Pokaż pełną wersje : COś taKIego...
Mam do was pztanie, czy jest taki czar, ze mozna sie zamienic w potwora ale lvl i skille miec takie same
PS cos y za z mi w skakuje i inne klawisze tesz sie pomiszaly X(
Tak
Create Ilusion
Utevo Res Ina "Nazwa potwora<tylko niektore mozna>
Syros Keas
24-02-2005, 20:01
PS cos y za z mi w skakuje i inne klawisze tesz sie pomiszaly X(
jeśli masz xp zmień ustawienia z języka : Polski 214 ---->Polski :)
Już z klawiszami wszystko ok. Kolega z serwera mówił mi że ściągnął jakieś tibia makros czy coś takiego i że można tam tak zrobić że nie trzeba mieć pochodni ani niczego aby wszędzie było jasno. Mówił też że można tam ustawić tak aby gość którym się chodzi był np. dragon lordem 8o ale skille swoje zachował.
PS:czy to prawda i czy inni gracze widzą jaką się jest postacią?
Już z klawiszami wszystko ok. Kolega z serwera mówił mi że ściągnął jakieś tibia makros czy coś takiego i że można tam tak zrobić że nie trzeba mieć pochodni ani niczego aby wszędzie było jasno. Mówił też że można tam ustawić tak aby gość którym się chodzi był np. dragon lordem 8o ale skille swoje zachował.
PS:czy to prawda i czy inni gracze widzą jaką się jest postacią?
Nielegalne to jest. Ty widzisz sie jako potworka, a inni widza cie jak normalnego gracza z normalnym outfitem.
Nie... ale ten program jest zły i trzeba się go pozbyć :P
Kolega z serwera mówił mi że ściągnął jakieś tibia makros czy coś takiego i że można tam tak zrobić że nie trzeba mieć pochodni ani niczego aby wszędzie było jasno że można tam ustawić tak aby gość którym się chodzi był np. dragon lordem ale skille swoje zachował.
Wszystko sie zgadza, ale dodalbym jeszcze ze dzieki temu programowi mozna rowniez zalapac keyloggera, stracici konto albo dostac bana. Program ten zmienia wyglad tylko na poziomie Twojego klienta, aby inni Cie widzieli np. jako smoka musisz rzucic wyzej wspomniany czar.
jeśli masz xp zmień ustawienia z języka : Polski 214 ---->Polski :)
Po prostu wystarczy wcisnąć CTRL+SHIFT.
dzięki za ostrzezenie ;) .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.