Pokaż pełną wersje : Walentynki
Walentynki tuż, tuż :D
A ja mam problem, mianowicie chodzi o to ze nie wiem co kupic dziewczynie na walentynki :(
Co proponujecie zeby zakupic?
Glosujcie i proponujcie xD
a w jakim wieku dziewczyna? bo kupowanie np. 14 latce bielizny to bylby... kontrowersyjny pomysl ^^
Otóż Gimli dziewczyna jest 15-latką, ale za kupienie bielizny by sie nie obrazila :D
Hegemmon
07-02-2004, 15:24
propozycje z sondy są do bani :P wysil mózg i pochodź po sklepach tylko ty ją na tyle znasz żeby kuoić odpowiedni prezent... ale ja zastanowił bym nad jakąś ORYGINALNĄ płytą z muzuyką
lukasbank
07-02-2004, 15:26
Jeżeli ma komputer i internet to mógłbyś ją wprowadzić do świata Tibi.
Gonzo von Krenzel
07-02-2004, 15:30
Bielizna to dobry pomysł. Może by się podnieciła i zechciała bardziej zbliżyć się do Ciebie i zawęzić Wasz związek... :D
Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
Bielizna to dobry pomysł. Może by się podnieciła i zechciała bardziej zbliżyć się do Ciebie i zawęzić Wasz związek... :D
OMG . nie za szybko:P?
Jeżeli ma komputer i internet to mógłbyś ją wprowadzić do świata Tibi o tak, to taki romantyczny prezent ;P
Hmmm, nic z tej listy się nie nadaje. Musisz pochodzić po sklepach i poszukać tego, co ona NAPRAWDĘ lubi i z czego będzie się cieszyć. Walentynki to święto jedyne w swoim rodzaju i prezent powinien być adekwatny.
Oryginalnie dodany przez lukasbank
Żal mi Ciebie...
Kup jej cos miłego, coś co naprawdę lubi.
Nie pytaj sie nas bo my jej nie znamy i nei możemy ci podpowiedzieć
Temat do zamknięcia
Geez Eerion, modki więdzą kiedy i który temat jest do zamknięcia, akurat ten nie jest. Nie musisz nam mówić, który jest a, który nie
Hegemmon
07-02-2004, 15:52
Oryginalnie dodany przez lukasbank
prawdziwego TIBIOMANIAKA poznasz po jego prezencie walentynkowym
ona by cie chyba za to zabiła lepiej tego nie rób nie uzależniaj jej!
Kup jej cos miłego, coś co naprawdę lubi.
Nie pytaj sie nas bo my jej nie znamy i nei możemy ci podpowiedzieć
Temat do zamknięcia
Nie, no ja akurat nie wysilam się zbytnio na walentynki.
1. Nie jest to dla mnie jakiś super dzień, jest mi obojętny
2. ale kwiatka kupię i powiem kilka miłych słów na uszko... ;)
Podaruj jej paca na rok:D
A poważniej kwiaty,i cała reszta zależy od ciebie.:)
Życze udanego wieczorku;)
nightkin
08-02-2004, 19:20
Ja konsekwentnie kupuje kwiaty, do tego wystarczy wypisac ladny bilecik; musi byc zadowolona.
Ładną i tania bielizne oczywiście. Przelece sie raz dwa na odzież używanA I KUPIE JEJ NAWET DZIECIEĆ par i wyjdzie mnie jakieś 10zeta( wiem że jestem malo romantyczny)
Czkowron
09-02-2004, 16:30
Hmmm......
Kup jej może jakiś piękny bukiet kwiatów.Nie weim dokładnie co by Ci tu polecić . Nie wiem jaki ona ma gust :(
... weź ze sobą trochę kasy wybierzcie się na jakiś rynek... i chodźcie od sklepów typu ciuchy, bielizna do biżuteria, perfumki... dziwczęta to kręci ;P
byko knight
09-02-2004, 21:22
ja mysle ze powinienes kupic cos do masazu intymnego go kobiety po walentynkach beda musialy dlugo odpoczywac :D najlepiej jak bys kupil jej z 2 paczki ....... nowisz czego p... :P do...... heheh bielizna moze byc bo kto wie co cie spotka w zyciu aaaaaaaaa i jeszcze jakas masznke do golenia bo w polsce sie robi puszcza powoli ale co tam warto troszke siana wydac na walentynki przeciez sa raz w roku hehe powodzenia w........:P
Nie nie lubie walentynek, nie obchodze tego amerykanskiego swieta. Polska ma wlasne nawet ladne swieta. Nie dajmy sie amerykanizacji:/
Dlaczego Smeagol, nie lubisz tego swieta?
Mi sie ono bardzo podoba :D
Nie wszystko co z ameryki jest zle :D
Róza, ładna kartka i kilka słów powinno wystraczyc. Dla mnie prezent na walentynki powinien byc symboliczny.
Im skromniejszy tym dziewczyna/chlopak powinien bardziej kochac drugą osobę bo jesli patrzy na wartość to nie ma sensu byc z taka osoba (mowie o walentynkach a nie o innych swietach ;) )
Czemu nie lubie walentynek? Amerykanizacja jak mowilem a poza tym zakochanie sie w kims jest doprawdy smieszne(niedorzeczna ta moja filozofia zycia nie:]).Juz wyslalem 3 kartki i zadna nie wypalila teraz siedze nad 4 i nie wiem czy wyslac.
A chcialbys zeby w ogole nie bylo walentynek?
Mi sie to podoba. Nawet w szkole sa wtedy luzniejsze lekcje :D Trzeba korzystac z zycia :D
Moze i amerykanskie swieto, ale mi sie podoba :D
Ze ladne swieto nie wiem.Ze ci sie podoba to do tgo nic nie mam.Tyle tylko ze u nas nie ma luznych lekcji. a czy powinno je zniesc nie wiem.Moze zostac ale nie przesadzajcie z nim i nie swietujcie hallowen tez.
To Ty masz dziewczyne ?( ;)
Oryginalnie dodany przez M@x_92
To Ty masz dziewczyne ?( ;)
Mozliwe... :D
Lecz niestety walentynki sie jush skonczyly ;(
Dostalem 5 walentynek :D
Czy mam dziewczyne..........neguje a kartki i tak niewyslalem:D Nastepne walentynki za rok i zobaczymy czy cos zmienie w moich pogladach co do tego swieta.
A do kogo M@x zadawales te pytanie?? :D
Małą paczkę z aniołkiem w środku [ze szkła, porcelany albo cukru] i płatki róż wokól tej figurki. Efekt: szczęśliwa kobieta. ;)
Oryginalnie dodany przez sesaj
A do kogo M@x zadawales te pytanie?? :D
no do Ciebie
Triciol Pogromca
19-02-2004, 17:50
Kup jej Fs, Bp of Hmm, Bp of UH i Bedzie miala fajnie :D :D :D
Dobry poczotek i oczywiscie K-set
Po przeczytaniu tej dyskusji, podam fakt (prawdziwy i nie chce niekogo obrazić) - dzień 14 lutego jest obchodzony jako dzień chorych umysłowo....
P.S. To nie są żarty - walentynki wymyślili amerykanie....
maszlesz
09-04-2004, 01:08
OOO jeszcze się da odpowiedzieć, choć temat baardzo nieaktualny. Ale cóż może na przyszłość się przyda.
Tak się składa, że jestem dziewczyną i to już dość dużą :)
I powiem wam co ja bym najbardziej chciała dostać na walentynki i co ja staram się dawać w ten dzień ukochanej osobie. Ta "rzecz" to jest CZAS.
Kup bilet do kina jak już masz coś kupować, albo zaproś na pizzę. Choć nie musisz tak na prawdę nic kupować - cokolwiek wymyśl byle spędzić jaknajwięcej czasu razem w ten dzień. A wtedy na pewno będzie szczęsliwa. Bo co z tego, że kupisz jej bieliznę, kwiaty czy cokolwiek innego, a potem się zalogujesz i znikniesz? Szczęścia w jej oczach na pewno wtedy nie ujrzysz :)
No, rzeczywiście, niepotrzebne odświeżanie nieatualnego tematu. Nie wiem czemu nikt wcześniej tego nie zamknął ?(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.