Pokaż pełną wersje : Czym lepiej walczyć na nowym świecie
R.u.F.u.S
22-02-2005, 17:37
Może mi ktoś powie jaką bronia najlepiej wybgrać knightem na nowym servie.
Niewiem co wybrać więć PROSZĘ O POMOC . :confused:
Clubem, ponieważ są łatwodostępne, tanie i dosyć dobre.
na nowym swiecie gsa bedziesz mial moze na 45-50lv, wczesniej bedziesz skazany na fs/bs, na clubach masz skull staff, oraz mozliwosc uzywania warhammera, do tego z poczatku nie musisz meczyc sie z spike/serpent, masz dostep do c-mace/d-hammer. jesli zamierzasz grac dalej niz 40lv, to axe/sword , jesli nie, to cluby.
R.u.F.u.S
22-02-2005, 17:50
Ale toporki bendą mało dostępne a mieczyki są cholernie drogie a ja niemam pacca tak to bym wybral Axy
cluby sa najlepsze ale z poczatku, gdy staniesz sie hlv bedziesz zalowac swego wyboru - wybierz, czy wolisz miec z poczatku latwo a potem trudno, czy z poczatku trudno a potem latwo. jesli nie masz zamiar dojsc do tego "potem", czyli do bycia hlv, to nie masz co sie nawet zastanawiac.
R.u.F.u.S
22-02-2005, 17:58
To musze sie bardzo szybko zastanawiać ! :confused:
Siergiey
22-02-2005, 18:15
Bierz swordy. Zanim na fsa uzbierasz bedzie chodzil po ok 15k albo mniej i wtedy zbierasz na eq, potem na gsa :P Na soldkach jesli bedziesz zgarnial ~10k kasy na dzien to w 2tyg kupisz gsa ;]
R.u.F.u.S
22-02-2005, 19:36
czy axy ?????????? bo juz niewiem :baby:
Jesli wychodzisz na main w pierwszych dniach i zamierzasz powaznie grac to tylko axe. W najblizszych dniach barbarian axe bedzie najlepsza bronia dla knighta na serwerze. Jesli najpierw zamierzasz potrenowac, to mozesz leciec w sword. Przy odrobinie szczescia wkrecisz sie na quest ze spikeyem.
Detharon
22-02-2005, 19:50
Na początku każda broń droga i malodostępna....
Cluby - war hammer często drogi...na początku pandotii po 10k chodził ech, c-mace można kupić na edron ale to małe pocieszenie, wogule cluby to słaba broń na wyższych lvlach.
Axe - jako takie, chyba najlepiej je wybrać, tylko mało dostępne.
Sword - z początku serpent-spike nie są drogie ale bright już będzie droższy nie mówiąc o gsie, można wybrać ale jak pisze...drogie są.
Wybierz sam, ja bym cluby wykluczył i myślał nad swordem i axem, jak jest nowy server to może swordami walcz - droższe ale łatwiej kupisz.
R.u.F.u.S
22-02-2005, 19:54
TO juz chyba sie potne niewiem juz wogule co mam wybrac zaraz sie w ****** i wezme inną profesje i bendzie taki problem ale nie zmieniając tematu to co swordy lepiej ????
Warloczek
22-02-2005, 20:07
Jeśli masz wybierać pomiędzy clubem a sword, wybierz sword
Ja na pandori wybrałem kbighta i poszłem na axe
dołujące jest to że cena k-axe dowruwnuje dla fs-a ;/
dlatego nadal biegam z dwravenem
Z mojego doświadczenie powiem ci tyle, jesli eni zamierzasz graćna poważnie to postacio wybierz club, jeśli masz zamiar na poważnie i szybko expisz (jesteś cierpliwy) wybierz sword, jeśli lubisz trenić wybierz axe, zanim nabijesz dobre skile to już będzie d lance w obiegu :D
zadaj sobie pytanie jak szybko expisz, i jak dlugo masz zamiar grac na tym serwerze ( ocen swoje mozliwosci do jakiego lv dojdziesz). jesli robisz np. 30lv w miech - to cluby ci sie nie oplaca, bo szybko ten wysoki lv zdobedziesz. ale jak np. miech zajmie ci zrobienie 20lv, to lepiej cluby, bo zanim dojdziesz na ten wysoki lv, to minie duuuuuuzo czasu....
R.u.F.u.S
22-02-2005, 20:41
w 2 miechy myslę że dojde do 40 lvl przy skillach 60 + . A grać tutaj chce no dość długo
jak masz zamiar tak expic, to axe. zdecydowanie axe.
R.u.F.u.S
22-02-2005, 20:53
to wezme axy wezme bo lubie soldki a z nich wypadają axe ringi :)
Ja polecałbym ci zrobienie runemakera (wiem, że dosyć trudno jest przejść rooka - totalne bagno - ale to później opłaci się). Robisz UHy/GFB i zarabiasz cash. Knightem robisz stale lootbagi (np. z soldierów, idziesz na Folde - chain army itp.). Przy wytrwałym robieniu lootbagów naprawdę można zrobić ogromne pieniądze i kupić fs-a. Później lootbagi z coraz lepszych potworów i zbierasz na bs-a (ale przecież mam już fs-a, więc tylko dozbierasz kilka/kilkanaście k).
R.u.F.u.S
22-02-2005, 21:08
zaraz przejde to piekło
jest tutaj tyle ***** że zaraz zwariuje jeszcze kilkdziesiąd expa ZARAZ WYGRAM NAD ROOKIEM :cup: a co do Rune makera to mam dosyc magow i drutow !
WRESZCIE ROOK ZA SOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Maleńka poprawka :
tutaj ludzie na Iridzie chcą 1-2 k za barb axe to koszmar !!!
zaraz przejde to piekło
jest tutaj tyle ***** że zaraz zwariuje jeszcze kilkdziesiąd expa ZARAZ WYGRAM NAD ROOKIEM :cup: a co do Rune makera to mam dosyc magow i drutow !
WRESZCIE ROOK ZA SOBĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Maleńka poprawka :
tutaj ludzie na Iridzie chcą 1-2 k za barb axe to koszmar !!!
I nie rozumiem czemu się dziwisz ... na nowych serwerach tak jest zawsze. Będziesz musiał cierpieć :P.
wybierz axy nie pozalujesz. Sam ich uzywam, i moge powiedziec ze sa swietne ;)
mati sorcek
23-02-2005, 20:06
No wiesz vhyba masz pacca...To u willarda kup se barbarian axe za 580 gp chyba
Wybieraj miedzy clubami lub axa'mi(clerical mace 510 gp na edron)
Ups sory...nie przeczytalem ze nie masz pacca...:(ja bym wybral cluby(morning star szybko wejdzie :) )
Evul Tibian
24-02-2005, 12:16
Proponuje ci club, bo odrazu po wyjsciu z rooka jedziesz na edron i za 540gp w sklepie kupujesz clerical mace
R.u.F.u.S
24-02-2005, 14:28
Mam już barbarian axe ponieważ posiadam hasła do kumpla konta z pacem :]
W tej chwili skille 34 \30 i rosną :)
Tylko bendzie problem ze zdobyciem d-lance !
Polak ziom
24-02-2005, 18:58
ja radze wybrac cluby sam je wybralem :P sa tanie a co do high leveli to potem bedziesz myślał ze lepiej bylo wybrac swordy ale ale moim zdaniem potem to juz nie bedzie robic wielkiej róznicy(moim znadniem ;])
R.u.F.u.S
24-02-2005, 19:19
Mam już axe i nienażekam ale będzie ciężko z główną bronią d-lance .
Kto mi doradzi co pózniej kupić jakiego axe na jakiego zbierac ??
Tylko że axy mają więcej obrony od clubów !!!
Ja gram na iridi to ci moge troche pomuc
8o
nick:Sir Yok ;)
aha btw tez ide w axe
AXE ROX
Zdecydowanie cluby, są łatwodostępne, robisz looty z hatchetów na rooku żeby było 600gp na maina, i na Edron możesz kupić Clerical mace (ew. jesli zdecydujesz się na axe możesz kupić barbarian axe)
Evul Tibian
25-02-2005, 12:23
Mam już axe i nienażekam ale będzie ciężko z główną bronią d-lance .
Kto mi doradzi co pózniej kupić jakiego axe na jakiego zbierac ??
Narazie chyba mozesz tylko na dwarven axe potem na knight potem na fire itd :p
@re r.u.f.u.s.
Orientujesz sie ze w tym temacie nabiles okolo 10 postow (nie chce mi sie liczyc) jest cos takiego jak edytuj !!
A co do tematu club ROX ;D
9 Mati Vice'Roy 64 - Pandoria
Mimo slabego skila nie czuje sie wcale gorszy ... mam ss'a i wh :D
I zamiast zbierac na drogie bronie mam kase aby kupowac seta :P
Tomeczek
26-02-2005, 05:20
Zgadzam się z moimi przedmówcami, jeżeli zamierzasz grać dłużej tą szlachetna profesją jaką jest knight osobiście i z całego serca polecam sworda :] ew. axe ale to juz jest tylko kwestia gustu (chodzi o różnice att i def).
Może mi ktoś powie jaką bronia najlepiej wybgrać knightem na nowym servie.
Niewiem co wybrać więć PROSZĘ O POMOC . :confused:
Ja na twoim miejscu (jak nie masz pacc'a) wybral bym cluby. Dosc tanie i dobre:P ale jak masz pacc'a to bym wybral jednak axe bo na edron jest barbarian axe za ok. 600gp. tez tanie i dobre... but ja zawsze wale clubami i nie zamierzam ich zmieniac.
Arathorn
26-02-2005, 09:13
to jeszcze zależy od profesji, sorc, druid -na nowym świecie- tylko club, palek-wiadaomo... No ale tobie raczej o knighta chodzi więc jeżeli masz zamiar dobić lvl 100+ iść na aniihlatora (:p) to nie club, jeśli nie będziesz miał 100lvlu to cluby ustepują innym borniom, ale za to najłatwiej je mieć na nowym świecie...
R.u.F.u.S
26-02-2005, 22:18
Jak na ironie
czwicze się w axach a mi wypadł warhammer no chyba się powieśić !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.