zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czegu tu tak naprawde brakuje??

Bossmanek
06-02-2004, 21:22
Mojim zdaniem macie mało satysfakcjonujący dział "Download" prawie nic tam nie ma ;( Wielki plusem by byuo jak byście dodali nową grafike do tibi albo coś w tą stronek kolejna sprawa dla nie kturych dobry pomysł aby zrobić Chata(Czata) na którym by cały czas pełnił "Warte" jakis modek i by mógl odpowiadać na rózne pytania i sugestie nastepną sprawe kieruje do "Matkusa" (pozdro,i szacunek) aby wytłumaczył dlaczego nie działa jego kanał IRC TU LINK DO IRC`ka (http://soran.block.punkt.pl/matkus/irc.php/) no i by to byuo na tyle :) prosze o komentarze i po raz pierwszy o niezamknięcie mojego tematu ;) :D :)) :P :]

marred
06-02-2004, 22:55
A czego sie spodziewasz w downloadzie? Tibii GG? Macro? IRC chyba wystarcza, nie wiem po co jeszcze do szczescia Czat, a sluzbe tu pelnia moderatorzy i uzytkownicy, tez mozna zadawac pytania i otrzymywac na nie odpowiedzi

Hegemmon
06-02-2004, 23:08
Mojim zdaniem macie mało satysfakcjonujący dział "Download" prawie nic tam nie ma
1 a co byś tam chciał??
2 tak jak mówił matkus; bosal i inni wszystko w swoim czasie... admini pracująnad update całej strony a oni nie żyją tylko tą stronąwięc to trochę potrwa
Wielki plusem by byuo jak byście dodali nową grafike do tibi
tam chyba jest grafika do tibii :P
dobry pomysł aby zrobić Chata(Czata)
wystarczy IRC a właściwie to IRC jest czatem :P
na którym by cały czas pełnił "Warte" jakis modek i by mógl odpowiadać na rózne pytania i sugestie
a co to jakaś straż obywatelska??
do tego jest forum na którym i tak można znaleść jużodpowiedzi na setki pytań

Czegu tu tak naprawde brakuje??
Ja nie wiem i Ty też nie wiesz...

sesaj
07-02-2004, 07:23
Bossmanek, skoro masz problem z MIRCem i chcesz zeby Ci ktos pomogl, to napisz przynajmniej jaki masz dokladnie problem. Ja uwazam ze tak latwiej bedzie Ci pomoc.

Bossmanek
07-02-2004, 23:18
ten irc`ek mi sie nie otwiera nie wiem dlaczehgo otwiera sie nowe okno i czekam czekam i nic nic a nic :( nie wiem o co chodzi ?( :( X( ;(

$corcerer
07-02-2004, 23:52
emmm, tam trzeba było odpowiedzieć twierdząco przy monicie o instalacje skryptu, a potem cierpliwie czekać.....