Pokaż pełną wersje : Prace na serwerze tibia.pl
Jutro i po jutrze, czyli w sobotę i niedzielę, mogą występować przerwy w działaniu tibia.pl.
Technicy będą sprawdzać, co powoduje ostatnio coraz częściej występujące problemy w działaniu Tibia.pl i postarają się wszystko naprawić.
Za niedogodności przepraszamy.
[edit]
Strona już ponownie stoi, jednak prace nadal trwają, więc mogą być nadal pewne problemy z jej funkcjonowaniem przez najbliższe kilka dni. Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość.
A ja nie zauwarzyłem żadnych błędów, poza tymi do debugowania. Np. "Nieprawidłowy argument". A tak to dla mnie Tibia.pl dobrze działa. Mam nadzieję, że strona szybko wyróci do formy i zacznie jeszcze lepiej działać.
Kermit Frogger
25-02-2005, 22:04
Czy będzie coś zmieniane? A jeżeli tak to co?
Czy będzie coś zmieniane? A jeżeli tak to co?
Tego, to ja sam nie wiem, dowiem się pewnie dopiero, jak naprawią.
Jutro i po jutrze, czyli w sobotę i niedzielę, mogą występować przerwy w działaniu tibia.pl.
Technicy będą sprawdzać, co powoduje ostatnio coraz częściej występujące problemy w działaniu Tibia.pl i postarają się wszystko naprawić.
Za niedogodności przepraszamy.
Od jakiegos czasu sa problemy z zapisaniem-dodaniem postow pisze o jakisz bledach a w sumie post sie ukazuje :)
ja mialem czasem problemy z Tibia.pl wiec z ciesze sie ze to sie naprawi bo lepiej jest poswiecic weekend niz godzine kazdego dnia ;) nie pisze nic wiecej bo ide grac.... pozdrawiam
Elder Archer
26-02-2005, 09:23
:kat: Lól,niech lepiej zrobia to szybko.
(qwa jeany IP)
Ok, wkoncu się za to bierzecie, no bo mnie wkurzało co jakiś czas "techincal.... coś tam" i nie działała stronka ;/. To dobrze, no rośniecie w moich oczach ;P
Shardzik
26-02-2005, 14:39
@MatKus
Problem prawdopodobnie dot. serwera...
Nie jestem pewien, jednak wiadomo że to problem czysto techniczny, i nawet pomyłka w dowolnym skrypcie, czy jakiejś innej wartości mogła powodowac takie problemy, ale cóż lepiej down na 48 godizn niz codizennie po 2-3
Tymczasowy
26-02-2005, 16:41
Z tymi bledami to troche przesada ;p Ja nie zauwazylem zadnych powazniejszych bledow :D Lipa ze beda problemy z wlaczaniem Tibia.pl ;(
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@
Poland!!!
Sir Matharos
26-02-2005, 17:44
A ja slyszalem że, na forum Tibia.pl są keylogery które się same instalują,nawet gdy nic nie ściagasz. :(
Sir Matharos
26-02-2005, 17:48
Ja również nie zauwarzyłem błędów, może dlatego że ostatnio nie wchodzę na Tibię.pl. Słyszałem ze na forum tibia.pl są keylogery, którę sie same instalują
nawet gdy nic nie ściągasz. :( Może mi ktoś to wytłumaczyć?
@up: no tak... dziwię się, że jeszcze tu jesteś...
Witajcie ponownie!
Mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie!! :-)
Co prawda dłuuuuuuuuuuuugo nie grałem w tibię ale to naprawię...
Nie zapomniałem o naszym "kochanym" forum <tak naprawde to jest zaj***ste> ;-)
Mam nadieje że sie na mnie nie pogniewaliście...
Jaroslaw Krol
Kicek
P.s. A propo tego że tibia bedzie cośtam źle działać
"Nie cierpliwcie się tak, to czas szybciej minie" :-)) To nie ja napisałem...
Zdzichu Pogromca Flaszek
26-02-2005, 20:21
Ehh... sam sie nakułem na problemy właśnie przed chwilą chce edytować posta ale i tak gdy pokazuja mi sie te wszystkie niezgodności i wreszcie trafiam na temat i daje magiczny przycisk "odśwież" pod moim postem pisze ze go edytowałem, ale błedy są nadal ... ;(
PS. Za ortografie i brak liter przepraszam jestem chyba usprawiedliwiony tym postem -.^
ojj tak tez mam bledy narazie 2 :P podczas edycji tak jak koelga wyzej oraz jak pisze post to sie wyswietla stronka z refresh ale daje 2x wstecz odswiezam stronke i poscik yest :) i jesszcze jeden niby pisze kolo tematow ze 0 odp. a jednak pare jest a widac ze 0 :P ja tylko mowie jak cos x)
Jak powiedział Dwarf nie są podliczane ilości postów w spisie tematów. Na dodatek posty i tematy się dublują, widziałem dzisiaj już pełno zdublowanych tematów i postów, a nie powinno się to zdarzać, bo przecież są specjalne zabezpieczenia - co najdziwniejsze dopiero co takie zabezpieczenie 'zadziałało' na mnie, i mój post się nie zdublował.
Pika_MAN
27-02-2005, 01:09
Z jednej strony to dobrze ze naprawia bledy :)
Ale z drugiej to zle bo mogli to zrobic wtedy kiedy naj mniej osob myka w TIBIE :( X( LIPA X( LIPA X( LIPA
Pika_MAN
27-02-2005, 01:20
X( ale lipa nie mogli tego zrobic wtedy jak gra naj mniej osob...
a nie w wekkend co nawet o 23.00 mozna byc ok 50 na liscie.. X(
:( LIPA LIPA :(
A co do tych postow to tez racja... z tym tez trzeba cos zrobic ;)
Pika_MAN
27-02-2005, 01:26
:( Straszna LIPA...
nie mogli tego zrobic wtedy jak jest najmniej osob jakos w tygodniu...
Mam pytanko czy wszystkie swiaty zostaly wylaczone... ja akurat gram na harmoni<><><>SPOX
Kretynie, te prace są na serwerze Tibia.pl, a nie Tibia...
Wiecie gdzie można zobaczyć poprzednie notki ?
Dowizul z Inferny
27-02-2005, 12:32
eeee Pika_man ile ty masz lat ze nierozumiesz ze prace byly na serveze tiba.pl??
Nie mogłem wytrzymać bez stronki :D
Polny Lowca
28-02-2005, 18:40
@ up jestem zA!
ciesze się że już wszystko wporządku z serwisem :)
Sorcerer The Pucek
28-02-2005, 19:07
uf.... moj najlepsyz znany server o tibi z fajnym forum juz poworcol myslalem ze skasowaliscie albo cos :\ ale jes ok i tak tam kejlogery nawet jezeli sa i tak mi wisza bo narazie nei gram w tibie:D
Sorcerer The Pucek
28-02-2005, 19:09
eeeee cos sie z***alo tak jakby nie moge otworzyc 3 strony ?
Mam małe pytanie?
Dlaczego świat secure nie działa?
Czy mój komp jest z*****y czy są błedy. :)
Polny Lowca
28-02-2005, 20:54
teraz mam jeszcze wieksze bledy niz w sobote :\
Wiewioor
01-03-2005, 09:25
A ja myślałem że zwariuję... Próbowałem wejść w sobote i było ok :cup: . Lecz w niedziele i poniedzialek ani na sekundke nie mogłem się dostać na stronke... Cieszę się że już jest git :)
No Nareszcie dziala tibia.pl bo bezniej Nie moglem wytrzymac ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.