Pokaż pełną wersje : Outlaw camp
Po pierwsze:
szukalem nie znalazlem
Wiec tak:
Czy w Outlaw Camp na powierzchni sa tylko wild warriory nie liczac zlurowanych czy biegaja se tez huntery?
huntery też są tylk otrzeba wiedzieć gdzie...
huntery też są tylk otrzeba wiedzieć gdzie...
czy da sie expic na wild warriorach bez rzyka napotkania huntera??
tak... chyba, że się za bardzo wychylisz lub ktos zluruje :)
Ze jeszcze mozna spotkac minoski np Mino Archera :) Rata :D itp No i przede wszystkim Huntera ale jesli znasz droge na pewno na niego nie wpadniesz sam chyba ze ktos go lurnie :)
Hmh a ktos potrafilby mi objasnic droge i czy duzo tam ww ?
Zdaje mi się że musisz poprostu iść po północnym brzegu Outlaw Camp, tam są Wild Wariory, a i chyba w Outlaw Camp, biega też Mino Mag i Mino Guardy ?, a Huntery najłatwiej spotkać zapuszczając się w środek Outlaw Camp (tam między krzaki).
Lord_Nerevar
24-02-2005, 10:55
No to tak, przy wejściu WW, na lewo od wejścia wzgórze uwaga mino archer.
na środku jest obóz... troche ponizej zamku outlaw jest obóz ww i hunterów, na lewo od neigo są minoski. Nawewno są jeszcze gdzieś WW ale nie jestem pewien gdzie..
ciemne dropsy
24-02-2005, 13:56
Niedaleko glownego obozu (tam dgzei mzona sprzedac rozne *******ki) na zachod (pare krokow) znajduej sie dziura ktora trzeba rozkopac lopata, neistety jest ona ukryta pod drzewem, Tam jest dosc duzo ww i nic pozanimi.
Niedaleko glownego obozu (tam dgzei mzona sprzedac rozne *******ki) na zachod (pare krokow) znajduej sie dziura ktora trzeba rozkopac lopata, neistety jest ona ukryta pod drzewem, Tam jest dosc duzo ww i nic pozanimi.
dzieki sprawdze to wrazie czego wezme z bp uh :)
Ledwo wejdziesz do Outlaw Campu pojdziesz troche w dół i już masz wild wariorki :p sam tam byłem nie wiedziac ze tam huntery biegaja 8o na 20 lvl kngihtem skile:52/44 :confused: :cup:
Jak chcesz wiedzieć gdzie jest Outlaw Camp to spójrz na tibia.pl ( http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn ) tam na mapie znajdź miejsce z numerkiem 45 ( to jest chyba gdzieś pod Kazordoon )
ciemne dropsy
27-02-2005, 11:58
Dobra objasnimy caly OC. (no quest plx)
Wlazimy idziemy kawalatek w dol mamy 3 ww
idziemy w prawo dochodzimy do wierzy i mamy tam jednego mino archera
Jestesmy w obozowisku kolo H.I - idizemy w lewo 3 ww mocniej w lewo hunter.
Idziemy w dol na poczatku ukryta za drzewem jaskinia, nizej - hunter.
Jaskinia - Idizemy do gory 1 rat - idziemy dalej 2 ww.
W pokoikach na -2 mamy po jednym albo po 2 ww w zaleznosci od pokoiq.
To chyab na tyle :D
Royal_Knight
01-03-2005, 20:30
Sluchaj.... Nie musisz sie obawiac hunterow. Jesli mieszkasz w Venore najmniej noobowym (oprocz AB) miescie to idz na amazonki. Na 17 levcu za******* dwa hunterki. Spoxik a zreszta amazonka daje 60 xp a valkyria 85 ;)
>>>TRIMERA RULEZZZZZZ<<<
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.