PDA

Pokaż pełną wersje : Flash Mobowe szaleństwa

Gohan
25-02-2005, 16:32
chcem ludzi zachęcic do flash moba!!!
http://www.fmbialystok.republika.pl/images/obrazki/foto_akcja/iluminacja/foto_5_ilum.jpg
6 flashmob w Bialymstoku :)

http://www.neilan.republika.pl/banany/3.jpg
7 flshmob w Bialymstoku

http://www.bsk.vectranet.pl/~konradex/alien/PICT0016.JPG
i 9 :)

http://wfa.boo.pl/akcja10/v10_5.jpg
a tu jak bawiła się Warszawa podczas jakiegos flshmoba :)

jeżeli chcecie by takie cos dalej bylo....łączcie sie!

co uważacie o flashmobie? piszcie!

TheNatoorat
25-02-2005, 16:35
Fajny pomysł - schodzi się masa osób i nie wstydzi się zrobić czegoś innego. :)
Gdyby coś takiego istniało w Szczecinie, bez wątpienia pomógłbym.

Louner
25-02-2005, 16:36
Flashmob to fajna zabawa. :) Sam byłem świadkiem. Szłem spokojnie przez miasto a tu nagle na chodniku leży jakieś 20 ludzi i trzyma w ręku narcyza.

Gohan
25-02-2005, 16:40
Fajny pomysł - schodzi się masa osób i nie wstydzi się zrobić czegoś innego. :)
Gdyby coś takiego istniało w Szczecinie, bez wątpienia pomógłbym.

sprawdz na forum www.fmob.prv.pl co gdzie i jak...
wiele miast ma swoje flashmobowe stronki....
lecz niestety ostatnio opuscil nas Kraków z powodu malel frekfencji mobersow :(

Bambuko
25-02-2005, 16:40
Ostatnio w necie też zaczynają być popularne flashmoby. Możemy zrobić sobie jakiś na forum - na przykład wszyscy sobie ustawią Raymana w avatarku.

Ing
25-02-2005, 16:41
Może być ciekawie ;]

Acid
25-02-2005, 16:43
Heh, mogliby się ludzie zebrać w Sukiennicach i wszyscy na czerwono ubrani i jedzą hamburgera (totalne głupstwo)

she_devil
25-02-2005, 22:50
Sama w flashmobach bralam udzial kilka razy w bialym (ziemia-gora, bananowa telefonia) POlecam swietna zabwa.

http://img134.exs.cx/img134/5781/pict00162ku.jpg <----a tutaj to byla moja kumpela ja nie mialam czasu przyjsc.
Flash moby polecam kazdemu :D

TheNatoorat
25-02-2005, 23:27
@offtop: Ludziska, spójrzcie no na szyldy nad ludźmi z flashmoba gdzie wszyscy gazety czytają... znajduje się tam obiekt naszego wielkiego zawodu. Sami sprawdźcie co. ;)

Scream
25-02-2005, 23:35
z checia wziol bym udzial w czyms takim... niestety w zielonej gorze nikt nie organizuje tego typu zeczy ;/

Wordi
25-02-2005, 23:37
Najwieksza tego typu zabawa odbyla sie w zeszle wakacje w Japonskim metrze na ktorejsc ze stacji. Zebralo sie w chu-------------- duzo ludu i punkt 12 00 w strone torow metra wyzucili pileczki pimpongowe :):)

--> ---> --> o o o o _o_o_
Nie pamietam ile ludzi bylo ale mialo to trafic do ksieki rekordow :P

roland
26-02-2005, 07:40
W Szczecinie w szkołach próbowaliśmy, o 12:00, wszyscy wtajemniczeni, uklękli i zaczęli wykrzykiwać "Allah Akbar" :]

she_devil
26-02-2005, 14:05
@offtop: Ludziska, spójrzcie no na szyldy nad ludźmi z flashmoba gdzie wszyscy gazety czytają... znajduje się tam obiekt naszego wielkiego zawodu. Sami sprawdźcie co. ;)

Pokój to kino w Bialym, najlepsze zreszta ;]

Bambuko
26-02-2005, 14:36
Pokój to kino w Bialym, najlepsze zreszta ;]
To tam byłaś na Kubusiu?

she_devil
26-02-2005, 15:26
To tam byłaś na Kubusiu?

A i owszem ;]

Matheous
26-02-2005, 17:44
Sie tak zastanawiam... Po co to komu? Ani interesujace, ani smieszne, ani nic. To jest po prostu GLUPIE. Jakbym zobaczyl (idac ulica) grupe glupkow gadajacych do bananow czy cos w tym stylu to bym ich bezlitosnie wysmial. Sigh... A najstraszniejsze jest to ze 90% ludzi to sie podoba. Boze. Pamietam jak bym artykul w jakiejs gazecie o flashmobie ze sie ludziska zebrali przed Spodkiem w Katowicach i o dajmy na to 12:00 wskazali nań palcem i powiedzieli glosno 'SPODEK TO CZY UFO???'. Wg mnie powinna byc wtedy urzadzona lapanka na psycholi. Domy wariatow zapelnione w 5 minut.

roofoos
27-02-2005, 12:09
A jak ja organizowałem Flashmoba w Tibii, to ludzie albo się bali albo mówili, że to głupie... Spójrzcie na mój podpis i kliknijcie w link.

skuug
27-09-2008, 18:06
Właśnie wróciłem z zakończonego flash moba we Wrocławiu ;d

Był ktoś?

Articuno
27-09-2008, 22:57
Kompletna porażka. W jednym miejscu zbiera sie 1000 osob i robia z siebie ludzi niemadrych, sorry ale to jest skonczony kretynizm.
Na filmikach widzialem, ze to zupelnie nie wypalilo. Na koniec ludzie mieli wyjsc, a zaczeli klaskac...

Rybzor
27-09-2008, 23:45
Flash moby na pewno są efektowne, jeszcze bardziej, kiedy wykonywane przez "profesjonalistów"

Ten mi się najbardziej podoba:
http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo

temat może i odświeżony, ale dość ciekawy i chyba warto podyskutować :P

skuug
28-09-2008, 12:16
Kompletna porażka. W jednym miejscu zbiera sie 1000 osob i robia z siebie ludzi niemadrych, sorry ale to jest skonczony kretynizm.
Na filmikach widzialem, ze to zupelnie nie wypalilo. Na koniec ludzie mieli wyjsc, a zaczeli klaskac...

1000? wątpię ;p

mimo że nie do końca wyszło, to warto było, chociażby żeby zobaczyć minę pani z wózkiem na -1 :D <bezcenne>

Granteon
28-09-2008, 12:41
Pajacowanie...

Wiatr
28-09-2008, 12:54
@up

Nudziarz

Mapa_Europy
28-09-2008, 18:07
Dla mnie total odjazd:) Trzeba kiedys ekipe zebrac xD

spider-bialystok
28-09-2008, 20:13
Bylem na flash mobie i zabawa byla przednia :>

Corrnn
01-10-2008, 22:00

I OTO W TYM WSZYSTKICH CHODZI, ZEBY ZROBIC COS GLUPIEGO, BEZSENSOWNEGO, CO NIE PRZYNOSI ZADNYCH KORZYSCI. TO JEST CALA GENEZA, ZEBY STRACIC CZAS NA COS GLUPIEGO I BEZSENSOWNEGO I BEZCELOWEGO.

Ludzie wszystko robia z sensem, po cos, nie marnujac czasu. Kiedys pewien czlowiek pomyslal- a jakby tak zrobic cos glupiego i bezsensownego ? COS, CZEGO NIE POJMUJE SZARE SPOLECZENSTWO? CO JEST ZUPELNIE BEZ CELU? - tak sie narodzil flashmob ;) niestety nie wszyscy rozumieja cala puente "tego czegos". Szarzy ludzie, hehe. A szkoda, bo flashmob jest zajebisty. Widok zdezorientowanych min ochroniarzy podczas "strzelaniny" w starym browarze w poznaniu - BEZCENNY.

Articuno
01-10-2008, 22:57
Szarzy ludzie, hehe. Widok zdezorientowanych min ochroniarzy podczas "strzelaniny" w starym browarze w poznaniu - BEZCENNY.

Uwazasz, ze jestem "szary"?

Vanhelsen
02-10-2008, 00:46
Sie tak zastanawiam... Po co to komu? Ani interesujace, ani smieszne, ani nic...Tu chodzi raczej o chwilowe zabicie czasu. No i takie chwilowe zjednoczenie. Fajnie widać to w flash mobie BangBang (który odbył się parę dni temu we Wrocku, niestety nie mogłem uczestniczyć), w galeri dzień jak codzień, tylko tłoczniej i nagle wszyscy zaczynają do siebie "celować", potem hasło BANG, wszyscy padają na ziemię po chwili wstają i każdy odchodzi we własnym kierunku.
Oczywiście można to podzielić na fajniejsze i mniej fajne.