PDA

Pokaż pełną wersje : Wyścigi zbrojeniowe

Gohan
21-02-2005, 21:15
zauważcie jak szybko nabijają oni levele; prawdziwy wyscig zbrojeń!
lista najlepszych cały czas się zmienia:
1 miejsce: Buble (203) <Antica> (postać robiąca dużo szumu....)
2 miejsce: Cachero (196) <Calmera> (nie znam :) może kiedys dogoni bubble)
3 miejsce: Wurzel (189) <Antica> (bodajrze jakiś niemiec)
4 miejsce: Setzer Gambler (185) <Julera> (zawiodlem się na nim, myślałem że gostek z Julery dogoni Bubble)
5 miejsce: Eternal Oblivion (174) <Amera> (jego bodajrze współrzędne 43°30'N, 80°35'W - dziwny gostek)
6 miejsce: Alfonzo (171) <Secura> (bez komentarza...)

dane z 21 lutego 2005 21:15

są to wszystkie (narazie) postacie powyżej 170 lev...
chciałbym tu równierz zobaczyć kiedyś jakiegoś polaka....
STARAJCIE SIĘ!

ps dlaczego to zrobiłem? >>>nie wiem :P

Shinjix
21-02-2005, 21:21
dla m,nie Cachero jest lepszy od bubble :S To tylko g5ra, a oni zbyt wiele swojego życia na nią poświęcili-tak zmarnować zycie :/ szkoda mi ich z jednej strony-po pare(naście) godzin dziennie przed kompem i w tibie z (zapewne) zalanym życiem prywatnym.....

Kajko
21-02-2005, 21:41
Tak poprostu jeszcze sobie nie uświadomili że marnują sobie życie, no ale może kiedyś do tego dojdą :)

Sheverish
21-02-2005, 21:56
Cachero wymiata ;] CALMERA do bojuuuu...według mnie to Cach będzie miał first 250 lvl ;] oby wytrzymał,ale co do tego ze poswięca na to całe zycia to niedokonca prawda,to jest jego pasja i on to lubi dlatego moze od rana do nocy grac w tibie (zreszta jak ja :P)

Asghan
21-02-2005, 22:02
Ja tez bylem za Setzer Gamblerem, ale wyniszczyla go wojna na Julerze :/
A szkoda bo to wedlug mnie byla najbardziej obiecujaca postac w Tibii.

Chcialbym zeby wlasnie on pierwszy dobil do 250 levelu ;]

Evul Tibian
21-02-2005, 22:05
Uwazam ze w duelu Cachero dojechal by Bubble (wkoncu knight w walce z sorcem ma marne szanse)

japa21
21-02-2005, 22:09
A po jakiego ciula zakładać taki temat? ...
A jak już mam napisać coś do topicu:
Moim zdaniem Cachero przegoni Bubble, ale i tak wolę Setzera. First, gdyby nie wojna, myślę, że Gambler przegoniłby Cachero. Second, calmera to non PvP, więc Cachero nie jest narażony na jakikolwiek atak i spokojnie może sobie expić.

Hallabard
21-02-2005, 22:09
Wszyscy za bardzo podniecają się tą Bubble (tym bublem xD). Może i ma najwyższy lvl ale jakie ma skille ! Sporo osob ma większe. A jak miałbym mówić kto zdobędzie pierwszy 250 (300?)lvl to stawiam na Cachero ! W ile on robił od 180lvl do 196 a ile Bubble. W 3 dni zrobił chyba ze 191 na 193 bodajże. Ze 2 tyg. temu sprzedawał SoVa na trade xD

Gimlos
21-02-2005, 22:43
Uwazam ze w duelu Cachero dojechal by Bubble (wkoncu knight w walce z sorcem ma marne szanse) W duelu 1 na 1? Cachero na dluzsza mete bez szans
Wszyscy za bardzo podniecają się tą Bubble (tym bublem xD). Może i ma najwyższy lvl ale jakie ma skille ! Skille to tylko i wylacznie kwestia ile godzin chcesz bezczynnie posiedziec przed kompem. Mam kogos podziwiac za skille? Pffff...
Lvl co prawda w duzej mierze tez, ale tu licza sie takze umiejetnosci grania i sposoby expa - przy trainie licza sie tylko godziny spedzone przed kompem