zaloguj się

Pokaż pełną wersje : zainteresowanie hokejem

Dowizul z Inferny
25-02-2005, 20:53
czytalem temat http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=9133 wiec niepiszcie ze mam go pzeczytac zanim to napisze mam jedno pytanko sa grupy fanow pilki noznej i koszykowki czemu nie hokeja?? pzy 5 odpowiedziach na tak wysylam PW do dr.omaera bo poco zakladac grupe w ktorej nikt niebedzie??

Dobra glosujcie mysle ze lubicie ten sport;)

TheNatoorat
25-02-2005, 21:16
Hokej? Jakoś go nie trawię... chyba że zaczynają się lać. ;)
To był oczywiście żart, nie popieram agresji w sporcie... jakoś nie pociąga mnie ciągłe bieganie za krążkiem, może to dlatego, że nie lubię żadnych "zimowych" sportów (jakby nie patrzeć mecz klasycznego hokeja odbywa się na... lodzie! niesamowite!)?

@Edit: A możeby tak zjednoczyć wszystkie poszczególne grupy o koszykówce, piłce nożnej itp. i stworzyć jedną, wielką grupę "sport"?

Wiślaczek
25-02-2005, 21:20
Ja jestem za tym pomyslem.Uwazam hokej to ciekawa dyscyplina ale niestety NHL w tym sezonie nie gra.Jezeli sa grupy Pilki Nozej kosza to czemu nie o hokeju??

Uncle Warrior
25-02-2005, 21:27
Ehe, a potem zaczna powstawac grupy o hokeju na trawie, o pilce recznej albo o curlingu(nie wiem czy dobrze napisalem). Hokej nie jest az tak popularnym sportem jak Pilka nozna czy koszykowka... przynajmniej nei w polsce.

Wiślaczek
25-02-2005, 21:30
Ehe, a potem zaczna powstawac grupy o hokeju na trawie, o pilce recznej albo o curlingu(nie wiem czy dobrze napisalem). Hokej nie jest az tak popularnym sportem jak Pilka nozna czy koszykowka... przynajmniej nei w polsce.
Uwazasz ze hokej nie jest popularny w Polsce???To ciekawe.Ja na przyklad wole hokej niz skoki narciarskie.

Dowizul z Inferny
25-02-2005, 21:36
@uncle warrior

no nieweim czy niejest takpopularny napewno kiedys obily ci sie o uszy nazwiska Oliwa, Czerkawski i Yzerman i na 40% wiesz co to detroyt red wing lub callagy

Uncle Warrior
25-02-2005, 21:54
Uwazasz ze hokej nie jest popularny w Polsce???To ciekawe.Ja na przyklad wole hokej niz skoki narciarskie.
No baaa... ****a przeczytaj to jeszcze raz nie chce mi sie Ci pomagac... zrobie wyjatek wystarczy, ze przeczytasz kawalek mojego posta a ja Cie nakieruje :D

"Hokej nie jest az tak popularnym sportem jak Pilka nozna czy koszykowka... przynajmniej nei w polsce."

Nastepna wskazowka: Patrz na pogrubiony tekst.
I wszystko stalo sie proste nieprawdaz?
Niewspomne juz o tym, ze jezeli Ty cos wolisz nie robi tego popularnym. (ups wymsknelo mi sie ^^)

@Dowizul
Owszem Czerkawski obil mi sie o uszy, ale praktycznie tylko jego nazwisko... Detroit Red wings to pewnie druzyna (nie trudno sie domyslic :D) i to samo idzie do Callagy. Nie jestem przeciwny temu sportu, lecz da sie odczuc, ze koszykowka czy pilka nozna sa popularniejszym sportem. Co za tym idzie wiecej ludzi bedzie o nich dyskutowalo.

Wiślaczek
25-02-2005, 22:03
No baaa... ****a przeczytaj to jeszcze raz nie chce mi sie Ci pomagac... zrobie wyjatek wystarczy, ze przeczytasz kawalek mojego posta a ja Cie nakieruje :D

"Hokej nie jest az tak popularnym sportem jak Pilka nozna czy koszykowka... przynajmniej nei w polsce."

Nastepna wskazowka: Patrz na pogrubiony tekst.
I wszystko stalo sie proste nieprawdaz?
Niewspomne juz o tym, ze jezeli Ty cos wolisz nie robi tego popularnym. (ups wymsknelo mi sie ^^)

Dziekuje ze laskawy pan zechcial oswiecic mnie biednego chlopa... -.-
Boshe co imbecyl(ups.umknelo mi sie to)
Wspomne ze nie powiedzialem ze hokej musi byc popularny bo ja go lubie...
Ps.Najpierw piszesz ze nie chcesz mi pomagac a pozniej wyskakujesz z dobrymi radami dla mnie.

Dowizul z Inferny
25-02-2005, 22:30
@the natoorat

prosze wykasuj to z tym sportem bo jakis modek to zrobi a o bylo by bardzo denerwojace

Uncle Warrior
25-02-2005, 22:54
Dziekuje ze laskawy pan zechcial oswiecic mnie biednego chlopa... -.-
Boshe co imbecyl(ups.umknelo mi sie to)
Wspomne ze nie powiedzialem ze hokej musi byc popularny bo ja go lubie...
Ps.Najpierw piszesz ze nie chcesz mi pomagac a pozniej wyskakujesz z dobrymi radami dla mnie.
Ehehehe... dobre... przeczytales to zupelnie inaczej, jak ja bym powiedzial ze ten sport nie jest popularny tylko, ze ja powiedzialem cos innego (mozna powiedziec zupelnie innego) chcialem cI pomoc, ale nie musiales zaczac sie wyzywac bo gdzie indziej mozna sie tak dobrze wyzyc jak nie w internecie? Nikt mi nie przywali w ryja jak to zwykle w szkole robia, smutne ;(... Chyba sie troche zdenerwowales i pomieszales wyrazy 'umknelo mi sie to' to bardzo ciekawy zwrot :)
Nie wiem w ogole po co przytoczyles skoki narciarskie w czasie gdy nikt nawet o nich nie wspomnial(czyt. nie bylo o tym dyskusji) + znowu czytanie ze zrozumieniem nie, 'nie chce'... tylko 'nie chce mi sie' co odnosi sie do lenistwa i bardzo szybko moze mi sie zachciec. No dobra ale dodalem ze zrobie wyjatek wiec po jakiego kija dodawac te cale P.S... to ostatni post tutaj bo takie rzeczy zalatwia sie na PW wiec jak jeszcze chcialbys mnie powyzywac to na PW ;<
Ogolnie przepraszam za posta nie powinien tu sie pojawic... w sumie nie tylko moj ;S

Zeby nie byl totalny off-top to dodam ze lubie ogladac jak gracze rozwalaja sie o bandy :P Mam filmik jak jeden gosciu bo zderzeniu nie moze juz wstac :S

Peace out...

TheNatoorat
25-02-2005, 23:01
@Dowizul: Niee, nie ma mowy. Nie skasuję mojej idei, po prostu uważam ją za dobrą. (heh, poczułem się chwilowo jak jakiś modek ;))
A w sprawie kłótni - popieram Uncle Warriora, a Wiślaczka chciałbym uprzedzić, że trudno mu będzie porozumieć się z ludźmi, jeżeli nie będzie słuchać ich i prawić ciągle swoją wersję.
Uznacie to za wtykanie nosa w nie swoje sprawy - trudno. Nic nie poradzę na swoją naturę... :p

Dowizul z Inferny
26-02-2005, 09:08
ejjjjjjjj hallo nikt nielubi hokea?????

Acid
26-02-2005, 09:43
Nie lubię hokeju ani NHL, jedynie znam Mariusza Czerkawskiego... ;(

powrót vavca
26-02-2005, 09:48
Myślę że grupa o hokeju nie powstanie , ale tak ogólnie "sporty zimowe"mogła by zaistnieć.:)

Ma$ter MatiK
26-02-2005, 11:32
@Edit: A możeby tak zjednoczyć wszystkie poszczególne grupy o koszykówce, piłce nożnej itp. i stworzyć jedną, wielką grupę "sport"?
Moim zdanim jest to bardzo dobry pomysł.Po co robic odzielne grupy jak mozna zrobic jedna a porzadna.Na pewno na forum takiej grupy bylby wiekszy ruch niz na forum grupy o pilce czy o koszu.

Dowizul z Inferny
01-03-2005, 08:43
dobra obra a moze by nietylko sporty zimowe ale sporty zimowe i zrobic 2 sporty letnie?? muimy poczekac az jakis modek to zobaczy moze to zrobi