Pokaż pełną wersje : ważne:Wielkie Pk`wanie w Ab warto zobaczyć
Bossmanek
07-02-2004, 02:11
Dzisiaj o godzinie 0.26 w ab na danubi przyszło około 20 szwedów ubranych w różowe stroje i pkowali kogo popadnie w śród tych szwedów wypatrzyłem 2 polaków czyżby zdrajcy? Jutro planowany jest odwet tak powiedziała paru polaków hight levelowców a tym Szwedem/Polakiem okazał sie : Kler , Lord Jabarusi ;( Jak mi sie uda to wstawie screena z tej bitwy nie wiem czy to poskutkuje ale jak by co to moge wysłać przez gg 3992089 ;)
A PK`wali :
Lord Jabarusi: Knight , 30lvl , Kazodroon
Sajmon The Spellmaster: Sorcer , 32lvl , Kazodroon
Orb Kinski: Master Sorcer , 24lvl , Carlin
Kler: Elite Knight , 48lvl , Ab'Dendriel
Maddnes: Knight , 8lvl , Carlin
Drani: Elite Knight , 68lvl , Venore
Gowukage: Sorcer , 15lvl , Carlin
Dalitas Drainer: Royal Paladin , 43lvl , Venore
Bacardis: Royal Paladin , 40lvl , Edron
Gizon man: Knight , 17 lvl , Carlin
Hivile: Knight , 17 lvl , Carlin
P.S: To i tak jeszcze nie wszyscy buyo ich 2 razy tyle ale akurat tyle mi sie udało uchwycici na screenie :]
JUTRO, a właściwie dzisiaj rozpoczyna sie wojna na danubi więc nie radze wychodzic z depo :/
Bossmanek
07-02-2004, 02:33
a o co chodzi wgule o w tej wojnie?? moze mi to ktos wytlumaczyc? ?( X(
"w śrud tych szwedów wypatrzyłem 2 polaków czyrzby zdrajcy? "
Czy ty w ogole czytasz co napisales, zanim wystawisz posta na forum? I nie chodzi mi o (tragiczna) ortografie.
Był już temat o wojnie na danubi, najlepiej poczytaj forum na tibia.com i wypowiedzi ludzi...
wojna FC RF RD przeciwko RS :)
Bossmanek
07-02-2004, 02:41
nic nie pasuje wam :(( namęczyłem sie tyle zeby zrobic a wy nie doceniacie :( ;( To napisz cos ciekawszego?
Jestem z rubery
07-02-2004, 13:43
dalej dawaj tego ss na gg albo emaila :P
[email protected]
Bossmanek
07-02-2004, 14:55
Ok juz ci wysyłam :D Mówie ci polewka
ja tam bym im pokazal, ale gram na lunarze, musicie zebrac ekipe i nakopac im ile sie da, przeslij mi ss na gg, moj numer: 1225840
WYPIERDASEK>Knight>lvl23>Lunara
(Przyszedl czas na ostry trening!)
Bobercjusz
07-02-2004, 15:04
mi tez daj na
[email protected] i jak chcesz to moge go wrzucic do neta i dac na foruma zeby go kazdy zobaczyl okik?
jagiellon
07-02-2004, 19:19
mi też daj choć gram na julerze e-mail
[email protected]
Ja tez chce SS na
[email protected] lub
gg 4837606.
A co do wojen to ja sam w przyszłosci mam zamiar zebrać ekipe i mścić się na brazylijczykach bo to oni zawsze mnie PK'ują X(
Bossmanek
07-02-2004, 22:37
ok wysle wam później bo narazie nie mam czasu :D ;)
A włąściwie to o co ta wojna? ?(
Banda mowi na siebie Team Carlin i watpie czy to tylko szwedzi ... rozne gildie rozne narodowosci .. poprostu od czasu do czasu sie "zabawiaja" ... pozniej kilku kolesi z Ab ubralo sie w czarne Barwy i chyba ich przegonili czy sami sie rozeszli ... nie wiem siedzialem w Depo ;P
Bossmanek
07-02-2004, 23:24
Zaczynam WYkład prosze usiąść i słuchać a wiec tak :
90% userów tibi to młodziez w przedziale wiekowym
12-16 i jesli kogos wyzywaja , kjradna, zabijaja to i tak pozostaja anonimowi a karzdy chce być najlepszy w tibie wiec sa prowadzone wojny domowe , chodzi w nich o to kto jest lepszy i silniejszy karzdy chce sprawować władze wiec np Polacy biją Szwedów a Szwedzi Polaków proste i logiczne :)) ;) :D :]
Bossmanek
07-02-2004, 23:30
Dzoshu a kto sie okazał bohaterem i sie przeciwstawił PK`wcą???? ?( :(
Czyli ta wojna toczy sie bez żadnego konkretnego celu?
1. Bosmanek
Jesli nie przeczytales PW radze przeczytac, od jutra zaczynam wstawiac kolejne upomnienia.
2.
Wojna jak to wojna, komu sie nudzi, zaczyna grac na nowym swiecie to chce sie pobawic w PK.
A ta grupa jak patrzylem na community to szwedow wielu nie widziala w swoich szeregach, jest to zwykla prowokacja i nic wiecej.
Sir_alex
08-02-2004, 00:39
No to mi też wyślij tego screena
[email protected]
z góry dziekuje
Tibia Cool
08-02-2004, 08:46
Renihali
08-02-2004, 15:59
[email protected]
Czekam
Please :] :] :] :] :] :]
Może tego screena ktoś tu wstawi?
Jeśli prześlecie do mnie to wstawię...
[email protected]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.