zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy serv-jaka bron??

WoJo91
22-02-2005, 22:09
Witam
mam takie pytanie-jaka bron wybrac dla paladyna na nowym servie?
nie chodzi mi tutaj o dist,bo to wiadome,ale o bronie - sword/axe/club(lub fist :p )?
trzeba jakos bic slabsze stworki typu wolf itp.(nie bede na nie tracil strzal/boltow a spearow nie bede zawsze przy sobie nosil...)
prosze o wypowiedzi i glosowanie w sondzie :]

P.S-wiem ze byl podobny temat,ale dotyczyl on knighta :)

Magical Trevor
22-02-2005, 22:15
Cluby ponieważ są najtańsze i najłatwiejsze od uzyskania.

P.S. First.

Kareas
22-02-2005, 22:16
Jeśli o przejście rooka chodzi to polecam macke... Po wyjściu z rooka oprócz dystansu myślę, że najlepszy fist :] Wiadomo, że nie będziesz wolfa/snake`a itp nawalał z bolta, ale też nie będziesz przy sobie nosił dodatkowej broni na takie stworki... Polecam fista... :)

Cors Ent
23-02-2005, 00:52
niby juz w pierwszych 2-3 dniach nowego serwera mozna zlapac war hamera i szybko pociagnac- ale potem zaczyna sie zonk. na wyzszych lvlach i skillach zaczyna sie odczuwac roznice ze cluby sa jednak słabe

Axe sa najlpesze- dlatego polecam axe

Gimlos
23-02-2005, 10:15
niby juz w pierwszych 2-3 dniach nowego serwera mozna zlapac war hamera i szybko pociagnac- ale potem zaczyna sie zonk. na wyzszych lvlach i skillach zaczyna sie odczuwac roznice ze cluby sa jednak słabe

Axe sa najlpesze- dlatego polecam axe Tyle ze jako palladyn on bedzie prawdopodobnie tylko w ciagu tych pierwszych 2-3 uzywal czegos poza distem.
Wg. Dla paladyna jako dodatkowa bron - club