Przepraszam ale jestem zmeczony i mam dosc czytania glupich tematow....
Ty k u r w a p o j e b a n a cioto nie umiesz zamiescic ss, czy co??? Masz milion poradnikow jak to zrobic, napisane jest to tak ze moj chomik by to zrobil! Nie umiesz formulowac zdan aby ktokolwiek mogl to zrozumiec?!!!! Hunty czlowieka przez potwry???!!!! Co to qrwa znaczy?? Czyli ze mamy pokazywac jak potwory poluja na ludzi?? Ty idioto jeden, Twoj iloraz inteligencji wynosi 69?! Dziekuje i przepraszam, ale szczerze juz mam dosc tak bezsensownych tematow... Pozdrawiam i zycze milych huntow!
Przepraszam ale jestem zmeczony i mam dosc czytania glupich tematow....
Ty k u r w a p o j e b a n a cioto nie umiesz zamiescic ss, czy co??? Masz milion poradnikow jak to zrobic, napisane jest to tak ze moj chomik by to zrobil! Nie umiesz formulowac zdan aby ktokolwiek mogl to zrozumiec?!!!! Hunty czlowieka przez potwry???!!!! Co to qrwa znaczy?? Czyli ze mamy pokazywac jak potwory poluja na ludzi?? Ty idioto jeden, Twoj iloraz inteligencji wynosi 69?! Dziekuje i przepraszam, ale szczerze juz mam dosc tak bezsensownych tematow... Pozdrawiam i zycze milych huntow!
inteligencja em napewno mniej niz wymienione wyzej 69 , co do tematu nie chcesz czytac ? masz dosyc to po h u j wchodzic "ty k u r w a p o j e b a n a cioto"
Jakie z was są cioty X( chłopak chciał zamieścić tu fote że mu nie wyszło to sie nie prujcie odrazu X(
@elite
jak ty zaczynałeś też byleś takim "NEWBE" na forum!!!
inteligencja em napewno mniej niz wymienione wyzej 69 , co do tematu nie chcesz czytac ? masz dosyc to po h u j wchodzic "ty k u r w a p o j e b a n a cioto"
Ty też kvrwa jakiś tęgi na rozumie jesteś. Piszesz jakies głupoty nie wiadomo laczego i jeszcze chcesz zeby ci ktos dupe wylizał. Chłopie uspokuj sie.
Jakie z was są cioty X( chłopak chciał zamieścić tu fote że mu nie wyszło to sie nie prujcie odrazu X(
@elite
jak ty zaczynałeś też byleś takim "NEWBE" na forum!!!
Ja bylem Newbie, dawno temu i zanim zalozylem temat to przeczytalem milion poradnikow aby nie zrobic z siebie idioty... O a do kolegi wyzej, to jest dzial zdjecia a nie jakies *******y, juz chyba 4 temat taki w dzisiejszym dniu zostalo zalozony... To forum schodzi na psy.
To forum już dawno zeszło na psy .
dim carcosa
20-02-2005, 17:37
hmm mi sie wydaje ze ktos powinien zrobic porzadek na tym forum, ciagle jak wchodze sobie poczytac konkretny temat to ciagle jakies off topicy, a najczesciej sa to klocace sie 12 latki [ max. 15 ] :baby: , to sie robi nudne...
jak nie podoba ci sie temat to nie wchodz, a nie niepotrzebnie po kims jezdzisz i trujesz dupe innym...
@Elite
Właśnie zrobiłeś z siebie idiote tymi bezsensownymi przezwiskami. Nie można było spokojniej? Jestes zmęczony to idź sie wywal na plecy, idź spać czy coś ale nie wkurzaj innych takimi postami.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.