Pokaż pełną wersje : Pod ziemią rotwormy, ale gdzie zejscie?
Maverick
23-02-2005, 14:20
Na mapie respawnu (na tej stronie :P), w punkcie 57, pisze ze pod ziemia sa rotwormy (na zachod od greenshore). Ale gdzie jest to zejscie??! Chodze, szukam już dwie godziny, ale zejscia nie moge znalesc :/ Jak ktoś wie gdzie ono jest, to niech napisze. pls...
Magical Trevor
23-02-2005, 14:38
Ja wiem gdzie to jest. Jak jest miasto to na południe od miasta jest taki mały lądzik wydłużony. Dziura jest na samym końcu prawie i trzeba ją otworzyć szpadelkiem.
owsik killer
23-02-2005, 15:03
ja tam bardzo czensto trenuje to jest swietne miejsce dam ci troche dokladniejsze wskazuwki na takim cypelku poszukaj ogniska kture sie nie pali taki krong malyh kamczkuw ic nadul powinny zaatakowac cie 4 pajonki skrenc w prawo zaatakujom cie 4 trujonce pajonki idz dalej i porozglondaj sie trohe i znajdziesz zkopanom dziure ( musisz miec lpate, i line zeby wyjsc)
ja tam bardzo czensto trenuje to jest swietne miejsce dam ci troche dokladniejsze wskazuwki na takim cypelku poszukaj ogniska kture sie nie pali taki krong malyh kamczkuw ic nadul powinny zaatakowac cie 4 pajonki skrenc w prawo zaatakujom cie 4 trujonce pajonki idz dalej i porozglondaj sie trohe i znajdziesz zkopanom dziure ( musisz miec lpate, i line zeby wyjsc)
Modki zróbcie coś z takimi, za przeproszeniem, debilami umysłowymi :D ... Jak się koleś nie nauczysz pisać to cie chyba własnoręcznie za***** :evul: . Bana takim mamutom, co w szkole pewnie nigdy nie byli.
Przepraszam, że odświeżam ten bardzo stary temat, ale moje pytanie brzmi: czy dziurę do zejścia na roty trzeba wykopać łopatą czy czymś innym, bo jeden użytkownik napisał o jakiejś szpadelce.
shovel=łopata=szpadel
...
@up
Łopata i szpadel to dwie inne rzeczy ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.