Pokaż pełną wersje : Nie No!!
jejku przegladam info na temat dl-a i kurde wy nie umiecie odpowiadac na pytania!! gostek mowi jestem knigh lvl 27 skille 60/56czy moge zsolowac dl-a a wy mu mowicie idz potrenuj!! omg powiedz ze nie da rady i tyle odpowiadaj na pytania a nie na cos innego!!wracajac do mojej kwestii 42 lvl knight 71/65 zsoluje dl-a?? c-set crus-helmet gs lub bright + demon shield co lepiej wybrac na "solowe" jakie prawdopodobienstwo deda?!, jakie prawdopodobienstwo zabicia gadziny?!dzieki za odp :]
Potrenuj skille! :p Dobra teraz serio- powiem tyle- moj kolega (45 knight) wszedl na wieze do dl i zginal na wejsciu od combo... Wiec moze uda ci sie zsolowac dl'a ale z duzym szczesciem. Raz 25 knight blokwal dl'a i przezyl. Prawdobodbienstwo dead'a jest dosc duze. Jak lubisz adrenalinke to idz na solo :D
Tylko z Gs'em bo z bs'a nie bedziesz bloodowal (chyba)
Jak masz duzo uh to zabijesz.
hmm na 25lvl jak bloknoł DL miał duże szczęście bo potworek widać nie byl z tych wrednych, ale uważam że 45lvl jest w miare bezpieczny jeśli sie nie ma lagów i umie sie dobrze uhać to nie ma problemów
Raczej cierzko Ci bedzie zsoloac dl'a bo ulecza sie dosc mocno i czesto :) Blokowac dasz rade lecz z solowaniem ciezko
Zalezy od szczęscia mój kumpel byl solo na 43 lvl 73\69
móglybyś solowac ale to twoja sprawa
ps.czy jest moze quest na d-lance ??(nie chce wiedziec gdzie tylko dla pacca czy dla facca i czy istnieje jakis)
Magical Trevor
21-02-2005, 20:57
25-30 lvl na solo dl'a? Nie radze. Słabszy kombos i po tobie, już nie mówiąc, że mój kolega bodajże 63 lvl poszedł blokować dl'a i dostał takiego kombosa, że dead. Nie wiem czy miał full hp. Zdaje się, że dl chyba może zadać coś koło 600 dmg nie?
johnnny_b
21-02-2005, 23:43
powiem ci ze mialbys bardzo wielki problem by go zesolowac (raczej nie zesolujesz) ja moje pierwsze dle blokowalem na 31 vlu (z d lance i po 1k expa dostawalem) bylem z 2 knightem . teraz mam 59 lvl i mam wielki problem by go przebic ale przebijam (btw. jeszcze nie solowalem :D)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.