Pokaż pełną wersje : Napiszcie cos o teleporcie
Lestat De Lioncourt
25-02-2005, 16:32
Napiszcie coś na temat "teleportacji", czy jest dostepny taki czar a jeżeli tak to "czy" dla graczy bez PACCa jest dostępny, dla jakiej postaci (knight, sorecer, palladyn, druid) i wogóle coś na ten temat(dzialanie, mana, który poziom itd itp) z góry dzięki za odpowiedzi.
Teleport to nie magia tylko błąd w grze wykorzystywany (nielegalnie) przez graczy.
Nie ma takiego czaru ^^
Można w pewien sposób steleportować się do swojej świątyni ale to chyba wykorzystywanie pewnego buga (może i nie buga :P) w grze.
Tak trudno zajrzeć do działu czary spontaniczne/runiczne/maga/itd.? Zobaczyłbyś że takiego czaru nie ma. Jeśli widziałeś że jakiś gracz krzyczy "TELEPORT PLX" znaczy że chce wykorzystać błąd gry i przeniesc sie szybko do swojego miasta(nie pisze jak to działa bo dopiero by się zaczęło :) )
PS.podobno CIPSoft zakazał teleportacji ale nie jestem pewien
PS2.Ale ja mądry jestem :p
Arathorn
25-02-2005, 16:41
teleport na pewno jest zakazny. Wiem bo kiedyś gm mi chciał wlepić bana za to ale powiedzialem że nie widzialem i że nie bede i sie odczepił. teraz już nie używam teleporta...
:p
Ja wiem jak wykorzystać buga do teleportacji do miasta (konkretnie do świątyni)! Idziesz do Carlin, do kanału. Szukasz takiego:
http://i2.photobucket.com/albums/y28/marcin17/s2443.bmp
potworka. Idziesz z nim w jakieś mało uczęszczane miejsce (by nikt ci go nie zabił) i klikasz na x w prawym górnym rogu ekranu. Odczekaj pare godzin i zaloguj się znowu, po zalogowaniu będziesz już w świątyni. Proste, nie? :P :evul: :) :p :evul: :) :p
Polny Lowca
25-02-2005, 18:21
A czy tzw. T-BOOKIEM mozna sie teleportować?
Magical Trevor
25-02-2005, 18:52
OMG! Nie ma czegoś takiego jak czar teleport albo T-Book teleport. Teleport to jest bug w grze. Nie wiem czemu ale tylko PACCi mogą zrobić.
teleportowanie jest nie tylko dla paccow kazdy tak moze i wiem jak to robic ale nie stosuje tego w grze bo jest to zabronione <a po co mi ban?!!!!>
Nie wiem czemu ale tylko PACCi mogą zrobić.Bzdura. Kazdy moze, natomiast nikt nie powinien. To grozi banem albo smiercia jesli Cie jakis zasadniczy gracz przylooka. BTW, temat wałkowany pare razy wiec... zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.