zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Posądzeni!

Kalashnikov Mage
21-02-2005, 14:36
Witam!! Postanowilem zainteresowac Was sprawa posdzania (czesto blachego) o bycie NOOB-em, pewnie kazdemu z nas zdazylo sie zostac wyzwany od nooba i do tego jeszcze dopisek haha!
To mnie bawi/smieszy/zazenowuje czasami:P ja mialem nast. przypadki:
ide sobie kulturalnie i zostawiam kolesiowi potwrka (mowie sobie a niech bije nie bede mu expa kradl) dochodzi do deda rotworma.. przechodze sobie po ciele, on w ataku szalu (te przezycia z rooka:P) zagarnia cialo kratke za siebie... I nagle wypowiada magiczne slowa: ,,U fuc..r noob" okazalo sie ze nic mu nie wylecialo... i oczywiscie zostalem posadzony <-to jest sytuacja denerwujaca kiedy zostajesz oskarzony o bycie NOOBEM
Teraz cos z innej beczki... Mianowicie targam sobie worek przed soba, mieszanim nim w rozne strony... w koncu jakis kolo mi go odbiera widze nad nim napis :HAHA WHAT A STUPID NOOB... Oopsss... hehe bag byl pusty:P<- sytuacja w ktorej posadzajacy staje sie ofiara:D Na nieszcie sytuacji wkur...cych jest wiecej... Prosze was napiszcie co sie wam przydazylo i jak zostaliscie posadzeni to sie razem posmiejemy:P :cup:

p.l
21-02-2005, 15:08
poszedłem knightem po wilki do treningu (tam przy wyjściu z ab), no i idę sobie z nimi, podchodzi gościu, zabija moje wilki i pisze "noob!".

Mar Cin
21-02-2005, 19:46
Heh, ja biłem waspa (poexpić se chciałem) przychodzi jakiś noob i "pomaga" mi w zabijaniu :o Mówię do niego: "mine!" "you understand?!" a on na to "Fuck you noob!" NO COMMENTS

LORD VOLDEMORT
21-02-2005, 20:03
nie zwracaj uwagi i kropka

Willy The Dark Druid
21-02-2005, 20:08
mnie normalnie nawalają 2 roty se bije jednego przychodzi jakiś ziom i pisze : HELP? a ja no, thx a on do nich z HMM i mowi MINE MINE FUCKING NOOB!!

OLOL
21-02-2005, 20:13
1.Ja bawię się w pustego baga. Podchodzi koles zabiera, otwiera i na Private:
NOOB F*** YOU YOU NOOB F*** YOU IDIOT F***......... Niech będzie błogosławiona opcja ignore :P
2.Podchodzi koles polak : Free Items verry plkzz Ja mu muwie ze mu niedam
a on swoje: gupi h** takiego żyda to ja dawno nie widziałem ja p*** h***.
3.Gosciówka luruje Mino guarda...zabiłem go a ona z czymś takim wyskakuje:
LURER HE IS A LURER F**** NOOB HEY A LURER HERE !!!

Ale najbardziej załamują mnie polacy.......
Daj mi itemsa...dasz?....jestesmy kolegami jestes na VIP list......a teraz daj....

Panie boże obdarz mnie cierpliwością i spokojem........................

kani_mani
21-02-2005, 20:27
Pewnego razu trenie sobie na dwarfach, było ich około 5-6. Podchodzi gościo na 8lvl mówi: 'Fucking noob' i ucieka. Po chwili wraca z kumplem na 13lvl 8o i mówi: 'Przyprowadziłem kumpla, żeby ci pomógł z tymi krasnalami, bo we trzech damy radę...'

Magical Trevor
21-02-2005, 20:48
Ok ja miałem pare takich sytuacji:

1) Trenuje sobie z dwoma dwarfami, no i do dziury wbiega jakiś typ i mówi ''help?'', a ja mówie ''no'', a on na to ''you are noob, they can kill you'' i zabił mi je. No ****a tacy ludzie proszą o pomste do nieba.
2) Na rooku jak byłem to expiłem se na skeletonach i oczywiście podbiega do mnie jakiś noobas, i się okazało, że to polka i zaczeła gadać tak "żydek ***u" no to ja się pytam czemu mnie nazywa żydkiem, a ona na to bo jej się tak podoba. Nie ma to jak polish noob.
3) Przed depo przyciągnołem pusty bag i oczywiście jakiś noobas się żucił, zabrał go i wrzucił do kosza i comenta dał "haha! noob''. Ehh... żal mi takich ludzi.

Cors Ent
21-02-2005, 23:14
Czy ktokolwiek czyta te pasjonujace opowiesci z zabijania rotwormów na 8 lvl?
bo chyba ludzie tylko dopisuja swoje pasjonyjace doswiadczenia w tej kwest

litosci...
jak bym mial dialog z kazdego spotkanego dzienie nooba wklejac na forum to z 10-15 topicow dziennie bym zakladal
tylko kogo to interesuje? komu sie chce to czytac? :>

OLOL
22-02-2005, 16:59
Wiesz Cors np ja czytam i uważam że taki temat nie jest złem powszechnym (przynajmniej można się z kogoś pośmiać) ludzie chcą się wyżalić. op******
jakiegoś nOObasa, pozmyślać jakieś fajne historyjki żeby inni dostali ataku padaczki ze śmiechu, od tego ten temat jest.

Detharon
22-02-2005, 17:10
Sytuacja była dzisiaj, jestem na cycach w mount st. wchodze do poziemi - 3 cyce, wiec luruje je na drabinke, wychodze i ropuje cyca po czym go zabijam, podchodzi do mnie polak który widział to - "noob jestes nie umiesz go ubic z luku tam noobie" - n/c

@Cors ent
Nie każdy lubi pisać posty w topicu który był miesiąc temu...a takie bzdurki troche ożywiają forum.

Pacek
22-02-2005, 17:30
no wiesz jak to jest umiesz grać i wiesz o co biega a tu podchodzi do ciebie koleś i moi do ciebie noob chociaz gośc ma 8lvl i przez miesiąc wychodził z roka