Pokaż pełną wersje : co powiecie na zgłoszenie portalu do tegorocznej edycji Rekiny Internetu?
konkurs ma wyłonić najbardziej popularne strony itepe
jak narazie tegorocznym faworytem jest wielkarzeczpospolita.pl z, uwaga, zaledwie 6.5k głosów
co oznacza 6.5k głosów? ano to że skoro jeden user może oddać zgodnie z regulaminem ~30 głosów, to na naszego faworyta głosowało maks 500 ludzi
500 ludzi? co to dla nas?
strona ogranizatora: rekiny.pl
w sumie dobry pomysł, w Tibii.pl drzemie ogromny potencjał! trzeba to udownić! ;)
Vanhelsen
24-02-2005, 00:33
Jestem za!
Tylko co na to powie MatKus :)
Albo nie :P
Ci którzy byli tu rok temu pamiętają chyba
T O S T Y
:P:P:P
ooo tak.
Obiecywanie Bosala.
Jakieś bonusy, pierdołki, różne nagrody. Ale mamy wygrać. Nakupcie tostów. to była akcja :].
A ile śmiechu? :P
Co do tematu - w takim razie to łatwizna, lecz pamiętajcie ze to raczej nie jest koniec głosowania :P
Choć możemy wygrać (tak myśle :P )
@eerion
Chi?? :D :P
@topic
W sumie nie ma żadnych przeciwwskazań, a strona mogłaby dzięki temu zyskać....
nie tylko strona. Tibia by została bardziej rozrekalamowana. Pytanie czy to dobrze czy źle:]
e, no tak, tosty były porachą
tutaj co prawda będą namawiać do głosowania za pomocą płatnych esmsów (bue...), ale z taką ilością userów wystarczy mailowe tsunami
looknijcie tylko, wielką rzeczpospolitą dziennie odwiedza tylu ludzi ilu tutaj jest naraz w dowolnej chwili po południu, wrp ma tyle hitów od początku swego istnienia co tibia.pl w ciągu miesiąca
i to oni mają nosić palmę zwycięstwa? : D
edit:
yup, głosuje się codziennie niestety przez calutki miesiąc, to jest konkurs dla fantyków po prostu, większość ludzi ma dosyć po wysłaniu trzech postów
Poopieram pomysl ^^ z tego co wiem mozna chyba glosowac codziennie?? Nie wiem dokladnie ale popieram pomysl i czekamy na decyjze MatKusa xD
Moje zdanie jest takie, że można nawet niusa napisać. Damy tego o tostach tylko zmienimy słowo "tosty" na "rekiny internetu" oraz słowo "kupujcie" na "wysyłajcie SMSy" i będzie cool.
To było oczywiście żart :)
A tak poważnie, to na forum modków drom założył o tym temat i na spokojnie sobie o tym gadamy. Nie pali się, co miesiąc są eliminacje, a pod koniec roku końcowe wybory, więc mamy czas na podjęcie decyzji.
@up a o kronice jest temat?
@topic Pomysł dobry, za dużo raczej się nie osiągnie, ale zgłaszając się strona nic nie traci, więc jastem za.
BOSAL!!! TRZA SZYBKO COS ZROBIC Z BIKE4 I ZGŁOSIĆ!!!(a co, zły pomysł??)
z tymi esmsami to jest ogranizatorów przegięcie lekkie
ktoś się cynicznie nawet pytał czemu po prostu nie przelew, mniej zachodu
zalewanie esmsami było wykorzystywane w sytuacjach podbramkowych, zawsze znajdował się ktoś gotów wywalić kartę 100zł na to, dziwne ale prawdziwe
obecnie trwa mała zakulisowa walka z org. o wywalenie tej możliwości
edit:
@Wieszok
smsów nie trzeba, absolutnie!
to jakaś chora paranoja jak dla mnie
jestem pewien, że obejdzie się bez ani jednego, wystarczy popatrzeć ilu ludzi jest np. teraz on line, to być może nawet więcej niż mają wszystkie pozostałe biorące udział w eliminacjach strony razem wzięte
Vanhelsen
24-02-2005, 17:57
Ey, nie trzeba głosować przez SMS'a. Można przez e-maile więc problemu z kasą nie mamy :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.