Pokaż pełną wersje : Co zrobić gdy jestes uwięziony w domku
;( Witam, jeden typa który sobie wykupił Pacc`a krzyczy że chce ukazać swój domek do oceny daje karzdemu zezwolenie na wejście i potem zamyka że się nie da wyjść. Co zrobić by wyjśc, czekać aż on wypuści?? Czy da się jakoś szybciej wyjść?? Help szybko PLz
wpisujesz: alana sio "<twój nick>
np. alana sio "gizmin
wpisujesz: alana sio "<twój nick>
np. alana sio "gizmin
hyh, do tego chyba trzeba być sub-ownerem a jak ktoś Cię zaprasza do domku to chyba nie daje Cię odrazu na sub-ownera?
Sibie można zawsze wykopać z domku, obojętnie czyjego i czy się jest subownerem czy nie.
To co poprawnie mam wpisać z nickiem:
alana sio "gizmek" ??
Sibie można zawsze wykopać z domku, obojętnie czyjego i czy się jest subownerem czy nie.
acha to sry, bo nie byłem pewny xD
Dwimenor
25-02-2005, 11:32
Wpisujesz: alana sio<spacja>"Twój nick w Tibii
" cudzysłów dodajesz jeżeli twój nick w Tibii jest dwu/trzy wyrazowy.
Udalo sie karzdy moze sie w taki sposob wydostac :)
Nie dawajcie sie oszukać tak jak ja :)
czyżby Tiga the Sorcerer? bo dzisiaj się chwalił/a że już 10 k na tym zarobiła -.-
Magical Trevor
25-02-2005, 16:39
OMG! Ja też tak chce. Ładuje cie do domu na invite, jak cie nie chce wypuscić to zabierasz wszystkie itemy i sie wylogowywujesz, po jakimś czasie się ładujesz i se spokojnie wychodzisz -.-
Avalanche
25-02-2005, 16:47
Do czego jest ta komenda Alana sio "nick? co ona daje?
@magical~
Ja myśle, że ten domek jest pusty...
@up
Wpisujesz Alana sio "....... i teleportujesz się przed drzwi domq. Czar przydany do GH - gdy jesteś na samej górze, możesz się szybko z niego [czyt. GH] wydostać
czyżby Tiga the Sorcerer? bo dzisiaj się chwalił/a że już 10 k na tym zarobiła -.-
Zgadza się. Możliwe że jeżeli i ty siedziałeś to byłeś ze mną. Jak troszke podybyłe, to później wszedł Liwif , ja na całe szczęście widziałęm tego kolesia i wiem że jak on gdzieś jest to od razu zwiewać do depo :), wylogowałem się i wlazłem spowrotem gdy jush go tam nie było. Ale jeszcze paru innych ludzi pakowali do "więzienia", ponoć nawet Blood Marry dawał tam ludzi :).
Pozdrawiam
P.S
Alana sio "..." działa dla każdzego :D :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.