Pokaż pełną wersje : Dzieje pewnego malego Knighta (ss z Secury)
Na tej stronie www.TibiaMici.republika.pl zamieszczone sa ss-y z mojego nowego chara... Oglądajcie mozecie omawiac :P ale pamietajcie ze moj lvl jest niski i prosze o wyrozumialosc wiem ze te ss-y nie zrobia na nikim takich wrazen jaki wiele innych ss-ow z wypraw na demony itp. Strona jest co jakis czas katualizowana z czasem beda coraz ciekawsze sreeny... hmm... to chyba na tyle chociaz jeszcze jedno strona nie zawiera zadnych wirusow mnieliscie juz okazjie ogladac moje ss-y z czasow kiedy gralem Czarna Diablica to to tyle Dzieki i cy'a
takie sobe, nudne(ale czego sie mozna spodziewać po 13 levelu :D), a eq nie pokażesz "bo się będą śmiali", czy "bo zobaczą, że grąłem na mc", czy "bo zobaczą, że miałem innego chara"???? ;)
No cuż eq bylo dobre przed smiercia do ktorej doprowadzila "Boombella" a poniewaz mi marudzicie ze nie pokazalem bo sie boje czy cos wiec na stronie widnieje juz ss na ktorym widac moje staty i sprzet...
Kamlot De'Kapy
25-02-2005, 09:18
O ja szkoda ze k legsy i reszte straciles :( a mi sie nawet te ss podobaja :p
Narazie nic ciekawgo Zrób skille po 60/60 i nie wstydź się eq pacanie!! :/
btw: Znam Boombelle z widzenia ;/
Stona moze nie dzialac przez jakis czas z powodu przekroczenia limitu .... poniewaz jest w republice chetni ktorzy chca zobaczyc moje ss niech postaraja sie o nieco cierpliwosci ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.