Pokaż pełną wersje : Poszukuje 1 CHĘTNĄ osobę do wojny Ja vs Ty na Pixel arty
Gesundheit
21-02-2005, 22:06
Kto jest taki chojrak aby stanoł ze mną do walki na Pixel Arty?
W następnym temacie zamieszczę sondę które grafiki są lepsze czekam na chętnego
P.S Tylko i wyłącznie do 22.02.05 godzina 15 termin zostaje zablkowany i ktoś wybierze przeeciwnika..
Ja sie zgałaszma... tylko przydalby sie jakis sedzia, albo jury, którzy bi podawaloi tematy i pilnowlai przebiegu...
Polny Lowca
21-02-2005, 22:13
ja sedzia albo "jury " plx :)
PS: Prace tylko w paint pls
@up
ok, ale to jeszcze zależy od mojego "wroga" :P
Gesundheit
21-02-2005, 22:33
Prace tylko w paincie godzina 15-16 do tej godziny spię..:P tylko co byś my robili..neich Polny łowca zadecyduje
Ja moge byc tez Jury i skoro lowca nic nie pisze to napisze ja wiec pojedynek bedzie na........... sredniowieczne zbroje kazdy z was zrobi po 4 i ja i lowca bedziemy oceniac :D
Polny Lowca
22-02-2005, 07:41
JA mam lepszy pomysl: Zbroja, Miecz , Tarcza ,Helm , Bron(co chcecie), Nogawice, Buty.- Wysztko to o PRAWDZIWYM średniowieczu!
Shanhaevel
22-02-2005, 13:15
Hmm... Na DOKŁADNIE taki sam pomysł wpadł Yazon i ja... tyle, że na MTA...
zresztą, to żadne wyzwanie pokonać Gesa...
dobra, ale do kiedy zamiescic te prace? bo niewiem czy bede oklo 15
Polny Lowca
22-02-2005, 14:09
radzoe o 15-16 ale jak naprawde nie masz czasu to dawaj teraz
Dr.Unknown
22-02-2005, 14:28
Nie trzeba być "chojrakiem", żeby rysować lepiej od Ciebie, Ges.
Yazon Zigrin
22-02-2005, 15:21
Hmm... Na DOKŁADNIE taki sam pomysł wpadł Yazon i ja... tyle, że na MTA...
Tyle że nikt (prawie) tam nie wchodzi :P
Albo lepiej zrobić żeby każdy mógł brać udział... taki jak Mr.Rabbitem tyle że bez nagrody (chyba że ktoś fundnie :D)
Polny Lowca
22-02-2005, 15:36
ej zara 16 ! (co z wami) ?
To co oni wkońcu rysują?? Ja też chce być sędzią :cup:
13 minut do 16 a tu nic.
Kiedy to się rozpoczyna?! Dziś 22.02.05? o 16.00??
ok, ja jestem, ale mzoe ebdziemy all gadac na gg zeby forum nie zasmiecac?? :D
Nie trzeba być "chojrakiem", żeby rysować lepiej od Ciebie, Ges.
To bylo dobre!! Masz racje Doktorku:)
Gesundheit
22-02-2005, 18:44
TO ja zaczynam (można dawać swoje poprzednie ale tylko po 1)
Czas...na... Armory!!!
Mój najlepszy jak dotąd:
Elite Knight Armor:
http://img22.exs.cx/img22/474/elitearmor0nr.png
TERAZ TY TOMIX6 ;)
http://img207.exs.cx/img207/3650/icearmor5yk.png
ice armor
"next please" ^^
co następne?:P
Gesundheit
22-02-2005, 19:14
Teraz trzeba czekać na ocene Polnego Łowcy ^^
No dobra. To teraz komentarz:
Ges: Kolorki ciekawe, kształt taki sobie, cieniowanie nawet niezłe. Ale troszke nie armorowy ten armor 8o . Ocena 4+/6
Tomix6: Kolorki zaniebieski, kształt też niczego sobie, cieniowanie marne. Dobre ale nie najlepsze. Ocena 5/6
Moim zdaniem wygrał Tomix6 :cup: . Sorki Ges, ale masz teraz czas na rewanż :)
Vanhelsen
22-02-2005, 19:26
Obie prace sux :P, ale jakoś armor tomixa taki bardziej "armorowaty" :P Hmmm, według mnie narazie jest 1:0 dla Tomixa :P
[Choć chętnie dał bym 0:0 ale punkty muszą być :P]
Shanhaevel
22-02-2005, 19:59
Reeety... Jak już mają być jakieś wyzwania, to niech to przynajmniej porządne będzie... A właściwie to czemu tylko Ges vs someone ma się pojedynkować? Przecieżna forum jest wielu innych grafików...
@Dejvo
Popieram!
http://img229.exs.cx/img229/3581/gh0sx.png
Golden Helmet
Gesundheit
22-02-2005, 20:17
Golden Helmet B)
http://img181.exs.cx/my.php?loc=img181&image=golden6ex.png
Tomix6: PORAŻKA!! nie popisałeś sie tym hełmem kształt taki jakiś dziwny, cienioanie praktycznie nieistniejące. Słabiutko 2+/6
Ges: Teraz lepiej, ale mogłoby być jescze lepiej. 5/6
Niech inni też to komentują a nie tylko, że "słabe prace", "żenada", itp. Powiedzcie im co jest źle co mają poprrawić itd.
Gesundheit
22-02-2005, 20:25
Ja bym mu dał 3/6 bo kształt hełmowaty a Polny łowca musi ekhm..ocenić albo ty Galik bedziesz sędzią.?
nastepny temat jaki?
i przyda sie jeszce jedne jury, po Polny Łowca jest jako drugi, a 3 żeby nie było remisów tzn. jeden za tym jeden za tym...
Gesundheit
22-02-2005, 20:33
To mamy 3 sędziów:
1:Rynek
2:Polny Łowca
3:Galik
Następne robimy...Topory (1 tylko)
Te zawody na wysokim poziomie..:P
moge tylko powtórzyc slowa Deja i dodac :
- Buahahahahahahaaaaaha! :D:D:D
Deju mam nadzieje ze bedziesz zagladal czesciej bo jedyny odwazny takie komentarze dawac :)
Shanhaevel
22-02-2005, 20:43
@Ges
Widać, że to wszystko prowizorka... Trzech sędziów... Dlaczego bierzecie pierwszego lepszego człowieka? Czemu by nie wybrać kogoś z np. Artistów? Nie żebym tu się wywyższał, ale oni yako-tako mają doświadczenie z grafami... Zorganizujcie to jakoś! I róbcie porządne grafy...
Polecam wpierw nauke rysowania, potem pojedynki...
@up
Dołączam się!
Ahahahahaha... O_o
Gesundheit
22-02-2005, 20:49
Galik jest artist afi też polny łowca jako tako a rynek hm m nie wiem..
Magic Blood Axe:
http://img15.exs.cx/my.php?loc=img15&image=axe3tf.png
@Ges
Widać, że to wszystko prowizorka... Trzech sędziów... Dlaczego bierzecie pierwszego lepszego człowieka? Czemu by nie wybrać kogoś z np. Artistów? Nie żebym tu się wywyższał, ale oni yako-tako mają doświadczenie z grafami... Zorganizujcie to jakoś! I róbcie porządne grafy...
Polecam wpierw nauke rysowania, potem pojedynki...
@up
Dołączam się!
Ahahahahaha... O_o
ja chcialem kogos z tych lepszych, a ges z jakims Rynkiem mi tu wyskakuje, a ja go naoczy na forum nie widzialem... dzisiaj mi sie nie chce rysowac, ale to i tak potraktujemy jako trening, bo jak jedna osoba ocenia to wiecie.... więc witamy Shanie w gronie jury... i wymyslajcie jakies konkurencje lepsze, bo narysuej armor, helm itd to poprostu wyzwania tylko w innym "trybie"...
Yy ja nie naleze do artists. Przykro mi:P, ale ja wciaz proponuje zrobienie konkursu dla wszystkich uzytk. bez nagrody, tylko w paincie.
Dobra dosumuje all wedlug mnie i jedno i drugie to shit bardzo maly obrazek malo widac ale wiem ze stac was na wiecej wiec wedlug mnie jest remis mnie ciezko zaskoczyc wiec postarajcie sie troszke :)
Polny Lowca
23-02-2005, 07:25
Moim Zdaniem Tomix Wygrywa! Choć jego hełm był plastikowy zbroja nie wyglądała jak kubeł na śmieci... Niestety ges twoja zbroja wygladała na krzesełko albo kubeł na śmieci.Hełm był troche lepszy ale ii tak wymaga wiele korekt :) jest
1\5:1(1\5=1 i pol) dla tomixa
Shanhaevel
23-02-2005, 08:09
@Ges
Chwila, chwila... Sprawdzałem profile Galika i Łowcy... Żaden nie ma napisane, że jest Artistem.
Gesundheit
23-02-2005, 08:57
@ UP :Tak ale robią grafiki niezłe (szczegulnie galik)
Gesund~
Nie wydaje mi się, żeby Twoje prace były wystarczająco dobre, żeby zaczynać konkurs.
Shanhaevel
23-02-2005, 13:31
Weźcie, kurde, najpierw nauczcie się rysować w Paincie... Bo to jest bez sensu...
Sorry Ges, ale Shan ma racje. A ja sie nie uważam za artista.
slimaczek
23-02-2005, 14:44
Popieram shana. Ges, weś może nie pisz takich tematów jak nie masz jeszcze dobrego doświadczenia.. (z wieżowcem też nie wiem po co pisałeś kiedy on jeszcze wcale nie był zorganizowany..)
Hmmm... No poziom konkursu nie jest rewelacyjny, resztę pozostawie bez komentarza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.