Pokaż pełną wersje : Nowy potworek <lol>!?
http://img.photobucket.com/albums/v717/Petozu/tibia0011.jpg
odazu mowie ze to nie fake
Hasharek
23-02-2005, 21:03
no ciekawe co to jest!!!!!!!
nawet jesli to nie fake, to masz tak nowe wiadomosci ze hoho...
popatrz na date...
nie chce wiedziec co to u Ciebie swiezy chleb...
pewnie sucharki wcinasz http://www.l4m3egg.republika.pl/r.gif
Lol bylo pelno razy..alez to ciekawe wow!
Moze stalker:P
on przecie znika chyyba no nie??:P
[]Artimos[]
23-02-2005, 21:15
Bardzo mało prawdopodobną hipoteza może być to że jakiś GM sie na niego wkurzył i go zabił a niechce robić afery więc to zamazał :D Nic innego mi do głowy nie wpadło :o
zabil go jakis human który potem deletnął chara
zabil go jakis human który potem deletnął chara
mi sie wydaje ze to gm albo blad grafiki a coinnego moglo zabic?? :p :p
jak NPC zabija to nie wiem czy nie pisze w ogole deada czy pisze wlasnie tak.
ale to na wlasna prosbe.
@up
jak npc zabije to bedzie np. killed by fire
@topic
poprostu jakis bug -.- nie ma sie czym podniecac. Slyszalem tez, ze do zabicia mozna uzyc trap ( albo przynajmniej kiedys mozna bylo )ale bylo to dosc trudne - moze wlasnie ten gosc zginol przez trap i dlatego nic nie pisze.
Dawny Gnom
24-02-2005, 09:51
Jak ktos ma taki z***any nick jak blood ivann to sie niedziwcie :D ze nawet bugi sie go trzymaja :/
ech
Matrixen
24-02-2005, 10:44
Ej Petozu2 Nie Mówiłeś przypadkiem do jakiegos Strażnika ( Fuck You) :P
o co wam chodzi ze sie podniecam -.- poprostu pierwszy raz widziaelm cos takiego ;/ i chcialem pokazac
Matrixen:
Nie mówilem do straznika bo to nie moja postac; P
Poison czyli mozliwe, ze zginal od trucizny,np. na rooku na prawdopodobnie katana quest sa te dymy trucizny, jak one cie zabija pisze wlasbie takie cos
Poison czyli mozliwe, ze zginal od trucizny,np. na rooku na prawdopodobnie katana quest sa te dymy trucizny, jak one cie zabija pisze wlasbie takie cos
wtddy pisze by poison :)
lol... jak widze ten temat i te noobowskie posty (nie wszystkie) to mnie glowa boli <_< jak zginiesz na trapie to killed by hit ( przed tym update ze skullami mozna bylo tak zabijac, teraz trap nie robi nic ludzia ) jak npc cie zabija a jest to chyba only straznik to by fire jak zginiesz na poison to by poison a jeszcze ktos napisal ze GM mogl go zabic >_> to bylo poprostu pro;] GM nie moze ingerowac w gre <_< odrazu za to moze byc zdymisjowany... tzn moze banowac ale chodzi mi o to ze np nie moze zabic kogos badz jakiegos lured potworka >_> a poprostu to jest zwykly bug albo autor zrobil fake >_>
Velsantis
24-02-2005, 16:19
http://img.photobucket.com/albums/v350/Kazire/UO0041.jpg
;D
lol... jak widze ten temat i te noobowskie posty (nie wszystkie) to mnie glowa boli <_< jak zginiesz na trapie to killed by hit ( przed tym update ze skullami mozna bylo tak zabijac, teraz trap nie robi nic ludzia ) jak npc cie zabija a jest to chyba only straznik to by fire jak zginiesz na poison to by poison a jeszcze ktos napisal ze GM mogl go zabic >_> to bylo poprostu pro;] GM nie moze ingerowac w gre <_< odrazu za to moze byc zdymisjowany... tzn moze banowac ale chodzi mi o to ze np nie moze zabic kogos badz jakiegos lured potworka >_> a poprostu to jest zwykly bug albo autor zrobil fake >_>
Autor nie zrobil fake ^^ i sie z toba w 100% zgadzam -.- zabil go poison -.- i tego nie widac :/ to jest bardzo dobre ;/
Mój kumpel tez mial takie cos na starej postaci i mówil ze padl od poison 0o
Mój kumpel tez mial takie cos na starej postaci i mówil ze padl od poison 0o
no to ja juz nie wiem :P moze poison ma nowa nazwe ^^ jakas tajemnicza ktorej nie znaja nawe GM!<lol2>
No wiesz ten kolo to taki nOOb i moze sciemnial -.-' ale tak mi powiedzial :|
Arathorn
24-02-2005, 18:19
mi się wydaje ze to jest tak jak ktoś wcześniej mówił, że ktoś go ubił i delete'nał chara..., a co do pułapki to teraz (prawie na pewno) nie da sie nią zabić człowieka, kiedyś się dało i było "killed by a hit"...
Med shotpira
24-02-2005, 18:28
moim zdaniem to jest fake !!! X(
Albo jakis blad... 8o 8o Albo......chlopa zabil rat i poprosil Gm'ow aby nie pokazywal tego na stronce...:D :)
Gandalf Black
24-02-2005, 18:37
Jak sie chara deletnie to i tak zostaje ze ktos go zabil tylko jak sie wlika na ta osobe to strona muwie ze takeij postaci niema. NPC moze zabic nietylko straznik moze tagrze zabic Sam w Sklepie w thais , Ochroniarze krola tibianusa (Ci z TBI) Jeden Necromanta NPC na Pewnym Quescie. Mozna zginac na Bansi Quescie jak sie ale cos tam zrobi i sie wejdzie do jakiegos ognia a kagrze od trapa kiedys moglo sie zginąć i w Tedy pisalo Kiled by Trap a nie HIT.
co za ****a kretyn zrobil fake ... uwierze jezeli wejde na tibie.com i zobacze... a tam co? dedy ukryte... stary takie kity wiesh komu mozesz podnieca cie to ****a ze ludzie musza myslec.. ty sie ****a lecz dzieciole ****a... jara cie to? ****a pewnie to twoj char* wez wogole ****a nie w****iaj ludzi... niech ci ****a stanie z zajary
admins* sry ale sie w****ilem.. n00b robi fake... ukrywa dedy (dowod na scieme) potem go to podnieca... idz sie ****a lecz nubie...
p.s... czysty krzyklad NOOBA
P.S blood ivan twuj stary
Mental II
24-02-2005, 19:31
Błąd na stronce
Cervantes666
24-02-2005, 19:36
LOL i tyle ci powiem !!! :]
co za ****a kretyn zrobil fake ... uwierze jezeli wejde na tibie.com i zobacze... a tam co? dedy ukryte... stary takie kity wiesh komu mozesz podnieca cie to ****a ze ludzie musza myslec.. ty sie ****a lecz dzieciole ****a... jara cie to? ****a pewnie to twoj char* wez wogole ****a nie w****iaj ludzi... niech ci ****a stanie z zajary
admins* sry ale sie w****ilem.. n00b robi fake... ukrywa dedy (dowod na scieme) potem go to podnieca... idz sie ****a lecz nubie...
lol?-.- tak zrobilem fake -.- i ty opanój sie bo ci zylka peknie -.- juz poraz 3 mowie ze to nie fake -.- wiecie co -.- nie wiedzialem ze na tibia.pl jest tyle n00bkow ;/ ludzie :/ ten mowi fake tamnten fake ;/ poco ja to wklejalem -.- i prosze mnie od n00bow nie wyzywac -.- wlazlem na tibia com i patrze ze juz nie ma tej smierci :/ wiec jak chcecie to nie wierzcie ;/ mi to nie zalezy ;/ tylko pan M@niek jest bardzo inteligetnym czlowiekiem^^ musze mu to przyznac :) :cup: dla ciebie m@niek :)
Nie da sie ukryc dedow. Da sie ukryc chary ale nie dedy. Znikaja one po 3 miesiacach chyba :)
Drogi M@ńku: nie stresuj sie tak bo mam klopoty z czytaniem tych cenzurek :P
Nie da sie ukryc dedow. Da sie ukryc chary ale nie dedy. Znikaja one po 3 miesiacach chyba :)
Drogi M@ńku: nie stresuj sie tak bo mam klopoty z czytaniem tych cenzurek :P
hehe popieram :P a gosc to wogule przesadza :/
jak juz to twoj stary .. pozatym po co go obrazasz ? ta wypowiedzia pokazales calemu forum tibia.pl kto tu jest noobem pozatym jak ukryc dedy? bo mam deda na orc warriorze i denerwuje mnie i chce go ukrywac : - ( napisz mi jak to sie robi ok ? na gg albo maila albo pw : ) Plssss bo ty jestes mastah i wiesz wszystko a ja szary nub : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( prosze cie powiedz mi ! : ((((((( hrhr ~
p.s moj znajomy zna dobrego psychiatre chcesz namiary ? : )
jak juz to twoj stary .. pozatym po co go obrazasz ? ta wypowiedzia pokazales calemu forum tibia.pl kto tu jest noobem pozatym jak ukryc dedy? bo mam deda na orc warriorze i denerwuje mnie i chce go ukrywac : - ( napisz mi jak to sie robi ok ? na gg albo maila albo pw : ) Plssss bo ty jestes mastah i wiesz wszystko a ja szary nub : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( prosze cie powiedz mi ! : ((((((( hrhr ~
p.s moj znajomy zna dobrego psychiatre chcesz namiary ? : )
eh :D dzieki :) stary ;) bo ten koles to jest mastah :D jak to powiezdiales :P ja tez chce ukrywac deady ;( jak to sie robi :( n00b plx -.-
Arrow Man
25-02-2005, 10:28
Hail Dragonbreaths,Hail Shadys :)
Mysle ze ten ss jest prawdziwy. Znam Petoza od dawna i to nie jest jego postac bo gralismy na tym swiecie
Nick: Arrow Dragonbreath
Vocation: Knight :axeman:
Lvl: 16 (growing up)
Skills: 57/58 (growing up)
Grevamba
25-02-2005, 13:14
Co to jest?Odpowiedź jest prosta jak drut...
'B U G'
>>Anonim<<
25-02-2005, 13:30
To zwykły fake sami zobaczcie :
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Blood%20Ivann
Jakoś koleś ma czyste konto
ZWYKŁY FAKE !!
A WSZYSCY TACY PODNIECENI
@up : kuuurde!Byleś pierwszy z tą informacją
chyba fake chociaż dedy po jakims czasie znikaja.
nie wiem co to może być.
@M@niek : "Yntelygent" is he?
Rumcajs :P
25-02-2005, 17:01
twój pierwszy post bo chyba tak?! wiecej przynajmiej nie widziałem :cup:
Arnitch De Knight
25-02-2005, 17:50
chyba wiem może masz słabego neta i ci sie nie zdążył otworzyć cały i mogłeś szybko wszystko robic jak tam raz miałem ale po 10 minutach mialem już co mnie zabiło okazało sie że to rtoworm ale to tylko przypuszczenia nie mówie że to prawda!!
http://img.photobucket.com/albums/v350/Kazire/UO0041.jpg
;D
qr...... fake jak ktos sie ma wypowiadac ze to jest fake to niech nie komentuje :/ a co on tez ma slabego net ;(
>>Anonim<<
PISALEM ZE ZNIKL DEAD!!!!!!!!!!!!! BO PO JAKIMS CZASIE ZNIKAJA X( X( X( JAK BYS NIE WIEDZIAL X(X( X( X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.