PDA

Pokaż pełną wersje : Gdzie moge znaleść MONKA niemając pacca

Florydaking
20-02-2005, 23:05
Qrde mam kilka pytań jedno z nich to czy monster sumonowany przez maga czy druida jest tak samo silny jak normalny potwór ?? o ostatnio kolega sumnoł Monka i mnie zaatakował aja ze zdziwieniem go skopałem afff. ajk są one takie same to niech mi ktoś powie gdzie moge znaleść monka najlepiej pojedyńczego niemając Pacca bede Baaardzo wdzięczny . aha Prosze bez nazw bo nazwy znam z innych artykuł ino konkretniejszy opis gdzie moge go znaleść !!! z góry TY
Profesja:Paladyn
LvL:17
MLvL:8
Skile 54/XX ( dla ciekawskich 40 )
Świat: Xantera
<baby>

Shinjix
20-02-2005, 23:08
na Isle of the knights, musisz zdobyc z questa "familly broch" i iść na północny-zachód od carlin i popłynąć na Isle of the knight i tam będą monki....

Florydaking
21-02-2005, 00:24
a co to jest ten quest na familly broch możecie mi napisać co gdzie i jak ?? i jakie stwory podrodze :]

Kajzer
21-02-2005, 00:59
na Isle of the knights, musisz zdobyc z questa "familly broch" i iść na północny-zachód od carlin i popłynąć na Isle of the knight i tam będą monki....
trzeba sie liczyc z tym ze zaatakujac tam monka trzeba zaplacic pozniej bo nie mozna wrócic. monka mozna znalesc na molts idac lewa odnoga przed siebie;] ale tam jest bramka levelowa 30
a co do mocy sumon jest tak samo silny jak potworek

Siepacz
21-02-2005, 07:00
eee.... jest taka wizyczka i na dole demon skeletony ghoule i inne smiecie a najwyzej jest geomancer monk i withc:D

Owoc
21-02-2005, 07:20
Maze of Lost Souls (MoLS). Tam zaraz po wejsciu w jednym z korytarzy (w lewo) masz pojedynczego monka.

K-ostry
21-02-2005, 08:02
a co to jest ten quest na familly broch możecie mi napisać co gdzie i jak ?? i jakie stwory podrodze :]

W ghostlandzie jest taki quest, więcej nie mówie bo quest spoiling...

Shaman
21-02-2005, 14:25
Triangle Tower ;] ale tam musisz wejsc na niewidce iz kumplem sorciem zeby wyczyscil wierze :P aa i widze ze jestes paladynem wiec tam raczej rady nie dsz bo malo miejsca :P i jeszcze witch i geoamancer :P

Xan Arcanist
21-02-2005, 15:23
Maze of Lost Souls (MoLS). Tam zaraz po wejsciu w jednym z korytarzy (w lewo) masz pojedynczego monka.
Możliwie że tam jest monk( nie wiem nie szukałem :) ) ale jak sam wiesz MoLS ma dużo wejśc więc podaj koło którego

Florydaking
21-02-2005, 17:37
Czytałem o tym no ale Gdzie to i jak się tam dostać sory żem taki niekumaty ale wiecie :D:D:D More information PLZ !! może jest ktoś z Xantery kto by mnie tam zaprowadził !! mam praktycznie 17 lvl skile 54/38 paladyn !!

OLOL
21-02-2005, 20:21
Ej koleś jeżeli chcesz Sconvincować tego monka to Triangle Tower odpada(po schodach to go raczej nie zepchniesz :P)radze Molts. Quest w Ghostlandzie niewiem (nie byłem :().