Pokaż pełną wersje : Annihilator
Mój fake annihilatora (tak to sie pisze?). Tibia GG plx :p
Nie jest żaden szczególny, normalny annihilator :]
http://top.pwii.pl/Fejki/Annihilatorr.gif
To jest fake choby wcale... i chyba nawet nie twój bo już kiedyś widziałem :/
Centaurek
25-02-2005, 17:51
Hmmm...co tu jest sfake'owane?
Jak dla mnie to normalne zdjęcie albo rzeczywisty dobry fake.
Nie widzicie różnicy, bo ja widze. Hehe,kolejność przedmiotów nad skrzynkami jest inna ;) . pierwszy powiniem byc magic sword, drugi Stonecutter Axe, trzeci demon armor. A na tym fejku jest pierwszy demon armor, drugi magic sword, a tzreci Stonecutter Axe. :D
Sir Pomyleniec
25-02-2005, 19:05
Nie widzicie różnicy, bo ja widze. Hehe,kolejność przedmiotów nad skrzynkami jest inna ;) . pierwszy powiniem byc magic sword, drugi Stonecutter Axe, trzeci demon armor. A na tym fejku jest pierwszy demon armor, drugi magic sword, a tzreci Stonecutter Axe. :D
ty lolu to ty nie wiesz ze taka jak jest kolejnosc na aniihilatorze????? omg co lol noob me plx buhaha :D ale mam z ciebie polewke na chacie
bongo bonggie
25-02-2005, 23:17
;( jaki NooB dobra jest kolejność nawet moja babka cie wysmiała -.-
No NooB ... no problem
Mogles sie bardziej wysilic to raczej amatorka a nie przerobka :P
Anaconde
25-02-2005, 23:52
To wygląda jak zdjęcie :P ALe chyba chodzi o to, ze masz maly lvl jak na annihilator i zrobiles fake'a, ze zrobiles i wybrales SA :P
Vanhelsen
26-02-2005, 01:18
To jest OTServer >.<
Zwróćcie uwagę na drzwi po lewej stronie. To są normalnie drzwi z kolorową klamką które się auto zamykają a one są ciągle otwarte i pod ciałem demona nie ma plamy krwi!. Takie dwa drobne szczegóły i prawda wychodzi na jaw :P
A, że jest to OTS to nie można tego policzyć jako fake :P
Gratz dla kolegi up. Drzwi sa otwarte:P To jest caly ten fake(?)
Zauwazylem ze imiona sie nie sprawdzaja(postac taka nie istnieje) wiec to nie jest fake. Bo to jest robione w OTS. A to co sie robi w OTS to nie sa faki...
========
To mosi byc to!!!
O Boże.. Specjalnie wkleiłem błędne imiona, które się nie zgadzają, aby udowodnić tym, że to nie jest prawdziwe zdjęcie.
eee tam... jakies takie nie ten teges
Mi się nie podoba-czyli jest naprawde zle
Vasudanin
16-11-2007, 18:46
ARCHEOLOG
posluchaj czlowiecze po co to komentujesz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.